- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
FollowTheORI #157142 üzenetére
Azért elég sok mindent ki lehet próbálni úgy, hogy sértetlenül marad a csomagolás (pl ruhák). Amúgy azóta másik topicban írták, hogy van olyan Tesco, ahol a saját márkás termékeket visszaveszik, ha nem vagy vele megelégedve. Az online sem korlátlan, ott is érdemes vigyázni azért. Én is mindent online veszek, amit csak lehet, és személyesen veszem át a boltban, de még soha nem küldtem vissza semmit így.
-
torik
senior tag
válasz
FollowTheORI #156706 üzenetére
Köszönöm, bár azt elfelejtettem megírni hogy Angliában vagyok
gondolom így .hu helyett .co.uk-ra változik a cím, vagy kezelik otthon is a problémámat?
-
gabesz82
őstag
válasz
FollowTheORI #156655 üzenetére
Én is így gondoltam. Köszönöm a megerősítést!
-
Prof01
veterán
válasz
FollowTheORI #154449 üzenetére
Még jobb, hogy gyakran akciózzák is. Épp lejárt a múlt havi 200Ft-os hónapom, most szintén 200Ft-ért hosszabbítottam meg.
-
Dvix
senior tag
válasz
FollowTheORI #154449 üzenetére
Cortana megmondja majd h mennyi lesz az ára hogy nyereségesek maradjanak.
-
Deck
titán
válasz
FollowTheORI #154415 üzenetére
Oké, köszi!
-
wierra
senior tag
válasz
FollowTheORI #153621 üzenetére
Meggyőztél.
Köszönöm Neked és mindenkinek a törődést!
-
wierra
senior tag
válasz
FollowTheORI #153618 üzenetére
Nem tudom, hogy elő akarom-e venni később. Van benne annyi, hogy megér egy újrajátszást?
Egyébként 9900,- -ért osztohatják jelenleg, ha ez számít. -
dollarZ18
tag
válasz
FollowTheORI #152992 üzenetére
Nekem működött, de csak az angol oldalon. Kétszer is regisztráltam (ugyanazzal az account-al/adatokkal). Nem jött e-mail az első után, de a második után sem. Csak kiírta, hogy sikeres regisztráció.
-
30z.Samu
félisten
válasz
FollowTheORI #152992 üzenetére
Nem, a születési időnél fennakad...
-
Persie12
aktív tag
válasz
FollowTheORI #152806 üzenetére
A "nép" véleményére voltam kíváncsi, nem hardcore gamerek-ére, de azért köszönöm
-
tothl
addikt
válasz
FollowTheORI #151731 üzenetére
+1 az OLED -re, én is azt hajtok.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #151729 üzenetére
Látszik persze, de azok mesterséges képek olyan szempontból, hogy a játékosok valójában ilyet fognak látni a legkevésbé. Főleg a konzoljátékosok. 60 frémmel, 1 pixelnyi statik elmozdulás. Ez az, ami a játékokban nem fordul elő, mióta a SHMUP gyakorlatilag kihalt genre
-
Madwe
nagyúr
válasz
igazából miután sdr tartalomnál az oled fény 20-27 között bőven jó (100-120 nit közötti) ezért ezen szerintem kár görcsölni. hdr esetén persze kell a 100as oled fény, de ott ugye nagyobb a tartomány, s jellemző tartalom ott is 100 nit körül mozog, csak van 1-2 fényes rész néha itt ott
Szóval ha nem direkt napfényben játszol ahova kell a fényerő, akkor ezen felesleges görcsölni, hud nem fog beégni. Monitor esetén excelezni nem érdemes vele mondjuk pl
de direkt napfényben, 100ason pörgetve se égne be egyhamar szerintem...
Én már lassan 2 éve használom napi átlag 3-4 órát s kutya baja, tesztábrákkal se jön ki semmi beégés. a képminőség meg mindenért kárpótol amúgy is
nomeg néha ki lehet fogni 5 év garral, ott meg már tényleg felesleges aggódni, 5 év után meg úgyis megy mindenkinél a wcbe
vagy szülőkhöz akik leszarják, gondolom
de én úgy sejtem 5 év után se fog beégni
-
freeknight
őstag
válasz
Szerintem semmi probléma nincs az oleddel ilyen szempontból, teljesen jó konzolhoz. Monitornak már más kérdés, de szerintem még az se gáz.
Nekem volt plazmám 5 évig, használtam monitornak is (bár a képernyőkímélő 2 percre volt beállítva), ott is csak a végén sikerült beégetni, de az már a panel öregedéséből is fakadhatott.
-
Madwe
nagyúr
válasz
FollowTheORI #151729 üzenetére
Ezért is kell oleden játszani
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #151718 üzenetére
És az általam linkelt két megjelenítő között van 2.4ms különbség 80%-on. És 4 már látható.
Tehát most ebből az következik, hogy komoly különbség van egy tévé meg egy monitor között? -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #151718 üzenetére
Jó, mindegy, igazad van, ez nem ide való.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #151714 üzenetére
Igen, rengeteg tesztet megnéztem. Nem, nem láthatóan rosszabbak a tévék manapság, mint az átlag irodai monitorok. Persze ha az átlag irodai monitor valami fisemfos TN, akkor működéséből fakadóan jobb lehet, mégha a képe esetleg nézhetetlen is, de játékra jellemzően nem ilyeneket használnak.
Nekem az előző monitorm egy LG UD58 volt. Ennek aRtings szerint
80% Response Time: 5.6 ms
100% Response Time: 16.8 msEgy középkategória alja MU6300 ugyanott
80% Response: 8.0 ms
100% Response Time: 18.7 msItt látható különbségekről meredek beszélni. Persze nem definiáltad, hogy mi az gyengébb tévé, meg gyengébb monitor, szal itt aztán lehet bármit bármivel összemérni. Kb azonos kategórián belül nincsenek ma ilyen különbségek.
szerk: elnézést, rosszul emlékeztem az előző monitoromra, javítottam
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #151703 üzenetére
Gyorsabb monitorokon kevesen tolják, meg azok rendszerint TN monitorok. Az átlag gémer monitor meg a tévék utánhúzásban ugyanott vannak. A tévékre inkább a nagyobb inputlag jellemző a több utófeldolgozás miatt, de ez a mozgást nem befolyásolja.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Valamit mindig tanul az ember.
Holnap érkezik a Detroit Become Human, de elképzelhető hogy kivételesen nem esek neki a friss címnek, hanem befejezem, amit nem rég elkezdtem (The Last Of Us).
Bár lehet nem fogom kibírni.
-
Deck
titán
válasz
Tuti ezért szereti jobban a monitorom is a 60 fps-es játékokat
Köszi az infót!
-
pomk
őstag
válasz
FollowTheORI #149491 üzenetére
Jogos. Elírtam. Tesztekben 7, 8, 10 órát írnak. Elnézést.
-
Jim-X
őstag
válasz
FollowTheORI #149491 üzenetére
Az nekem is eleg gyengusnak tunik... Egy sima agybadugos hozza ezt...
Annyi ido alatt bele se melegszik az ember egy session-be
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FollowTheORI #149371 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy kopottas-fehéresek a megmászható elemek. Vagy bekapcsolt valami segítséget, mert alapból csak annyit segít, hogy arra néz amerre menned kéne, de azt is csak mikor bóklászol már egy ideje.
-
sittes79
addikt
válasz
FollowTheORI #148599 üzenetére
Én most vettem egy samu55mu7000-es szériát ennél hasra kell esni? Annyit érzek, hogy ennek a modellnek alacsony az input lagja...
-
vtomi2
őstag
válasz
FollowTheORI #148617 üzenetére
Mert én is vettem ps-t, mondjuk 1-ben nem nagyon találtál volna meg
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #148612 üzenetére
Ha online látsz PC platformon bármin (Ubi, EA, steam, rockstar, stb), az nem én vagyok, kölcsön van minden acc-om.
Szóval ha vki csinál egy 2-es KD-t a BF1-ben, akkor ne hurrogd le, h bénázik, szimplán nem én tolom.Még nem ugrottam neki a Detroitnak, sőt, GoW-nak sem, bazi sok idő kéne, h PS4-es játékokkal utólérjem magam.
-
Zoleee83
addikt
válasz
FollowTheORI #148606 üzenetére
Nekem kapásból bekerült 11 játék a wishlistemre, bár ez annak tudható be hogy 1 hónapja váltottam PS4-re.
Ami most inkább érdekel Firewatch Bundle + Virginia + Ethan Carter + Kholat.btw.: Tegnap fejeztem be a Last of Us + Left Behind DLC-t, nagyon tetszett.
Aztán elkezdtem a The Nathan Drake Collectiont, ami meglepetésemre a régebbi játékmenet ellenére is egyből beszippantott, a történetmesélés ötös! -
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI #148599 üzenetére
Részemről zárom a témát, nem fogom használni játékhoz...
-
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI #148594 üzenetére
Mit nem látok? Látni látom a különbséget, de nem tetszik vagyis nem esek tőle hasra.
-
Zoleee83
addikt
válasz
FollowTheORI #148468 üzenetére
Ha az index-es cikk alapján tényleg "csak" 10-12 óra a valós játékidő egyszeri végigjátszás alatt, akkor engem elvesztettek. (illetve valami nagy akció alkalmával később veszem csak meg).
Jobb szeretem a hosszú játékokat, de ez csak az én hülyeségem, nincs játék amit többször is végigjátszottam volna. -
ldave
félisten
válasz
FollowTheORI #148468 üzenetére
Hát én nehezen hiszem el, hogy ez a játék 25+ órás lenne, itt gondolom nem lesznek harcok, amik kitöltik a történet elbeszélés közötti időt, mint a GoW-ban.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #148176 üzenetére
Nálunk ilyen gond nincs, ha már sok a gépezés, megoldja, h rá figyeljek és nincs "hiszti"
El vagy veszve, xbox-zol? -
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #147234 üzenetére
Ezt most direkt kétértelmű fogalmazás volt vagy szimplán ennyire nem értek az NHL-hez?
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #147232 üzenetére
Attól nem félsz esetleg, hogy a tévé ellopja a lelked?
-
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #146611 üzenetére
Friss Pro tulajként én is azzal kezdtem el játszani - a többi játék így hozzá lesz a mérce. Tartok tőle hogy a többségben így csalódni fogok. Egyedül talán egy opcionális magyar felirat volna még jó hozzá...
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #146152 üzenetére
Mit veszek meg?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI #144718 üzenetére
Játszani csak aktív PS+ előfizetés megléte mellett lehet az így leszedett játékokkal, tudtommal.
-
válasz
FollowTheORI #144718 üzenetére
A nem válasz az utolsó kérdésére vonatkozik. Triallal behúzhatja, de játszani nem fog tudni velük a lejárta után.
-
Schweini
tag
válasz
FollowTheORI #144638 üzenetére
Az szerintem már tuti PS5-re jön. Ha valóban 2020 körül érkezik a gép.
-
válasz
FollowTheORI #144641 üzenetére
Bírom. Kedvenc játék kategóriám. Anno pc-n játszottam a Prey-el, még vga-k mellé adták ajándékba. Az se ma volt...
Egy picit tartok tőle. Anno a Deus EX-et is szerettem. Életem legnagyobb hibája volt, hogy megvettem PS4-re.
-
sting2
addikt
válasz
FollowTheORI #144340 üzenetére
Ez ok, de ilyenkor ha fixen a legnagyobb felbontást jelölöm meg, akkor mindenre " ráerőltetődik" a 2160P, nem?
Bulikavagyok
A neszek, az apró nüanszok, a "nyálelválasztás" , a szinkron karakterek hangsúly fokozatai, egy normálisabb fejessel gyönyörűen hallható,kottázható.
A nagy zenekari témával operáló stuffok, és annak szeparációja is nagy élmény tud lenni fejessel, hiszen jobb a beleélési faktor.
Egy olyan rendszer, ami olyan " felbontással" - részletező képességgel dolgozik hogy ugyanezeket elmondhassuk, és nem kell felcsavarni, az 10X többe kerül.. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #144202 üzenetére
Party van sokszor, csak én vagyok benne ritkán. Mert vagy meló van közben, vagy Andival közösen játszunk vagy csak szimplán fáradt vagyok csicseregni vagy megy a spoilerezés a játékokról, ami még nekem hátravan. Nem akarok úgy járni, mint a RIME-mal, h itt vki szépen leírta a végét és nem volt meg a nagy bumm a végére, ütött így is, csak nem akkorát.
(#144205) crue: olyat külön nem csináltam, azt tudom, h automatikusan felismert, h ez játékkonzol, meg 2 napja ezt az anynet+t bekapcsoltam.
kriszpontaz: amennyit én meccset nézek, abból nem élne meg semmi tv adó!
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #144177 üzenetére
Ezt adták kéccázezeré', ennyire futotta!
Te meg el vagy veszve...tanulsz még vagy mitök? -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #143797 üzenetére
Ha valóban kinn vannak a devkitek szerintem tényleg nincs messze a megjelenés. Legkésőbb 2020 vége, 21 eleje szerintem. Idén már lehet beteaselik egy videóval E3-on.
Reménykedem hogy lesz visszafele kompatibilitás, de a Sony túl jó pozícióban van ahhoz, hogy így dobjon ki az ablakon egy rakás remastered bevételt.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #143609 üzenetére
Néha megy, de olyan rendszertelenül és olyan össze-vissza játékokkal játszom, hogy csak a minuszokat gyűjteném, abból meg kint is volt elég!
-
válasz
FollowTheORI #143598 üzenetére
remélem nem fogadja meg a javaslatodat.
Számomra az írott verzió többet ér. sok tesztelőnek kifejezetten zavar a hangtónusa és a robothangszíne.
-
Schweini
tag
válasz
FollowTheORI #143609 üzenetére
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol olvasni van időm/lehetőségem, de pl. podcastet hallgatni nincs.
-
consono
nagyúr
válasz
Én gyűlölöm, hogy mindenki mindenről videót csinál, még arról is, amit két mondatban le lehet írni. Ráadásul az írott formátumot sokkal gyorsabban feldolgozom, míg egy videót végig kell néznem, mert nem tudok úgy "keresni" benne...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Majd ha mobilszolgáltatók is normális áron adnak mobilnetet, akkor beszélhetünk a videótesztek létjogosultságáról szerintem. Havi átlag 500 MB és 1 GB net mellett nem ezekre fogom pazarolni a drága adatforgalmat, otthon meg már nem mobilon fogom megnézni.
Maradjon csak az írásos teszt.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #143603 üzenetére
Nekem meg pláne nem hoz pénzt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
"Minimum podcastokat hallgatnak utazás közben, vagy videókat néznek az emberek/fiatalok."
...és pont ezért tartunk ott, hogy 3 egyszerű mondatot nem tudnak felolvasni 10 emberből 8 -an megfelelő hangsúlyozással, és anélkül hogy ne olvasnának félre. Épp eléggé butul a világ ahogy a technika fejlődik, nem kell ehhez még jobban asszisztálni szerintem. Igenis kell az írásos cikk, az olvasás amellett hogy kellemes, egyben nagyon fontos dolog is.
-
vg
addikt
válasz
FollowTheORI #143603 üzenetére
Én kb 3 másodperc alatt nyomom ki az előre felovasott, affektált videókat.
-
prokxy
veterán
válasz
A videóknál el tudok kalandozni, utazásnál jobban szeretem az írásost, egyrészt jobban leköt és adatforgalmat sem generál annyit.
-
válasz
Én pont szeretem az írásos teszteket. Ebből is megtudtam ami érdekelt.
-
válasz
FollowTheORI #143540 üzenetére
Félig sem sikerült eddig még lemerítettem a Move kontrollereimet az első töltés után (bezzeg ebbe tudtak mégnagyobb aksit rakni...), mert nem túl kényelmes a használata a VR játékokban (melyekben mozogni is kell). Na de majd most, ez a tökéletes VR alkalmazás, ezzel ki lehet majd aknázni a fagyikban levő teljes potenciált.
(#143542) tuki2200: A DS4 kontrollerrel tökéletesen lehet mozogni VR-ban, csakúgy mint normál esetben (pl. DOOM és Skyrim egyszerűen szuper). A fagyikról szimplán hiányzik az analóg kar, gondolom az egykezes fogás miatt.
-
-FLY->
őstag
válasz
FollowTheORI #142623 üzenetére
Köszi, ha már be vagyok lépve...
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #142253 üzenetére
redditen, ismerősi körben Sony, LG is érintett.
Most nekem minden automatán van a PS-en a videokimenetnél, viszont így sűrűbben csinálja.
Vissza is rakom RGB és full-ra,mert ott ritkább. Viszont annyi "vigasztal", h másnak is van és így hátha foglalkoznak vele, egyébként nem. Ill. még az, h általában a játék elején történik,majd utána semmi. Mintha beszinkronizálna vagy mittudomén. Fura na... -
WaterWave
veterán
válasz
FollowTheORI #142018 üzenetére
nah de a high speed az lehet 2.0 ás is, de a sima 2.0 nem viszi át a hdr-t 6o hz-en... vagy rosszul tudom?
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #141747 üzenetére
Az első kettő kicsit hangosabb volt! Na jó, nem volt olyan hangos, mint egy hajszárító...olyan volt, mint egy húsdarálóóóó...
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #141735 üzenetére
Azért halkabb, mert fehér, ha fekete lenne, hangos lenne!
Mi van már Veled, offline vagy állandóan...Bocs:
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #141736 üzenetére
Xbox X után amikor bekötöttem a fehér PRO-t, feleségem azt kérdezte, mi ez a hajszárító?
-
nincsnév007
addikt
válasz
FollowTheORI #141513 üzenetére
köszi, igen félre néztem mert a telepítést írta
-
szinimini
senior tag
válasz
FollowTheORI #141198 üzenetére
Ejj
Köszönöm Uram a gyors választ
-
szinimini
senior tag
válasz
FollowTheORI #141195 üzenetére
Köszönöm a válaszod
CD-n kerresztül se megy neki?
Akkor a Zidoo X10 a megoldás eddig és a NAS nekem, ugye?
-
válasz
FollowTheORI #141153 üzenetére
Ja okés...nem akarom visszavinni, magánszemélytől vettem...végülis még így is okés, 25 Euróért vettem, most ha megveszem a Premium Passt hozzá még belefér(Tudom, épp utána árazták le PS Storeban a Revolution Editiont 20 Euróra miután megvettem ezt, de az digitális, én meg konzolra szeretem ha megvan discen). Egye fene, még kezdő vagyok ebben, legalább tudom, hogy ilyenre azért érdemes figyelni majd.
-
válasz
FollowTheORI #141005 üzenetére
Nekem mindkét gép van One, PS4, ( switch
) azt mondom nagy előny azért a One-n a havi játékfelhozatal a gamepass és az EA acess.Multiplatform játékok szempontjából mindenképpen. Ott ugye havi 4 játékot kapsz 2 One 2 360 pllusz jön egy Classic cím is.Nem rossz kis konzol az sem.
-
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #140997 üzenetére
A Sony filmes részlege épp a tavaly év végén/idei év elején állt talpra és ehhez egy másik film volt a segítség. Igen a Jumanji az...
-
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI #141052 üzenetére
Nem állítottam, hogy nem kellett a reboot. Az arányokkal van bajom és a brutalitás mértékével ami az adott szituban túl van tolva.
A Tomb Raider "eredetsztorijának" valami sokkal kalandosabbra vártam, ez olyan mint egy női verziós Rambó. Ölni nagyon faszán megtanulsz, de arra nem kapsz választ miért is lesz kincsvadász a csajból. Legyen vadabb, de a játékmenet ettől még ne butuljon le.Van egy istenháta mögötti sziget, ahova senki sem megy önszántából de te tucatszámra ölöd az embereket akik nem őslakosok, ezeken felül minden tele van a rosszfiúk által megöltek relatív friss hulláival és tényleg vannak olyan részek ahol patakokban folyik a vér mint amikor elkapnak mikor Samet akarják élve elégetni. -
Bati0501
őstag
válasz
FollowTheORI #141014 üzenetére
Az király lenne!
-
Neoteric
addikt
válasz
FollowTheORI #141003 üzenetére
Valahol olvastam, hogy belengedték, hogy esetleg az EA az övék lehet tokkal vonóval.. hát kurv@ra remélem, hogy nem.
-
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI #141008 üzenetére
Tippre
Shadow of the Colossus - Február
God of War - Április
Detroit - Junius / Augusztus
Spider-Man - Október -
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI #141005 üzenetére
Legyen így ahogy gondolod!
Én vígan eljátszom mind a kettőn, ami itt jobb azt itt, ami ott azt ott! Előző genben is ennyire hangosnak kellett volna lenni. Bár ott az MS verte magát, hogy PS3 + Wii eladásokat alázunk , szoftver téren is!
-
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI #141003 üzenetére
Szerintem még mindig tévúton jársz. A mainstream az aki nagyobb vásárló bázis. Anyunak meg igen is fontos, hogy minél olcsóbban tudjon a gyerek játszani.
De szerintem leakadhatunk a témáról!
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140948 üzenetére
Igen, ez mind nagyon szépen hangzik, de a letaglózó valóság mindeközben az, hogy az a nem túl sok 1st party stúdióból sincs már semmi a T10-en kívül. Az MS-nek van két darab konzolja, egy windowsa, és ha csillagászati összegért még megvenni a Valvét, akkor már csak pár év, és ott tarthat, ahol a Sony most, vagy akkor talán nem veri bucira a Ninty
-
marilllyo
veterán
válasz
Szerintem Half Life 3 azért nem jön....mert félnek az esetleges bukástól és frencsájz rombolástól.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Megkell venni.Lol.Előtte nem kellett volna kinyírni egy csomó fejlesztő csapatukat.Nézd meg a sony mennyi stúdiót pénzzel, megbízik bennünk és meg is van az eredménye.A MSnak volna egy kis esze, nem itt tartanának ahol.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140937 üzenetére
De az nem piacbővítés, hogy lesz egy csomó új játékosa, akik majd nem vesznek játékot, mert már van nekik-hozzák magukkal
Oké, mondjuk sok új live előfizető lenne, ami mondjuk érdekes. De ez sem kompenzálna egy steam felvásárlást. Nem adják azt olyan olcsón
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140931 üzenetére
Az meg ugyanaz persze. Ez minden multiplat játéknál így van. Elég normális dolog is. Az sem kérdés, hogy egy erősebb pécén jobban futnak a játékok. Ez is mindig így volt. Így volt ennek a generációnak az elmúlt 4 évében is, amikor a konzoleladások a csillagos eget verdesik. És nem is volt közben bányászárak, ez csak most van egy ideje.
De ez a konzolra költözködő játékosok szempontjából nem érdekes. Ha most megnézed a steam surveyt, akkor mondjuk egy ma kapható konzoltól jelentősebb jobb hw (mondjuk 1070)-el a játékosok kettő és fél százaléka rendelkezik. Ha összeadod az összes 1080, Ti, 980, akármi részesedéseket, nem lesz meg a 10%. Magyarán a steam felhasználók, és ezzel mondhatjuk, hogy a pécé játékosok kb 10% se, akik minőséget buknak. A többi fejvesztve menekül bele a konzolba százötvenezres 1060-as árakat látva, hacsak nem köti oda őket a multihaverok, többezres steamlista, vagy a stratégiajátékok, amikből alig van konzolon. -
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #140918 üzenetére
Tehát te PC-s játékokat szeretnél PC-s minőségben játszani egy konzolon. Ok. Ehhez továbbra is egy PC-re van szükséged, ez egy nagyon ostoba elképzelés. Az X továbbra sem elég erős (és megsúgom, a következő generáció se lesz olyan erős, hogy akárcsak megközelítse az aktuális high-end PC-k teljesítményét). A konzol nem erre való. Ez egy olcsó, gazdaságos megoldás arra, hogy élvezhető minőségben tudj játszani az aktuális játékokkal.
Azzal sem értem, hogy mi a bajod, hogy egy másik platformra miért ne kéne megvenni a játékot újra? Persze, egy cukorhabos világban az lenne a legszebb, ha elég lenne egyszer megvenni a játékot, és az összes platformra megkapnád. Sőt, még a Steam fiókod teljes tartalmával is játszhatnál akár Ps-en is. Na ez sose fog megtörténni.
Persze, egyik játék sem úgy jelenik meg, mint ahogy azt eredetileg eltervezték. Ez régen is így volt, most is így van. Részben a hardver a gátló tényező ebben, de rengeteg ötlet landol a kukában mert túl költséges, nehezen kivitelezhető, nincs elérhető technológia a kivitelezéséhez, nem passzolna a megalkotott világba, stb. A játékfejlesztés ilyen, és már a tervezés korai fázisában rengeteg áldozatot és kompromisszumot kell hozni, hogy végül megvalósulhasson a produktum.
És egy korábbi állásodra reagálva: Nem, nem csak a PC-s táborból tud már a konzolos éra új játékosokat bevonzani, hanem bárhonnan. Nem csak a játékipar, hanem a játékos közösség is nő.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140929 üzenetére
Pécéről nem lehet visszaforgatni semmit sehova. UWP-ra meg lehet írni játékokat őgy, hogy gyakorlatilag elfusson mindkét platformon, de még pécnél is inkább megírják rendesen windowsra, mert ugye retekül futnak az UWP-s játékok. De legalábbis nagyrészt belátják, hogyha eladásokat akarnak, akkor ki kell tolni steamre is, ott meg nincs UWP. PS4-re/ről meg ilyen forgatás egyáltalán nincs.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #140922 üzenetére
Nem akarok beleszólni a vitába, okoskodni meg főleg nem, de a szoftvert amit megvettünk steamen, az csak a profilunkon van, de jogilag nem a mienk.A felhasználási jogot nem a birtoklást vásároljuk meg.Valami ilyesmi.Szóval ha a steam holnap meghal, nem tehetünk semmit.Elvileg.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140922 üzenetére
Csak egy nagyon szűk HC réteg az, akinél ez kérdés. Az átlag játékosnál ez fel sem merül. A történelemben először van ilyen, hogy már 9 felett jár a ps attach rate-je. Ez azt jelenti, hogy az átlag játékos 7-9 játékkal rendelkezik. Ezek a vagyonok nincsenek, csak egy szűk rétegnél. Az a szűk réteg, meg ha kell most is fenntart több platformot, ahogy a jövőben is. Ők(mi) azok, akik a fórumokon élnek, hallatják a hangjukat, de ez egy apró kisebbség igazából.
-
válasz
FollowTheORI #140918 üzenetére
Egy dual boot opció win 10 zel karöltve
De szép is lenne
temethetnénk a PC gaminget szerintem
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140915 üzenetére
Mindenki a játékeladásokból és a szolgáltatásokból él. Senki nem akar konzolt eladni úgy, hogy nem veszel hozzá játékot, mert azt már megvetted máshol. Meghát akár mekkora a steam lista, előbb-utóbb mindenki megveszi a konzolját. Keveseknek van olyan értékű listája, ami birokra tud kelni a bányászok által felvert hardverárakkal, és a nagyja hamar eljut oda, hogy marad még 2-3 AAA játék a fiókján játszatlanul, ami már nem akkor veszteség, mint kétszázezerért vga kontra hetvenezerért konzol.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140904 üzenetére
Nyilván meglehetne a többivel is, de az X elég erős már ahhoz hogy valamennyire futtassa ezeket.
Szerintem a sima One és PS4 nem lenne elég erős még.
Volt olyan játék 2013 óta, ami nem jött konzolokra, mert nem voltak elég erősek hozzá? Mik ezek a címek?
Nem értem miről szól ez a téma. Egyik oldalról azt mondod ne vesszenek kárba a játékaid. Kárba fognak. Soha nem lesz steam konzolokra, ha csak fel nem vásárolja valamelyik a valve-t . Egyáltalán, a sony nem érdekelt abban, és csak kevés áll távolabb tőle, minthogy a bárhol vásárolt tartalmaidat odaadja neked. Még a ps3-as játékaidat is megveteti veled újra. Egyáltalán ki lenne érdekelt abban, hogy NE adjon el játékokat? Milyen ábrándokat kergetünk?
Ez a nem elég erős, ez meg a teljes érthetetlenség. Mire nem volt elég erős a sima ps4 vagy az X? -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #140910 üzenetére
Dinamikus fekete az van!
Kösz szépen! -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #140905 üzenetére
Smart led funkcióm nincs, nem is tudom, h mi az. Többi ok.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #140886 üzenetére
Ok, akkor a digitalfoundry beállításokat HDR alatt megcsinálom, viszont nonHDR alatt mit lőjjek be? :d
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140890 üzenetére
Pont ugyanannyira lehetne ps4-el megoldani, vagy S-vel, vagy bármivel. De miért érdekes ez? Van még olyan, ami csak pécére jön?
-
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI #140890 üzenetére
Nyílván szebb valamivel, de ha nem nézegeted összehasonlító videókon, akkor nem venni észre. A konzol sem csúnya.
Az biztos, ha Xbox One-ra lenne Windows, és a legnépszerűbb címek futtatását megoldanák, akkor kinyírnák a PG gaminget, főleg ilyen árak mellett. Futtatni viszont PC játékokat sosem fog, ahhoz ezek a CPU-k gyengék, meg itt a ramkezelés is más, csak 12GB GDDR5 van ugye. De átírni át lehetne mindent.
-
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI #140843 üzenetére
Szerintem a PC-nek már csak egy előnye van, a 30fps/30Hz feletti képesség minden címnél. De a 120fps/120Hz már annyira drága mulatság (monitor+VGA) hogy nem éri meg. Csak ennek a kettőnek az árából kijön 4-5 új konzol, jelenleg.
Látványban minimális a különbség. Ha nem nézed meg videón ezeket, észre sem venni.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #140873 üzenetére
konzolokszervize-ben rendeltem elő, remélhetőleg lesz is még belőle...day1 verzió, limited nem volt már sehol, meg nem is ér 5e-rel többet, nekem.
BF1 kölcsön megvan, de csak single-t akarom végigtolni rajta, anno EMS maxolta ki nekem, én 1x elindítottam, de le is tettem, fura volt a multi után. Viszont BF1 nélkül sokkal nyugisabbak az esték, azt a hulladékot el akarom felejteni!
Ha visszatérnék BF-ezni, akkor BF3-4 lenne a favorit...
Hétvégén a HZD-t le akarom zárni, most remélhetőleg nyugisabb lesz minden, aztán jöhet pár cím megint: Darksiders 1-2, Bloodborne, stb...
#140874) 30z.Samu: ahogy a többiek is mondják, nem nagyon érdemes day1 játékot venni, mert bazi drága, de van amit muszáj beszerezni első nap, ilyen nálam a GoW, Detroit B H, Metro Exodus pl...
Ahogy észrevettem nem úgy megy le a PS játékok ára, mint PC-n, ott a Shadow of the Colossus, használtan 10e, szóval nem sokat bukik rajta a friss vásárló...
FarCry 5-ön gondolkozom még, de 22e körül azért na...azt picit soknak érzem... -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #140870 üzenetére
Én nem sietek vele...
Nekem mostanában az esték elég sűrűek, így alig van idő játszani. A HZD nálam tipikusan olyan, h 1 órára nem ülök le elé, mert nem látom értelmét, akkor annyi idő alatt inkább tolok pár kör Driveclub-ot, plants vs zombies2-t vagy vmit.szerk: nehézség...valóban nem nehéz, de ha fáradtan ülök le elé, akkor képes vagyok megpusztulni 2-3x is, leesek a szikláról, meg belerohanok egy csorda nagy dögbe vagy vmi...viszont összességében hard-on kellett volna kezdeni jaja.
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #140844 üzenetére
Nekem csak az volt a bajom, hogy nagyon rövid, ès a játék előrehaladtával egyre kevésbé volt kidolgozva a sztori. De amúgy nagyon szép, van benne pár emlékezetes pillanat, néha megható volt. Már ha érdekel a Világháborús téma, meg a haború szomorú velejárói.
-
vg
addikt
válasz
FollowTheORI #140840 üzenetére
Miért nem?
-
3L1T3
addikt
válasz
FollowTheORI #140710 üzenetére
Erősen vitatkoznék ezzel, hogy MS hálózatán sem prio a letöltési sebesség. Gigabytes internetem van, és a sávszélességemet maximálisan kiszokta használni a One X egy egy játék letöltésekor.
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #140717 üzenetére
2 havonta van EA akció, ahogy Ubisoft akciók is, így ez nem jelent semmit.
Juventus FC Bocsi hogy félretájékoztattalak, de utánanéztem, és a konzolos verzió semmilyen módon nem támogatja az egér/billentyűzetet. Amúgy van pár (főleg FPS), amik támogatják egy ilyen drága átalakítóval. Xim 4 a neve asszem.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #140723 üzenetére
És kis is fog. A sony vezetők többször elmondták, piaci elemzők úgyszintén: nem lesz ea access a sonynál. A sony miatt. Nem engednek be olyan platformot a rendszerükbe, amiért rajtuk kívül fizetniük kell. Az meg az ő policyükben egyenesen a sátán, hogy valakik előbb jutnak a kontentekhez, miközben a rendszeren kívülre fizetnek(az ea/origin access előfizetők napokkal a hivatalos release előtt megkapják a játékokat). Totál érthető. A sony szempontjából nonszensz, hogy a psn előfizetők később kapnák meg a játékokat, mint az ea access előfizetők.
Nem kizárt, hogy megjelenik valami ea platform valamikor a psn-en belül, de az el fog térni az ea accesstől, mert ezt így soha nem fogja a sony beengedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest