Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
...enyémet is meg lehetne nézni
szórakoztam még szabi alatt kocsonyafőzés közben, hogy kipróbáltam mennyire profi a gépi ellenfél... (dobáltam, haboztam a kocsonyát, kis sör, kis pálinka, kis vape... ismétlés
) poénból belőttem dupla kiszállóra, de gyorsan letettem erről
előbb dobok féltucat bullt, mint az adott duplát... furcsa volt az is, hogy egyik nap alig esett ki a soft nyíl a táblából, másik nap meg alig akart benne maradni... utána jöttem rá, hogy akkor valahogy más ponton tartottam a nyilakat és a becsapódási szög miatt nem maradtak rendesen a táblában...
otthoni szórakozásra nem volt rossz vétel: ebay-ről rendeltem még olcsón 1-1 14 és 20g-s készletet, kipróbálni melyikünknek melyik válik be, de drágább cuccba nem tervezünk beruházni...#5293: mondjuk alapjáraton a technikám olyan, amit 15+ éve a kocsmában magamra szedtem
senki nem magyarázott semmit, hogy "így állj be, így célozz, melyik ponton tartsd a nyilat, stb..." ...ahogy épp sikerült: dobáltunk aztán örültünk neki, ha nem a táblán kívülre ment és extázisba estünk 1-1 nagyobb triplánál, vagy bullnál
...mondjuk a táblát eltalálom most is rendesen, csak a pontos célzás már más kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szórakoztam még szabi alatt kocsonyafőzés közben, hogy kipróbáltam mennyire profi a gépi ellenfél... (dobáltam, haboztam a kocsonyát, kis sör, kis pálinka, kis vape... ismétlés
) poénból belőttem dupla kiszállóra, de gyorsan letettem erről
előbb dobok féltucat bullt, mint az adott duplát... furcsa volt az is, hogy egyik nap alig esett ki a soft nyíl a táblából, másik nap meg alig akart benne maradni... utána jöttem rá, hogy akkor valahogy más ponton tartottam a nyilakat és a becsapódási szög miatt nem maradtak rendesen a táblában...
otthoni szórakozásra nem volt rossz vétel: ebay-ről rendeltem még olcsón 1-1 14 és 20g-s készletet, kipróbálni melyikünknek melyik válik be, de drágább cuccba nem tervezünk beruházni...