- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adalbert1
veterán
válasz
wierra #183791 üzenetére
Nekem már az első AC is unalmas/repetitív volt, azóta tettem pár újabb résszel próbát, de egyik sem tudott 1-2 óránál tovább lekötni. Far Cry-ból a 3 szerintem szuper volt, nagyon élveztem, viszont a 4 utána már semmi újat nem tudott nyújtani, pár óra játék után soha többet nem vettem elő (pedig itt volt egy generációváltás is, a 3-at még Xbox 360-on játszottam, a 4 pedig az első 4-5 PS4 játékomban benne volt). A Primal már 2 éve itt van a polcon, és azóta nem jutottam el addig, hogy ki is próbáljam.
Mivel nekem is kevés időm van játszani, és elég nagy a backlogom is (és abból is van, amivel beláttam, hogy már az életben nem fogok játszani, így inkább eladtam), így én is úgy vagyok vele, hogy inkább a minőségi single player címeket keresem, illetve néha rápörgök valamilyen multis játékra, de kevés olyan játék van, amiből érdekelne a sokadik, repetitív rész (kivéve talán a GTA szintű sorozatok). -
válasz
wierra #183751 üzenetére
első rész pc hamar unalomba fulladt. A másodikat végigvittem az tetszett, harmadik is bejött talán mert laptopon annyira sok játék nem futott, a négy valszeg pont emiatt ért hamarabb véget, pedig emlékeim szerint az se volt annyira rossz.
Az originst egy ismerősnél kipróbáltam de messzemenő következtetést abból az 5 percből nem vonok le, bár semmi ingerenciám nem volt hogy játszak szóval ez érdekes.
-
wierra
senior tag
válasz
wierra #180958 üzenetére
No, hát időközben ráleltem arra, hogy kiadtak hozzá egy patch-et, amivel - a finomhangolások mellett - elérhető a régi klasszikus H&S harcrendszer. Ezen kívül módosítottak a nehézségen is (inkább a nehézségi szinthez hozzárendelt sebzésen).
Így már lényegesen élvezhetőbb lett az egész, ugyanakkor ettől függetlenül továbbra sem tudja meghaladni ~5 évvel ezelőtti kiadású előd színvonalát. Így teljes árat továbbra sem ér, viszont 3-4k HUF-ért jó vétel lehet, ha már minden vonzóbb címet végigtolt az ember fia.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
wierra #178786 üzenetére
Ugye hogy ugye?Pókember iszonyat betudja szippantani az embert.Élmény vele játszani, mert ez egy "igazi" videójáték.Olyan érzésem volt egész végig, mintha Nintendo exkluzív játékkal játszanék.Ezek a Nintendo címek tudják behúzni így a játékost.
(#178809) bigrob
Én a demóval voltam így.Mondom wtf?Mi akar ez lenni?Erre a teljes játék "kivégzett" -
3L1T3
addikt
válasz
wierra #177745 üzenetére
Szerintem ahoz kepest hogy perspektivat valtott. GoW (4) ugyan ugy megtudtak tartani az epikussagot es igen is van olyan boss fight ami nem hogy hozza de jobb is mint az elozokben. Azert GoW3 boss fightok a mai szemmel nekem mar nem annyira epic. Foleg a mechanikai resze!
Az egyetlen jatek a GoW (4) ami arra volt kepes amire kb semmi. Stilust tudott valtani ugy hogy jobb lett mint volt. Olyan magasra takta a lecet nalam 24 ev jatek utan amire nem sok jatek volt kepes! Ez egy csoda nem holninipri hulldek mint a legtobb mai jtek! Minden perce egy orok emlek!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
wierra #177235 üzenetére
Nem mai játékok már ezek, de ennek ellenére még mindig azt mondom, az elejétől kell ezeket játszani, mert egyrészt érdekes látni, honnan hová jutott el a széria, másrészt a karakterek története így lesz teljes. Amúgy pár napja toltam végig másodszorra az első részt, nincs azzal semmi baj. Most megy a második megint, aztán jön a többi, szép sorban.
-
.LnB
titán
válasz
wierra #172681 üzenetére
Így állok bele, mert a fórum szabályai ennyit engednek. Ez nem férfiasság kérdése, intelligencia. Tudni kell a határokon belül maradni. Mondjuk én nem bánnám, ha lazábbak lennének a szabályok.
Intelligencia kérdése az is, hogy valaki szerint az Uncharted széria és a Tomb Raider széria teljesen más, és nem lehet őket összehasonlítani.
-
törölt tag
válasz
wierra #169265 üzenetére
A név kötelez.
Engem is noszogattok anno, amikor épp az életkedvem is elment tőle, és tudom, mennyi tud segíteni, amikor épp a gödörben vagy.
Szóval csak visszaadom azt, amit én is kaptam, de ne feledd, a szemem rajtad van, és amíg nem lesz platina a játék, addig rajtad is tartom!
-
marilllyo
veterán
válasz
wierra #167749 üzenetére
Persze élveztem. Azért ért meg az én skálámon 8/10-et. Mondjuk én ilyen örök elégedetlen vagyok. Egy kezemen meg tudom számolni azokat a címeket, amikre 10/10-et adnék.
Nagyon szeretem a kihívásokat. Egyáltalán nem rémiszt el... nem vagyok egy Easy- fanatikus. Azért az Alien: Isolation csak kicsúszott Nightmare-n önszorgalomból (nincs rá trófi se)...ME: Andromeda is lepörgött Insane-n...meg még volt egypár...
Idén még be van tervezve egy Batman A.K. 100%. A hallottak alapján szívni fogom a fogam az utolsó dlc alatt. De mivel nagyon tetszett a játék...érzek motivációt rá.
Meg még kacérkodom a gondolattal a 2015-ös Need For Speed utolsó DLC-jével. 10/10-re írtják a nehézségét...(#167753) Mike : A witcher 3 "halálmenet vagy mirosseb" fokozaton sem szabad, hogy gondot okozzon. Ügyesen kell dodge-olni...plusz minél előbb kifejleszteni az aktív quen-t. Onnantól god mode on..
-
RangerFox
veterán
válasz
wierra #167150 üzenetére
Mert drága. Tényleg, nézd meg, hogy mennyibe kerül egy olyan gép, ami min. 4 évig tudja tartani a 4k/60fps-t megfelelő grafikai beállításokkal, és mindezt úgy, hogy beleférjen egy Ps4 nagyságú dobozba. Ennek az árnak a duplájáért is kellemes kihívás összeállítani egy ilyet. a 8k tvkről meg a 1millió+Ft-os árcédulájukról beszéljünk pár év múlva inkább. Továbbra is azt tartom, hogy a natív és a skálázott 4k/60fps is egy álom, de ha megvalósítják, akkor minden elismerésem a fejlesztőké lenne.
Moby: Az MS pl. sose árult profittal Xboxot, szóval ez még egy létező dolog, csak a Sony-nak sikerült trükközni az árakkal ezek szerint.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
wierra #167150 üzenetére
Akkor meg túl korán jönnek a kövi konzolok.4Kt natívan tartani és még 60 fps is felhasználói "követelmény" amihez nem gyenge erőmű kell.Ha így nézzük, akkor talán tényleg ráér 2021 év végére megjelennie a ps5nek.
Amúgy a 8K TVk kb bullshit.Még a 4Ks TVs tartalmak sem terjedtek el.Az, hogy a TV gyártók már nem tudnak mit kitalálni, csak a felbontás növekedést, ez csak marketing, ami átlagos felhasználás szempontjából f@szság.
-
Mike
veterán
válasz
wierra #165600 üzenetére
amíg nem megy készség szinten a kameramozgatás, nekem ez a játék játszhatatlanul nehéz
egérnél nem kell elgondolkodnom, hogy most merre is húzzam
szerencsére akad más
pl. Detroit
de még a Last Guardian is megy, pedig pc-n gyűlöltem az összes ugrálós játékot(#165605) Peace
Hát nekem sajnos nem. pedig pc-n általában hardon játszom ezeket, mert túl könnyűek amúgy
és a witcher-ek, gothic-ok, fallout-ok stb után az a szerencsétlenkedés amit előadok tök gáz, legalábbis engem frusztrálde nem baj, majd játszom vele jövőre
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
wierra #163236 üzenetére
Pedig az előző 8 után már nem annyira nehéz ő se... csak jól kell taktikázni.
Persze nem árt a fullos 7+-os páncéllal menni, ha van kedve az embernek kigrind-olni a mistet hozzá.
Nekem volt... igaz többet elő nem veszek a GoW-ot, el is adtam már...
Annyira nem fogott meg ez az egész világ meg mitosz izé amiben játszódik... meg néha kicsit unalmas is.
Semmi replay value nincs benne sajnos. NG+ nem is érdekelt már.(nyilván számomra
)
-
Peace
nagyúr
válasz
wierra #163234 üzenetére
Pedig szívesen játszanék ilyen jó kis RPG-vel, mert DS és BB is szimpatikus ránézésre, csak mikor olvastam mindenhol, hogy mocskos nagy szopás meg idegrohamot lehet kapni....na az a része nem tetszik. Az ilyesmi nem nekem való. Lords of the Fallen-t is toltam egy darabig, aztán a pajzsos ge*iknél betelt a pohár és ment a kukába.
-
törölt tag
válasz
wierra #163218 üzenetére
Ismerős. A Cleric Beast nekem negyedjére lett meg ha jól emlékszem, aztán mentem Gascione ellen és letéptem a tévét a falról, ököllel szétvertem, kivágtam a csukott ablakon és mentem utána egy baltával.
És nem is Gascione a játék legnehezebb ellenfele, hanem szerintem Vicar Amelia.
-
törölt tag
válasz
wierra #163209 üzenetére
Pont tegnap néztem egy speed runt, abban is ugyanezt csinálta a srác. Az első fázist követő átalakulás után rögtön parryzta, majd rávert kettőt, és az újabb támadás előtt megint parryzta, aztán már meg is holt.
Igen, L2+R1, de a szavaidból ítélve még most barátkozol csak a játékkal, készülj fel rá, hogy nem biztos, hogy sikerül majd...
Amúgy ha van Beast blood pelleted (virágszirom), akkor vedd be a fight előtt.
Amúgy meg összességében ne add fel, ennyi a titok. Én a legelső végigjátszásra az első mobon nem jutottam túl a sarkon, azt sem tudtam mit kell csinálni, és lehetettlennek tűnt, hogy akár az első pálya végére érjek.
Aztán lett belőle egy három végigjátszásos platina, azóta még két végigjátszás a DLC-vel, és pont tegnap toltam seggbe Gaelt NG4+ban csúnyán a DaS 3 DLC-ben.
Egyszer el kell kezdeni! Kitartás!
-
-
wierra
senior tag
-
Peace
nagyúr
válasz
wierra #162744 üzenetére
"Star Wars 1313 was supposed to revolve around Boba Fett in his early adulthood, navigating past the scum of civilization in an underground area of Coruscant known as Level 1313 (pronounced: "thirteen-thirteen")."
Nagyon állat lett volna! Disney lelőtte az összes többi LucasArts projekttel egyetemben.
-
BloodRay
veterán
válasz
wierra #162582 üzenetére
Persze, az Apple-hez nem használhatsz mondjuk prémiumabb bluetooth-os fej/fülhallgatót mint a gyári ugye?...
Ne akarjuk már bemagyarázni hogy ez normális...
Én is megengedhetnék magamnak egy sz@ros 20k-s fejhallgatót (ne jöjjünk itt a nyugattal, ez nem az az árszint), de nem fogok egy fillért se kiadni egy a meglévőnél gyengébb minőségű cuccra, legfőképp a cég megntalitása miatt. -
Carlos Padre
veterán
válasz
wierra #161843 üzenetére
"mint a TR, ahol földharcban kell fejbe lőnöd az életedre törő ruszkit, mindezt premier plánban. A TR-ben a pályák bejárása, gyűjtögetés, fejlesztés tördeli a sztorit, az UC-ban ezzel nem akarták megbontani a lendületet."
Tényleg csak én érzem úgy, hogy ez nem egy Lara játéknak indult, csak nem merték megkockáztatni egy új IP esetleges bukását, ezért elővették ezt az amúgy is kiégett frencsájzt és ráhúzták?
-
.LnB
titán
válasz
wierra #161830 üzenetére
Ne rám hegyezd ki ezt az egészet. Sározhatsz engem ahogy akarsz, leszarom, nem fogok ebbe belemenni.
Ezt írtad "Teljességgel összehasonlíthatatlan a két játék."
Ennek ellenére a két játék műfaja hivatalosan is megegyezik. És tele az internet összehasonlító írásokkal, videókkal. TR tesztekben is rendszeresen utalnak az Uncharted-re. Szóval a világon mindenki össze tudja hasonlítani. Csak te nem.
-
.LnB
titán
válasz
wierra #161821 üzenetére
PS ex vs multiplatform
Kit érdekel?! Nem leszek egy játékhoz elnézőbb mert minden megjelenik.sz*rra 2009 vs 2015
Így van, baromi ciki a TR-re nézve.Ezen felül pedig, rajtad kívül, mindenki szerint a két játék "Action Adventure Game". Szóval összehasonlítható. De nem is értem, hogy miért álltam le megmagyarázni ezt.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
wierra #159839 üzenetére
Pont ezen agyaltam tegnap, vmi fasza kis bullet time-os slow-mo játék mar hiányzik.
Az uncharted 4-ben van slow-mo funkcio miutan vegigjatszottad, de meg nem az igazi.
- max payne,
- f.e.a.r.,
- timeshift, -
- stranglehold.
Ezek vannak, de vmi nextgen bullet time-os cucc van?Mondjuk a just cause sorozatba boven elferne a bullet time, foleg a harmadik reszben ahol minden, de minden robban es összeomlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest