Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UX

tag

válasz mephi666 #7275 üzenetére

Pontosan. Ez a pszichológiai fegyvere. Amíg nem bunkó másokkal, felőlem csinálja. Kedvencem sosem lesz. De eredményesebb lesz tőle ha elhiszi hogy ő a legjobb a világon. Neki előnyére vált az hogy elhitte és elhitték róla. Nem nyomásként élte meg. Néhányszor előfordult azért hogy látszott rajta a fölényeskedés, de a játék nem ment úgy ahogy elvárta magától. Ő úgy ment ki hogy ez a meccs biztosan az övé. Aztán pofára esett mert kikapott. Keserűséget láttam rajta.
    Jós nem vagyok, és nézni sem szeretem a meccseit. Biztosan lesznek mélypontok az életében.
    Annak idején Price-t sem szerettem. Sokat balhézott másokkal. Most viszont az egyik kedvenc játékosom lett. Nem balhézik már és csak nevet rajta ha kifütyülik.

Én azt a fajta dartsot szeretem amit Gary Anderson képvisel. Néhány éve, sok olyan meccset játszott például Peter Write-al, hogy felváltva dobták a 180-akat, és csak úgy pörgött a meccs. Egymásra mosolyognak, összekacsintanak, hogy "akkor csináljunk showt". És bamm, ideje sincs fecsegni a kommentátoroknak a sok 180 közepette.
    Szeretem ahogy Gary is csak nevet rajta és élvezni. Nekem ez az igazi darts.
    A Wattimena elleni meccse most felidézte bennem ezt a hangulatot.

Új hozzászólás Aktív témák