- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulykahuszár
csendes tag
Így van teljesen egyéni, én pl. nem lyukasztom a tollat és mégsem használok el sok szárat.
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1 #5464 üzenetére
Én a Darts Scoreboard-ot használom Androidra.
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz
Gonosztörpe #5404 üzenetére
Winmau tartósabb, nekem is az van és bírja rendesen pedig minden nap dobálok 1-2 órát.
-
Pulykahuszár
csendes tag
Na ez az hogy még ígyis balra áll és mikor beállok a dobótávra akkor meg úgy néz ki mintha jobbra állna... Nem tudom megmagyarázni miért látom így. De érdekes hogy tavaly voltam az amatőr versenyre Érden és ott is így láttam a táblát, hogy jobbra állnak kicsit.
Cheif: igen utólag bánom már hogy nem vettem, de vidéken lakom és több lenne a szállítási költség mint maga a termék :D
-
Pulykahuszár
csendes tag
Sziasztok! Egy hete vettem egy BLADE 5-t előtte évekig egy Viking 2-t használtam lehet azt nem is sokan ismeritek. Mindegy a lényeg, hogy közelről egyenesnek tűnik a tábla, de messziről meg mintha a húszas szektor jobbra lenne fordulva kb. 5 fokkal. Lehet csak a szemem csap be távolra?
A réginél nem volt ilyen érzésem. Mindenesetre feltöltök róla egy képet érdekel a véleményetek. Ja és nyugi a falon a nyílnyomok annak tudhatóak be, hogy egy kartonpapírt raktam kezdetben a tábla köré de így is átütött rajta, de ma már szerencsére nem kell, mert nem dobok ennyire mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest