Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leimszi
csendes tag
Sziasztok! Low-on játszottam bétán is, most még rosszabb, legkisebb windows ablakban sem viszi el. Úgy döntöttem kicsit frissítek a gépen, és most így néz ki majd holnap a gépem: i5 3,3Ghz, 500gb-os vinyó, 3 gb ram, Sapphire Radeon HD 7850. A kérdés hogy így menni fog-e a játék legalább mediumon( és igaz nem ide tartozik, de jó lenne tudni
Bírja majd a tápom? Dell AC460AD-00 460W-os. Haverral dumáltam szerinte a 460 W elég, de a minőséggel lehetnek bajok, neten nem nagyon találtam erről semmit, szóval remélem nem durran el a táp, amikor berakom az új alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bírja majd a tápom? Dell AC460AD-00 460W-os. Haverral dumáltam szerinte a 460 W elég, de a minőséggel lehetnek bajok, neten nem nagyon találtam erről semmit, szóval remélem nem durran el a táp, amikor berakom az új alkatrészeket.