Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Kb. ezek a dolgok fogalmazódtak meg bennem is.
Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..
A megkülönböztetéssel nekem is voltak bajaim, pedig BF1942 multizni szoktam és ott sincs plusz bekeretezés meg mindenféle jelölés a hülyegyerekeknek, hogy igen, ez az ellenség ezt lődd... Meg kell szokni, főleg a sötétben döntse el az ember, hogy ez most ki. Asszem az ellenség nevét nem írja ki a játék amikor rácélzol. De ez sem biztos. xd
Ha megtámadsz egy monumentális bázist szerintem nem kell csodálkozni, hogy nem látod h ki öl meg, ne rambózz be, hanem fedezékekben mozogj talán úgy jobb lesz. xd
Ezt tegnap vettem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=k_k965F7ahA
Tekerd 0:48-hoz, hogy beálltak már védekezni.
Az ellenség meg jött fel azzal a valamivel ami feldob. Szétröhögtem magam amikor megláttam. xd
Új hozzászólás Aktív témák

- Assetto Corsa Rally
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..