Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz LendvaiFeri1 #5291 üzenetére

...enyémet is meg lehetne nézni :DDD szórakoztam még szabi alatt kocsonyafőzés közben, hogy kipróbáltam mennyire profi a gépi ellenfél... (dobáltam, haboztam a kocsonyát, kis sör, kis pálinka, kis vape... ismétlés :) ) poénból belőttem dupla kiszállóra, de gyorsan letettem erről :D előbb dobok féltucat bullt, mint az adott duplát... furcsa volt az is, hogy egyik nap alig esett ki a soft nyíl a táblából, másik nap meg alig akart benne maradni... utána jöttem rá, hogy akkor valahogy más ponton tartottam a nyilakat és a becsapódási szög miatt nem maradtak rendesen a táblában... :K otthoni szórakozásra nem volt rossz vétel: ebay-ről rendeltem még olcsón 1-1 14 és 20g-s készletet, kipróbálni melyikünknek melyik válik be, de drágább cuccba nem tervezünk beruházni...

#5293: mondjuk alapjáraton a technikám olyan, amit 15+ éve a kocsmában magamra szedtem :DDD senki nem magyarázott semmit, hogy "így állj be, így célozz, melyik ponton tartsd a nyilat, stb..." ...ahogy épp sikerült: dobáltunk aztán örültünk neki, ha nem a táblán kívülre ment és extázisba estünk 1-1 nagyobb triplánál, vagy bullnál :DDD ...mondjuk a táblát eltalálom most is rendesen, csak a pontos célzás már más kérdés

Új hozzászólás Aktív témák