Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Jó reggelt mindenkinek !
Olyanoktól kérdezek, akiknek van pl lemzes "Ghost of Tsushima directors cut verzió".
Szóval tegnap beszereztem és feltelepítettem, viszont se telepités közben, se utána még a játékban sem látom a feliratot hogy "Directors cut"......PS shopban rákeresve a Directors Cut-nál van egy PS+ jelzés hogy included....de nincs PS+-om.
A PS5-ös verziót rátoltam, így már megy a 60 fps és a controllernél is jönnek az effektek és a japán szájmozgás is megy stb.....de az "iki sziget" vagy bármi más jelzés sincs sehol hogy ez "Directors cut" ?Alapsztorit elkezdtem és egyből beletettem 3 órát egy seggel, mert alig bírtam abbahagyni annyira beszippantott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox