- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
zzola #204661 üzenetére
Ez hülyeség, PS tulaj vagyok, de szivesen előfizettem origin accessre.
Hiába a ps exek a legjobbak szerintem, ettől függetlenül aki szereti a ps-t, nem mindenki elvakult fanboy.
Persze van aki az, de arra kár szót pocsékolni, az élet más területén is ilyen beszűkült látököre lehet. -
S e t h
nagyúr
válasz
zzola #199410 üzenetére
Nincs veled baj, nem vagyunk egyformák, de én is ezt az álláspontot képviselem.
Ha gyűjtögetős játékot akarok játszani, akkor ott a Giana Sisters, de ez nem fér bele nekem olyan játékokba, amelyekben teljesen profilidegen a gyűjtögetés.
Legyen ez pl. egy RDR2, ahol én vagyok Clint Eastwood és John Wayne szerelemgyereke és nem is állok neki vadnyugati kártyákat gyűjtögetni egy trófeáért, vagy kifogni mindenféle halat, ami létezett.
De írhatnám a Days Gonet is. Most írta egy oldal, hogy figyeljünk oda arra, ha sérül a motorunk akkor mi javítsuk, mert 100 egységnyi ócskavas felhasználása után kapunk trófeát.
Valóban? Azt a mindenit neki, hát én kipróbáltam és azóta csak szopok, mert nincs elég nyersanyagom javítani a fegyveremet is a motor mellett.
A játékban lassan már nem tudom elkölteni a pénzemet, annyi rewardot kaptam a küldetések után, miért ne javítanám meg a műhelyben?
Szóval én elfogadom, hogy vki. a trófeák megszerzésében is lát célt, de nálam a játékmenetet, élményt teszi tönkre. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zzola #199214 üzenetére
5 dollár per hónap, 30 dollár per év. Xbox-on is ennyi. Kérdés, hogy itthon mennyi lesz.
X-en a hazai árazás kedvezőbb mint US régióban. (Meg úgy az összes másik régióban néhány kivételtől eltekintve)
Havi: 990-
Éves 5500/6000- (Attól függően, hogy volt-e már előfizetésed)De szerintem EA ugyanannyiért adja PS4-re is itthon mint X-re.
-
iceool20
tag
válasz
zzola #197194 üzenetére
Én kb 50-80Cm távra szoktam ülni a 32" FHD tv előtt (ezt használom pc-hez monitornak is) Eddig nem volt bajom vele sőtt már kicsinek tartom
Ez is egy olyan kérdés, hogy ízlések és pofonok. Igaz most tervezem cserélni monitorra szintén 32" de 2K 144Hz. (4 k 60Hz-ről lebeszéltek mert nekem a PC és PS4 Pro is ezen fut)
Az viszont tény, hogy ebből a távolságból ekkora átlót nem látunk be teljesen. -
seniman
veterán
válasz
zzola #196721 üzenetére
Nem a 900 forint a gáz,hanem az inkorrekt hozzáállás.Cserébe adnának kedvezményt másból?Akkor miért nem ebből engedik el?Most kéne belinkelnem a múltkori hozzászólásomat,miszerint rendeljen elő bármit akinek hat anyja van nyolc különböző városban.Még a szutyok teszkóban is kártalanítanak a vevőszolgálatnál,ha többet fizetsz a kiírt árnál,sőt én még ajándék utalványt is kaptam kárpótlásul.
-
_drk
addikt
válasz
zzola #195698 üzenetére
A sok mókust nem érdekli mivan benne, nem is érdekli milyen effekt, az meg pláne nem mi a neve.
Csak az érdekli hogy jól néz ki, de sok esetben az se csak jól eljátszon vele.
Egyedül az optimalizálás számít, mert hiába van 16gb ram és 12giga vram ha szarul van megcsinálva. -
.LnB
titán
válasz
zzola #193429 üzenetére
Személy igazolvány, adókártya, lakcímkártya, egy emailcím.
Az első három fontos, mert az nélkül még internetet se tudsz beköttetni.Szerintem ez elég, BO4-hez itt regeltem ha jól emlékszem: [link] Egyébként első indításnál jelzi, hogy regelj, abból kiderül.
(#193430) Wlac Gondolom PS+-ból van meg neki.
-
Madwe
nagyúr
válasz
zzola #192669 üzenetére
Jogos, miért nincs pl floppy olvasó a ps4ben? miért nem ők a fő célpont? miért nem fordítanak erre pénzt és erőforrásokat? érthetetlen hogy egyesek haladnának a korral
ahogy az is h egy 10ks usb okosító stickkel megoldható dolgot (ami ui, ux meg fogyasztás szempotnjából is sokkal jobb) platformválasztási oknak gondolnak... könyörgöm, csak az áramon megspórolja az ember a stick árát pár év alatt
-
30z.Samu
félisten
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
zzola #189894 üzenetére
Lehet több accountod is, elsődleges gépnek megjelölve a gépet a fő profiloddal eléred a többi játékot is. Egyedüli fontos dolog, h ps+ esetén ugye azzal az accountal érdemes jellemzően vásárolni, hiszen az ad rengeteg discountot.
Azt h mi hol mennyi te is meg tudod nézni a különböző storeokba lépkedve (jellemzően usaban olcsóbb s több az akció) -
válasz
zzola #149079 üzenetére
Biztos, hogy trükközni fognak szoftveresen is, de alapvetően akkora technikai előrelépés nem lesz, hogy emulátoron lehessen futtatni a PS4-es játékokat. A bináris kompatibilitást nyilván meg kell tartani, de ebben az x86 nagyon jó már évtizedek óta. A grafikus feldolgozó része pedig hasonlóan lehet majd megoldva mint ahogyan a Pro esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest