- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulykahuszár
csendes tag
Na ez az hogy még ígyis balra áll és mikor beállok a dobótávra akkor meg úgy néz ki mintha jobbra állna... Nem tudom megmagyarázni miért látom így. De érdekes hogy tavaly voltam az amatőr versenyre Érden és ott is így láttam a táblát, hogy jobbra állnak kicsit.
Cheif: igen utólag bánom már hogy nem vettem, de vidéken lakom és több lenne a szállítási költség mint maga a termék :D
-
andy83
aktív tag
Igen, közben már itt https://www.facebook.com/DartsExpress.hu meg is találtam a menetrendet, bocs hogy nem raktam ki utána.
20-tól lesznek a meccsek, és mi csak pénteken kerülünk sorra, a 2. meccs a miénk a svédek ellen.
Jó lenne nyerni, nagyon várom a meccset!!! -
BBéci
legenda
Facebookon megkérdeztem, mit jelent a "saját felelősségre". Még nem néztem meg, mit válaszoltak, de szerintem butaság, helytelen szóhasználat. Ahogy az eredeti kiírás is esztelenség volt, mert egy amatőr versenyen indokolatlan az öltözék ilyen mértékű szabályozása.
Ennek ellenére eszembe sem jutott, hogy változtassak a döntésemen, inkább itthon dobálok a hűvös szobában. Minden hétfőn versenyzem a Csoki Kupában, ha kedvem tartja, indulhatok a Liga meccseken is. Egyedül az a lehetőség csábított, hogy komoly esélyem lett volna összekerülni még nálam is rosszabban versenyző ellenfelekkel. Ez alatt azt értem, hogy izgulós vagyok, remeg a kezem, nem ritkán a számmezőt sem találom el, ha tét van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest