- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #167056 üzenetére
PS5-ön meg szerintem biztosan lesz
Ezt miből? Szerintem el van a Sony a PSNow-val. Jó hát ha idő előtt kijön, örülnék neki, ha azon fejezhetném be az backlogom...de ha nem, akkor nabumm. Egyébként én most is azt mondom, hogy ha valakinek ez számít....akkor mi a fr*ncért nem vesz apróról egy használt PS3-mat. Nevetséges áron lehet venni.
Egyébként (most nem rád értve) de ezek a kijelentések erősek...és nap mint nap olvasom itt.
PS5-ön lesz visszafelé kompatibilitás? (ez számomra annyira biztos, mint az, hogy a Black Flag lesz a következő ps+ játék)
PS5-ön minden 4k@60 lesz... (NA igen ehhez meg majd a fejlesztőknek is lesz pár szavuk) -
RudY
addikt
válasz
Wesder #167005 üzenetére
Elsősorban a nepperek ugrottak rá - szokás szerint -, hogy a kevésbé szemfüles gyűjtők előtt felvásárolják. Egyébként ez a besorolás is érdekes téma, jórészt és nyilvánvalóan fogyasztókat akar a Sony (ahogy más is), aki konzolt és játékot vásáról... hogy ki mennyire lesz "fan", az már aligha érdekli őket. Aki nagy rajongó az most éppen csalódott, aki csak jól érzi magát és élvezi a játékaikat, az pedig csak legyint egyet erre:
Elmarad idén a PlayStation Experience
A Sony-nál tisztában vannak azzal, hogy csalódást okoznak a rajongóknak, de nem érzik elég erősnek a felhozatalt ahhoz, hogy összerántsanak egy ekkora rendezvényt.
[link] és/vagy [link]
Mit lehet ebből konteózni? Majd a fanok megoldják a Sony helyett.
Jó évet zártak, aligha lesz gyengébb a következő. -
törölt tag
válasz
Wesder #167005 üzenetére
>Tehàt elsősorban rajongóknak.
Hát persze. Mert a rajongó megveszi második gépnek? Vagy a rajongó opciót kap olcsóbb/könnyebb vásárlásra?
A rajongó nem kap szart sem sonynál A rajongó, aki az évek, évtizedek alatt százereket tolt a sony zsebébe, nem kap soha semmit. A rajongó a sonynak egy utolsó senki. Egy birka, akikről csak a szőrt nyesi. Én, mint rajongó az egyetlen dolog, amit kaptam a sonytól a 10$-os gift, amit a pró miatt kaptam, azt is csak az usa accountra, mert egy itteni rajongó az egy darab szarral egyenértékű a sonynál. Ahogy az is, aki résztvesz a days of playben, vagy bármilyen más contestben, amikre a sony annyit nem küld soha, hogy nem nyertél te paraszt, de azé gyere máskor is.
Na ez jár a rajongónak a sonynál. Szóval nem rajongónak kell lenni, hanem szemfülesnek. Ők azok voltak. Vagy lehet lenni rajongónak is, csak akkor mert nem kell nyafogni, ha csak a lópélót lóbálja a rajongó előtt a sony. Mer ők meg ilyenek. -
törölt tag
válasz
Wesder #166983 üzenetére
Azért nem lehet árulni, mert kódot sem lehet árulni, mert a sony nem is ad el kódot, csak néhány szerződött partnernek engedi meg a psn-en kívüli árusítást, és szolgálja ki (amazon pl.). Néhány szürkeboltban elérhetőek kódot, de azok sem leglál forrásból vannak, merthogy olyan nincs. Alapvetően a sony sztóron, és náhány ritka esetet kivéve digit játékot a sztóron kívül legálban nem lehet venni.
-
törölt tag
válasz
Wesder #166706 üzenetére
Nyugi meg lesz a 60 4k ban
Az igaz,hogy momdjuk pc-s grafhoz képes kb med/high keveréken de meg lesz !
Mivel elvileg jóval erősebbnek kell majd lennie mint az xbox x nek
Na de ez még a jövő zenéje addig is tolom tovább a Wolfi 2 felkonvertált 4k ban sacc ra pécéhez med grafikán(Én néha amúgy el vagyok hűlve a pron,hogy milyen kis erős szerkenytyű,hogy ez a kis doboz milyen jó grafót tud kipumpálni magából bizonyos játékoknál )
Carlos Padre:
Mer pc re nincsen áncsarted azé '
-
szallasi007
őstag
válasz
Wesder #166476 üzenetére
Gondolom olyan hogy amikor megkérdezed tőle hogy melyik az a nem autós játék ami exkluzív akkor megsértődik.
Aztán jön a zsákszám 360 játékkal ami azért maradt ki neki mert akkor még vagy nem volt pénze konzolra vagy mert akkor nem volt divat kockának lenni.
Aztán jön a 4k-ban elveri ps4-et meg hogy halkabb meg és hogy különben is EA Access és akkor megint megkérdezed hogy melyik exkluzív cím miatt kell nekem a One erre közli hogy a Gears sorozat meg a Forza
Ja és ezek után jön a ne turkálj a zsebébe és hogy ő már c64-en is nyomta....
Na ezért utálnak idejárni a boxosok boxolni -
Bogyi007
veterán
válasz
Wesder #165934 üzenetére
Magyar kártya - - - > Cdkeys.com oldalról Uk Store feltöltőkártya és Ps Plus előfizetés vásárlása - - - > Olcsóbb árak a magyar Storehoz képest.
És így a Ps Now előfizetés is könnyen letudható...
Egzotikus játékokhoz meg Hongkongi Store, ahová play-asia.com vsgy szintén cdkeys.com oldalról lehet feltöltőkártyákat venni...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #165662 üzenetére
Tudtommal saját IP, úgyhogy azt csinálnak vele amit akarnak, de valószínűleg a Pókember sikere után jobban érzik, hogy mekkora hiba volt (anyagilag is) csak xboxra kihozni. Szóval én bizakodó vagyok, a Pókemberrel szerzett rengeteg tapasztalat nagyon tudna kamatozik egy új SO2-ben.
(felőlem lehet crossplay is akár, csak legyen folytatás )
-
RangerFox
veterán
-
-
bear_
aktív tag
-
Carlos Padre
veterán
-
penge111
addikt
válasz
Wesder #164320 üzenetére
Anno, talán több mint 10 éve játszottam egy Runes of Magic nevű free mmorpgvel, egy srác képes volt egy fegyóért 1.5 milló forint értékű eurót kiadni, pontosabban a tierezéséhez szükséges kövekért. Övé volt a szerver legerősebb fegyvere kb 2. hónapig, míg jött az új kieg, ahol az új terület lényei hasonlóan erős fegyvert dobáltak
Szóval, én nem lepődök meg, ha bődületes pénzeket adnak ki az emberek mikrotranzakcióra.
-
válasz
Wesder #164225 üzenetére
Nem ez az elsődleges szempont (Just Dance). Sokat gondolkodtam, hogy XBOX, vagy PS4 Pro, de inkább utóbbi mellett döntöttem (hogy jól, vagy rosszul, azt majd idővel kiderül...
).
Igazából meguntam, hogy PC-be folyamatosan kell dönteni a pénzt és egy normális VGA árából kijön egy konzol, ahol nem kell sz*rakodnoom driverekkel, hanem csak betolom a lemezt, vagy letöltöm a játékot és kész.(#164226) seniman: csak mobilapp kell hozzá??? Hogy érzékeli a mozgást?
-
seniman
veterán
-
törölt tag
válasz
Wesder #164205 üzenetére
Még képet is rakott be róla basszus és tisztán látszik, hogy Black Ops IIII a neve.
Felvilágosítalak, hogy a IIII is teljesen valid római szám.
Nagyon sokáig I II III IIII V VI VII VIII IX X XI XII formátumban voltak használva. Sőt a mai napig sok minőségi órán így vannak jelezve. Tudni illik, az első negyedben csak olyan számok vannak, amik sima I-t tartalmaznak(I II III IIII). A második negyedben csak olyanok, amikben van V (V VI VII VIII), míg az utolsó negyedben csak olyanok, amikben van X (IX X XI XII).Baromira nem értelek téged sem. Full fölöslegesen kötekedsz emberekkel, akik semmi rosszat nem tettek
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Wesder #163721 üzenetére
Ha a Sony arrogáns, akkor nem értem, miért nem google play-en jelent meg a droidos verzió
Vagyis értem, nyilván nem akarják, hogy bármennyit is fizetniük kelljen a google-nak, viszont így, hogy úgy fogalmazzak, hianyzik részükről az erkölcsi alap, hogy bármivel is a Sonyba állhassanak.
De lényegtelen az egész, ebből a br őrületből kimaradok, nem az én világom, csak nehogy egy nap pc-sekkel eresszen majd össze az éppen aktuális kedvenc ps-re megjelenő kompetitív lövöldém.
-
törölt tag
válasz
Wesder #163675 üzenetére
Szerintem ez teljesen érthető. Az MS könnyen kiáltja világba, hogy bezzeg ő milyen laza, mert Xboxon és PC-n is engedi. Ja, úgy könnyű, hogy mindkét platform az övéké.
Kíváncsi vagyok, hogy egy olyan világban, ahol a PC és a PS is a Sonyé lenne, vajon az MS engedné-e? Hát nem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Wesder #163630 üzenetére
A három dlct tartalmazza, a dlck meg a skineket+egyjátékos küldetéseket.Ez a három dlc lesz külön is 10 euróért vagy egyben majd 25 euróért.Ezért éri meg most a 24kéert a delux, ha minnél előbb akarsz vele játszani.
Ok, én sem veszek mindig teljes árban játékot, de ez kihagyhatatlan számomra. -
.LnB
titán
válasz
Wesder #163630 üzenetére
Én a HZD-vel rájöttem, hogy felesleges a Deluxe (Complete). Előfordulhat, hogy nem jön be az alapgame se.
Digital Deluxe Edition Includes:
• Full Game
• Three chapters in Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps series* – Available post launch, each chapter contains:
• Additional missions
• Additional characters from the Spider-Man universe
• Additional suits for Spider-Man
• If pre-ordered before September 7, 2018, receive all Pre-Order Bonus Content + a custom, one of a kind physical pin** for Marvel’s Spider-Man
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest