Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz cech19960320 #184721 üzenetére
Én kérek elnézést Késő van, és fáradt vagyok. De tényleg akadnak birkák az utakon, akik úgy gondolják, hogy majd az autó meg oldja.... Ami azért nem működik olyan jól, mint reklámozzák. Elég néha egy szolárium vagy körmös előtt szét nézni a parkolóban, az okosan parkoló járművek között
Nem sértésnek szántam! De azt hiszem az emberiség és az autók még tényleg messze vannak ennek a technológiának a valós kiaknázásától. Attól, hogy csak néha szar, még szar marad. Egyenlőre nem szabad rá hagyatkozni, mert baj lehet belőle. Szerintem...."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest