Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Azért két-három variációra már le kellett csökkenteni az elképzeléseket az eltelt szabadedzések alapján szvsz, itt már csak, azzal együtt hogy a 3. edzés az egyik legfontosabb, az dönt hogy volt-e meghibásodás, vagy baleset...esetleg nyilvánvaló formaborulás.
A 8 óra az sztem is túlzás, na mindegy.
Szal azért kell a szigor, mert mindenképpen el kellett dönteni 5 órára, hogy mi van, abban ez a probléma sem zavarhatott meg senkit lényegesen.A probléma kezelésre kell a +10 perc, nem a csapat összeállításra, annak már meg kell lennie, nálam is csak annyi a történés, hogy jobbnak éreztem 6 millát megspórolni, mint a nyerhető pontok....de ezzel együtt nem léptem meg, azaz nekem azt fogják beállítani, amit most is látni nálam.
de bszki hogy nem lehet egy időmérőt lepörgetni mert fúj a szél, és vizes a pálya, az leverte a lécet....gyakorlatilag nem aludtam este, és még mindig, és holnap este/hajnalban sem fogok...fsza.
oké, jobb mint az M1-n éjszakázni, nem azt mondom, de azért na.. -
Pá
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Az ok, hogy a változtatás jogát fenntartják, de ez azt jelenti, hogy a szabályzatot átírhatják és onnantól az érvényes.
Nem azt, hogy nem tartják be.
Sztem valami amatőr hiba lehet, rosszul jár a szerver óra vagy ilyesmi.szerk: jah, nem, látom hogy az jól jár
akkor lehet, hogy simán csak ***ik
-
Qorthral
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Számomra annál jobb hír, mivel ebből a pozícióból én csak lefele tudnék mozdulni.

Ráadásképp az összetettben sem sokat buktam, ám a kép csalóka, mert sokan nagyon megközelítettek. A ligában is már hárman vagyunk nagyon szorosan az elején, és az eddigieket látva ez még simán nőhet.
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Hmm, fura, hogy azzal nem megy...
Gondoltam rá, hogy felrakom sima xls-ként is, de amikor úgy akartam elmenteni, akkor kiírta, hogy nem tudja pontosan úgy elmenteni és néhány elemet átállított, szóval inkább hagytam. De feltehetem úgy is, csak lehet hogy bugos lesz.
Viszont, amit Motion linkelt, kompatibilitás csomaggal, azzal jó kéne legyen azoknak is, akik 2003-as excelt használnak. -
attisx
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Minden egyes eladással bukod az elem aktuális listaárának 5 százalékát, visszavásárolni viszont teljes listáron tudod. Szóval ha kísérletezgetsz különböző komponensekkel, használd a "visszaállítás" gombot, ezzel visszakapod az utolsó éles csapatod árfolyamveszteségek nélkül...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest