- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sp8787 #231206 üzenetére
Hát ez az. Mert ugyan meg tudom tartani a PS4-et is az 5 mellett, de ha már egyből ki tudnám használni az új konzolt, akkor mégis minek várnék a vásárlással? Alapesetben megéri várakozni mert alig van mivel játszani, de így simán csak cserélem és folytatom tovább a játékot.
(#231207) wesder: Én ugyan nem fikáztam, de úgy gondolom, hogy azért van egy határ ameddig érdemes visszamenni a BC kapcsán. Szerintem a PS4-re fejlesztett játékokért nagy kár lenne, mert már azon a szinten vagyunk ami évek múltán sem lesz csúnya és gagyi.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #230988 üzenetére
Szerintem sokunk csak pattog a játékok között... legalábbis én így vagyok velük. Akcióban behúz, kipróbál, töröl vagy fenthagy attól függően hogy hova került be a gameplan-ba.
Ezek melett a ping pong labdák melett meg ott vannak a fix gamek, mint a FFXIV, BDO... BDO-t hagytam a francba, mert csúnya, szarul fut és az afk crafting és fishing rendszer nem tetszik. Egy hülye játékot nem fogok játszatni a konzollal, ha én nem azzal foglalkozom vagy spec otthon sem vagyok.
Overwatch-ot lecserélte a Battlefront 2, Path of Exile kuka, mert szarul fut, crash-el és ráuntam a content patch-ekre... Semmi izgi nincs már ebben a season rendszerben. Vissza is mentem inkább az évek óta nem támogatott diablo 3-hoz casual-kodni. Kollégával meg néha megy egy kis Borderlands 3.2020 nagy kedvence pedig a No Man's Sky lesz szerintem. Év végére biztos összejön pár száz óra benne.
-
penge111
addikt
válasz
sp8787 #230727 üzenetére
Na ebben igazad van, ha csak egy játékot lehetne választani, amit életem végéig kellene játszani nagy dilemma lenne... Valahogy ezekből kellene választani, mert mindegyik óriási újrajátszási faktorral rendelkezik, illetve rengeteg tartalommal:
Witcher III Goty - felesleges magyarázni, rengeteg döntési helyzet, végkifejlet...
Divinity Original Sin 2- szintén rengeteg döntési helyzet, illetve rengeteg karakterosztály, skill
Nioh és a Bloodborne: a sok build, irgalmatlan endgame tartalom
Wow az egész cumó egybe: a legnagyobb tartalom, rengeteg kipróbálható osztály, felfedeznivaló stb...Hát, nem tudom melyik ujjamba harapjak, ha életem végéig ezek közül csak egy cím lehet akkor az a WoW lenne szerintem
-
Moby
veterán
válasz
sp8787 #230714 üzenetére
Ez nem ezen múlik. Én most elkezdtem megint (jó, megvallom nekem is a sori hozta meg a kedvem az újrázáshoz), és még mindig akkorát üt nekem, mint a mozdony. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért gondolod, hogy hiba, hogy neked nem jön be. Nekem meg a nioh nem jön be. Hát ez ilyen
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #230575 üzenetére
Ott még elment, autentikus volt a kardozás/mozdulatok, egy op karakter aki szétszabdalt mindent és mindenkit...a setting elvitte a hátán, de érzésre gyenge volt + zéró kihívás meztelenül legnehezebb fokozaton minimum magicel. A W3-tól én rosszabbra számítok. Fōleg azért,mert nulla tapasztalat fps témábán és még a legtapasztaltabbaknak is néha beletörik a bicskájuk a gunplaybe,mert az egy egzakt tudomány. A Doom shoti az 10+ év munkája
FollowTheORI maximum a firstperson mūfajban jó a példák, de összeségében egyikben sem mūködik úgy,mint egy komplex close-combat tp-ben. Nem tudom, ez a belülrōl hadonászás nekem inkább sutának érzōdik és nem jónak, meg túl kevés az "info" a karakterrōl,ha nem látod
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #230274 üzenetére
Szerintem két dolog lehetséges: a) xcloud, tehát pl one s-en streamelheted az új játékot; b) eladtak mostanában rengeteg one s és nem szeretnék ōket faképnél hagyni 1 év után,ezért támogatják a prevgent is egy darabig majd új gép vásárlására késztetik ōket 2022 körül akciós gépekkel.
A PS ebbōl a szempontból "kényelmesebb" helyzetben van,mert már kevés gépet tudnak eladni (az évi ~15mil.-hoz képest) és a legtöbben már régen megvették és az újat várják. Hosszútávon 50-50 az esély mindkét stratégiára -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sp8787 #230278 üzenetére
Erről beszéltem.Többértelműen fogalmaznak.Ez a probléma.Amúgy nekem nem, érted.
Mint írtam is, ha igazak a pletykák (ami szerintem full kamu) és tényleg lesz windows/steam stb...az új xboxban, akkor veszek azt is, mert sokkal olcsóbb, mint a pc géming fejlesztés.Szóval... -
Tuomas
addikt
válasz
sp8787 #230274 üzenetére
A gamer 365-ös "cikket" olvastam el, amiben azt írták, hogy még két évig xbox one-ra is jönnek játékok. Ez köszönőviszonyban sincs a cikk címével, hogy az első 2 évben nincs exkluzív cím.
Persze értem én, hogy a költő az új generáció exkluzivitásáról akart beszélni, csak szerintem ezt nem így mérik, mert akkor ebből következtetve pl. a The Last of Us sem lenne exkluzív mert ps3-ra és ps4-re is megjelent. -
Moby
veterán
válasz
sp8787 #229230 üzenetére
Az lehet, én ezt nem tudom. Nekem aligha fog a gearbox játékot eladni ebben az életben, és inkább csak szekunder szégyenérzetem van attól, hogy ez ilyen pitchford-féle barom tetszeleg most ps5 kapcsán megmondószerepben ismét. Személy szerint szívesen nézném végig ennek a godfallnak egy battleborn méretű bukását.
-
30z.Samu
félisten
válasz
sp8787 #229177 üzenetére
Feltéve, ha tudja hol szeret a cápa.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
sp8787 #227554 üzenetére
Pontosan! Természetesen amit lehet én is újonnan,de vannak olyan deal-ek,amiket nem lehet kihagyni...
Lemezjátszó. Tök érdekes,hogy ezt hoztad fel példának. Pont a napokban találtam meg megboldogult faterom lejátszóját,még gyerekkoromban vette valahol. Éppen ki akartam rakni,mert lent porosodott a pincében. Kíváncsiságból rákerestem a neten,majdnem hanyatt estem. Keress rá eBayen,ha érdekel,Marantz CD-74...
Felhoztam a pincéből,eltakarítottam,és amikor rá kötöttem a hifimre,majdnem le@ostam a bokámat...Sosem adom el! Érdekesség képpen,84-es kiadás,és már akkor kezelte az írott lemezeket,amiket csak 10! évvel később kezdtek el forgalmazni.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
sp8787 #227544 üzenetére
Van, aki nem szeret más után használni semmit, ez is érthető. Én nem vagyok ilyen, de nyilván egy agyonhasznált dolgot (legyen az bármi is) én sem veszek meg, csak ésszerű keretek közt vásárlok. Tényleg ki lehet fogni jó használt motyókat, az említett fülest kb 3x használhatta az illető, vissza csomagolva akár újként is el lehetne adni...
Már a csomagolásról is lel lehet vonni konzekvenciát. A gondos gazdi igényesen bontja ki, nyilván arra gondolva, hogy a későbbiekben még szükség lehet rá. Ha valaki koszosan, doboz nélkül árulja a holmját, azt meg se nézem rendesen. (az asszony is mindig hülyének néz, mikor eladok valamit, és előtte teljesen eltakarítom, és megyek a padlásra a dobozáért...)
-
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #227185 üzenetére
Nagyon sokan nem engedhetik meg, mégis veszik. Állandó példám az Apple, aminek a vásárlása az USA-ban totál racionális döntés, nemcsak relatíve, de abszolút értékben is olcsóbb, de Magyarországon, töredék átlagfizetésből, az Apple (amikor megnéztem pár éve) +30%-os kvázi EU-pluszadójával...
Értsd meg amennyivel drágább, annyival messze nem (ha egyáltalán) csökken később az élvezeted. Írtam, hogy a multiplayer-címek kivételek lehetnek, hiszen addig jó míg vannak a szervereken, ha érdekel az ilyesmi. Nekem hasonlítható: semmivel nem okoz nagyobb élményt a legfrissebb játék boncolgatása 21eFt-ért, mint párommal a kvázi előző generációs Heavy Rain felfedezése úgy, hogy a Beyond2Souls-zal volt együtt egy lemezen 2800Ft-ért.
Érdekel a Shenmue 3. része is, 17 évig vártam rá, bőven belefér még egy kis plusz
A Cyberpunk pl. érdekel, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy élvezetben nem sokkal elmaradó, sokkal olcsóbb pótolandó alternatívám lesz addig, míg normálisan elérhető lesz.
Egy videojáték nem jó, értékálló befektetés. Emlegették a Last of Us-t, keresek is majd egyet 3000Ft körül. Kisebb lesz az élményem szerinted, mint 21000-ért?Nem ugyanolyan a játékok többsége később, hanem jobb a javításokkal. Addigra kiderül az is, hogy elég ütős-e, vagy érdemes skippelni, mert van más érdemesebb az idődre, amit az eléd rakott játékok gyors fogyasztásával másként értékelsz.
Moby: mivel kiterjesztetted, ha mindenki úgy csinálna mit én, én is így tettem. Olvasd vissza művedet: ez nem a közönytől, nihiltől való félelem, az éltedő kötődés helyett? [link]Itt meg nem egyenesen a Playstation kihalását vizionáltad (kedvesed halála számodra apokalipszis lenne)?: [link]
-
frankdelgado
őstag
válasz
sp8787 #227177 üzenetére
Majd mekkora boldogság lesz, amikor lesz a webshopokban "ha majd előrendelhető lesz, előrendelem" gomb.
A legnagyobb probléma az, hogy vannak olyan kiadók, amik olyan szinten elqrwultak, hogy félkész, optimalizálatlan xarokad dobnak ki. Előrendeled/megveszed, utána meg megy hiszti, a másik oldalról meg a meaculpázás, azt gyrsan dobnak ki valami javítást és esetleg pár hónap múlva már játszható is a játék. Így vagyok a Days Gone-al. Én most játszom. Igaz, ti már kijátszottátok tavasszal, de nem hiszem , hogy kevesebb lennék e miatt, legfeljebb kevesebbet bosszankodom a bugok miatt. Amelyik kiadónak bizalmat kell szavazni, annak bizalmat kell szavazni. Sajnos ilyen egyre kevesebb lesz. Az előrendelés a világ egyik leghaszontalanabb, legpofátlanabb találmánya. Simán felmérik, h mennyire lehetnek szemtelenek. Ennyi.
-
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #227177 üzenetére
Az szomorú, ha nem érted, hogy gruppen-élvezetet számonkérésedre tájékoztatlak, hogy marginálisan érdekel, hogy mások mit és hogyan játszanak, max. info-szinten, hogy érdekes lehet-e nekem. A többi példát arra hoztam, ahol hasonló bugyindevesítő közös élményeket vélnek megélni, de rám igen korlátozottan hat az effajta közösségi élmény.
Köszi, hogy leegyszerűsíted, de inkább az előzőt értsd meg. Egyébként pont az egyszerűsítésed kicsit nehéz követni, hogy jön a korábbi számonkért közös felfedezéshez... Attól, hogy valaki megengedhet valamit magának nem jelenti, hogy jó, értelmes döntést hoz (kérdés az is, hogy attól, hogy ki tudja fizetni megengedheti-e...), pl. vársz pár hetet (gondolom, ha őszinte vagy nem az üres képernyő előtt ülnél a borotvával karcolgatva a csuklód) hogy nincs mivel játszani), és olcsóbban megveszed, .pl. amikor tényleg van rá időd. De azt csinálsz, amit akarsz.
RangerFox: egy közös dolgot látok a nekem szánt térítésekben: a szélsőségekben gondolkozást, valószínűleg ez áll a fogyasztási vágy minél gyorsabb kielégítése mögött... ENNYIRE gyorsan nem öregszenek a játékok, amennyire túlzol, van idődAmelyik meg tényleg elavul, azért nem kárAzt a vonalat eltaláltad, hogy ha van rá módom, a sorrendiséget betartom, ezért érveltem, hogy ne az Uncharted4-gyel kezdjen valaki, ezért élvezem a Heavy Rain-t Beyond 2 Souls, és Detroit előtt, ezért tolom a Mass Effect-trilógiát az EAAccess-es ME: Androméda elé. Az előző gen-es Mass Effect1 pl. jobban leköt, mint gyűjteményem legdrágább (de ÍGY is kevesebb mint harmadáron, mint Day1) darabja, a későbbi gen Spiderman. A GT Sport-ot nem érzem sokkal jobbnak a Forza4-nél, stb.
-
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #227173 üzenetére
Nekem nem okoz örömet a nyájszellem. Apple-boltnál sem álltam sorba, nem izzadtam vért premier előtti vetítésért, stb. online max. 1-2 mobilcímet játszottam, ott is minden esetben hamar repedezni kezdett a közösség pozitív ereje. A módosított konzol többnyire együttjárt a multinélküliséggel, ami fel sem merült gondként, és egyelőre meg sem fordult a fejemben a PS+-ra befizetés. Mégis boldogan játszom, óriási backlog-gal.
-
marilllyo
veterán
válasz
sp8787 #226735 üzenetére
Nagyjából igen... De nem is kell ebből több. Na persze teljes áron se. Ami miatt aggódom, hogy az első rész amiatt lett jó mert egyedi...és mindenki tudta a helyén kezelni. Egy "élmény" volt egy csajról, akinek elmentek otthonról. Vagy inkább túl sokan vannak otthon...
De félő, hogy újítani akarnak. Na most én tartok attól, hogy majd tapasztalati pontokért upgrade-eljük senuát meg ilyenek... Ahhoz viszont kevés lesz ez, hogy egy Gow vagy BB mellett megállja a helyét. -
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #225974 üzenetére
Khm, te valamit nagyon benéztél... Én kiegyensúlyozottnak azt a piacot nevezem ahol, elfogadható számú (meg tud élni) versenyző van hasonló részesedéssel, kényelem innoválni, versenyezni, és nem egy kiegyensúlyozatlan terepet, ahol van egy domináns szereplő, pl. most a PS, aki kényelmesen több mindent megtehet a fogyasztók kárára. Magasan tartja az árait, játékok, és szolgáltatások szintjén exkluzívokkal cumiztat, hogy a táborába kényszerítsen, stb.
-
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #225967 üzenetére
Valószínűleg te is érzed, hogy nem a legjobb a példa, hiszen az csak akkor kiegyensúlyozott piac, ha csak FIFA-kra van igény
Szerintem hamar nagyot tarolna, aki BÁRMI mást csinál tűrhető minőségben
LnB: szerintem ott lehet a megoldás, hogy ésszel tudod, hogy sz.r az exkluzivitás a fogyasztóknak, nekünk az az eladónak jó, meg olyan fogyasztóknak, akik beazonosulnak szeretett tulajdonuk gyártójával. Szívben viszont kicsit megfertőződtél, és PS-es vagy, ezért koppannál te is. Ilyen meghasonulással nehéz realistának lenni ;) hasonló önáltatásnak tűnik, mint hogy ez az egész téged nem érdekel
Nekem úgy, hogy az X360 20 cm-re van a PS4-től, tényleg csak a játék a fontos, és az, hogy ha nem lenne ez a szarakodás, elég lenne egy porfogó -
-
sxxorp
őstag
válasz
sp8787 #225202 üzenetére
Szépen kértem privátba ezt is, az ünnepit is, semmi, de egy parasztnak, aki megköszönni sem képes, megint jutott.
30z: Az alapgép megjelenéskor nem lehet annyira gyenge, hogy elférjen mellé egy szignifikánsan erősebb, megfizethető verzió. Pár évvel később ott a még elfogadható alapgép, és mellé jöhet már ésszerű áron az upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest