Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz -Mike- #1080 üzenetére

    Bizonyára lesz, de szerintem mindenki arra vár, hogy Pá létrehozza, mert ha jól tudom ez az ő "kiváltsága". Az eddigi ligáknak ő volt az indítója és ezt a posztot senki nem akarja tőle elvenni.

    Más: Tavaly sikerült az első tízben végeznem első évadom végén, a mostani idényre nem kisebb célkitűzésem van, mint az első ötben benne lenni.

    Csapatalkotás talán most még nehezebb lesz, mint a tavalyi. Tavaly ilyenkor tudtuk, hogy az RB a nyerő, ezt most is sejteni lehet. Azonban tovább bonyolítja a helyzetet, hogy míg tavaly ment a számolgatás, hogy McLaren v. Ferrari... addig idén egyértelműen McLaren a második. Nehéz úgy csapatot összerakni, hogy két istállóról is tudod, hogy ha nem lép fel műszaki probléma, akkor a pilótáik megtöltik az első négy helyet. Középcsapatok közül a Merci és Lotus a két kakuktojás, igazából nem tudni, hogy mire képesek. Lehet a Merci altat és a Lotus csak "piárból" nyomja a jó köröket? :F Itt könnyen lehet, hogy az egyik csapat hatalmas bukó lesz liga szempontjából. Kis csapatokkal, mint Force India, Torro Rosso és Sauber megint ugyanaz lehet a helyzet, mindegyik jó választás lehet indulás képpen, nincs nagy különbség köztük talán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák