- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino #86179 üzenetére
Ja, hogy már ki van nézve az ingatlan.
Ilyenről még nem hallottam, hogy erre ingatlanost hívnak, erre simán egy ügyvéd kell, akiben megbízik a vevő.
Szerintem annyit lehet kérni, hogy díj ellenében felméri az ingatlan értékét. Ezt a becslést alá is tudja támasztani más hasonló ingatlanok bemutatásával. -
-
Exian
addikt
válasz
Agostino #67394 üzenetére
Jah hát ez így van sajnos. Sokaknál tényleg megszűnik a KRESZ a parkolóban, noha sok helyen külön tábla jelzi (azt hiszem a Makay Tesconál kint van), hogy a parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek. Olyan, hogy jobb kéz szabály amúgy sem ismeri az autósok egy nagy része (vagy legalábbis nem veszi figyelembe), a parkolóban meg pláne, úgyhogy ja, erre is, arra is van példa: hiába állok meg, hogy jöjjön ki a sorból, mert jobb kéz miatt elsőbbsége van, csak áll és vár, vagy ha netán én jövök ki, akkor meg nekem jön, akinek meg kéne állni. Nem szoktam direkt erre játszani, hogy na hátha belém jön, de néha rá kellene ijeszteni 1-2 emberre.
A másik a STOP tábla. Én ebben eléggé "konzervatív" vagyok, STOP táblánál meg kell állni és kész. Ezt persze sokan mögöttem nem szokták tolerálni és majdnem belém jönnek (itt bejön a képbe a követési távolság is), vagy anyázva dudázik, ha netán meg merek állni, mielőtt belemennék a veszélyes kereszteződésbe fékezés nélkül, ahogyan sokan csinálják.
Jó, az igaz, hogy ebben közrejátszik egy pár évvel ezelőtti eset, amikor STOP tábla után rendőr leintett, hogy nem álltam meg. Pedig akkor sem fékezés nélkül mentem bele, csak éppen átgurultam a táblán, amit ugye elvileg nem szabad. Azóta valahogy rámragadt, hogy inkább megállok rendesen.
-
Bird
addikt
válasz
Agostino #57048 üzenetére
A Bagolyvár egyik szolgáltatása ez a látványos székpakolgatás. Közben láttam a gúnyos mosolyt a pincérek pofáján... Talán pont ez dühített fel a legjobban. 8.3k volt a számla, egy forint borravalót nem adtam. Egyébként a tulaj is egy őstulok, nagy szerencséje, hogy jól fekszik a jelenlegi városvezetésnél ezért sok a városházi "kuncsaft". Ez viszont már messzire vezet, ezért nem is szeretnék (nagyon) politizálni.
-
nesa
veterán
válasz
Agostino #38585 üzenetére
Nem kell lancot cserelni, egy profi ha szukseges tankolas elott meghuzza 2x az elezot minden fogon es kesz, kb 5 perc.
Az amator meg erolteti es nemjut semmire .... uzleti tervhez legyen napi 3x de az a 3 lanc lehet honapokig dolgozik napi 8 orat, de elezni mindenhogy kell, szoval ez a lanc cserebere dolog hulyeseg, annyit mindenhogy kell pihentetni a masinat hogy legyen ido elezni, mivel forro motorra nem ontunk benzint.
-
válasz
Agostino #34112 üzenetére
Nem kell rászoknod, csak a legtöbbeknek nem elég erős az akaratuk ehhez.
A kávéadagod viszont tényleg gáz, hamar fogsz így gyomorfekélyt/infarktust kapni :S
@Dluinet : Az alkohol hatása alatt megmurdálók ég mindig kevesebben vannak mint akik a tartós dohányzás következtében szednek össze valami frankó betegséget 4x -5x évesen, és halnak meg, amikor élhetnének még sokáig.
Természetesen a túlzott alkoholfogyasztás/alkoholizmus sem pozitív dolog, sőt.A kávé meg akkor egészséges, ha minőségi. Amit kávé címén kapsz a legtöbb esetben pl. üzletben, az sok minden, csak nem jó.
Én a Semiramisból hordom, nem olcsó, de attól nem remegek, nincs hasmenésem, finom, és felébreszt. És ha kialudtam magam, akkor nem iszok, mert minek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Agostino #34112 üzenetére
Hú ha, az a kávé kissé sok.
Mondok egy alternatívát, zöld tea. Legjobb a gyógynövényboltban beszerezni, de kapható mindenféle boltban, csak nem bízok az ilyen olyan ízesített verziókban.
Lefőzöl egy filtert, 3 percig kell áztatni egy pohár nem túl forró vízben, aztán csak idd meg. Olyan hatást érsz el vele, mint a kávéval, csak ennek nem annyira intenzív a hatása, viszont sokkal tovább tart, plusz nem lesz sárga tőle a fogad, és ez mellett még a dohányzás hatásaitól való védelemtől kezdve vagy 20 dologra jó, és nem okoz függőséget. [link]1x rászoktam a rendszeres kávéra én is, de nagyon rossz volt, mert ha nem ittam meg, akkor minden bajom volt, ha meg megittam, akkor meg nem éreztem semmi pozitív hatást. Plusz ugye nem kevés cukor kell a kávéba, hogy iható íze legyen. - pedig kiskoromba mikor még jártunk kávét darálni, akkor rágcsáltam a kávészemeket magában.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Agostino #33211 üzenetére
Én egy ~vacsi új Samsung telefonomat vittem be, hogy szar a gpse xperc míg jelet talál, aztán meg eldobálja.
Mire ők: Nem szar. Mire én de nézzék az. Mire ők: De nem.HTC ugyanez volt avval a felkiáltással, hogy vegye meg következő telefonunkat abba már javítva lesz. Pofátlan?
És persze a nonplusz az LG ahol a világgarancia az LG MO szerint nem érvényes MOon.Kint osztrákba pedig ugye aszondták, hogy nemcsak EUban, mindenhol él a gari.
-
-
-
4sal3
aktív tag
válasz
Agostino #33202 üzenetére
mellettünk van egy samsung szervíz
konkrétan a folyosó végén -
-
Gergő_
őstag
válasz
Agostino #28772 üzenetére
A Ferencesek utca legvégén régebben volt valami, nem vagyok benne biztos hogy megvan még.
Múltkor láttam a teszkóban is, a saját Tesco boltjukban az üzletsoron, végül is az egy dohánybolt.
Ha valakit komoly kubai szivarok érdekelnek: [link]
persze ez már durván más árkategória. -
Dodder
tag
válasz
Agostino #27720 üzenetére
Én is ismerek egy jó tv szerelőt pécsett.é gyorsan jól dolgozik és nem drága. Annyi a dolog vele,hogy házhoz kell vinni tv-t. Pécsett a komlói úton lakik fehérhegy felett.Max 1-2 nap a javítás. Eddig ahányszor vittem tv-t hozzá mindig kész lett max 2 napon belül. Ha javíthatatlan a tv vagy drága lenne a javítás nem áll neki csinállni felhív telcsin egyeztet.Ha érdekel dobj privit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Agostino #27720 üzenetére
Így első hallásra úgy tűnik, hogy a képcső fűtése megy el, meg jön vissza. Lehet elég lenne megmozgatni a képcső nyakán levő kis panelt, meg a forrasztásokat újra átforrasztani rajta, ugye nagyon öreg, meg poros benne minden. No de ezzel csak hozzáértő próbálkozzon, mert nem játék.
Ismerek ugyan jó szerelőt, de nála ne számíts gyors munkára. Ha érdekel, dobj egy privit, megírom a számát. -
crabi
tag
válasz
Agostino #25284 üzenetére
jah a lap az csak feltételezés volt elsőre mert akkor még nem néztem meg tüzetesen
most már rájöttem hogy tuti nem lap!
asztmondod táp?
akkor megprobálom 1 másikkal
kösziSzerk:
Dodder a kondik nem puposak!
illetve gondoltam tolok rá uj xp-t de azt sem hozta be h cd röl inditás
hanme h csökkentett mod
normál mod stb.... -
Sir Riccio
addikt
válasz
Agostino #24954 üzenetére
Üdv!
Asszem már nem aktuális, optimális esetben már a hölgynél van az említett virág, de igen nyitva van. Más kérdés, hogy az audikulcsot nemárt ha magaddal viszed, meg a forgalmit is ha ott akarsz vásárolni, mert egy szál rózsához is személyi kölcsön kell. Egyszer elfelejtettem és sürgősen kellett, és valami 1000Ft volt egy szál, annyi pénzből meg olyat termesztek, ami magát öntözi, metszi aztán levágja, letöri a saját tüskéit elsétál a kiszemelthez és átadja saját magát. -
Agostino
addikt
válasz
Agostino #23435 üzenetére
Üdv.
Hopp, ez igazából nem magamnak ment, eggyel lefelé.
Csütörtökön legkésőbb váltani szeretném, pénteken indulunk, szombat reggel pedig irány Bécs. Azért legalább küllemben normálisan festő helyet mondjatok, nehogy a végén én adjak pénzt, plusz fizessek, hogy élve kijöhessek. : )))))
-
válasz
Agostino #21141 üzenetére
Amikor nincs kép, akkor erős fényben (nem rávilágítva, hanem pl. nappal) nézd meg, hogy van-e halvány, sötét kép. Ha van, akkor megy a monior, az inverternek lesz baja. Ha nincs, akkor gázosabb.
Amúgy hozd első körben hozzám, ha nincs már gari rajta. Jövő héten, mivel kaptam egy rakás szabit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Agostino #18236 üzenetére
a nagyobb részt nem javaslom... megprobálok egy guglisat csinálni neked, amire gondoltam.[link] Sport utca felsö része, ahogy lekanyarodsz jobbra a Rákócsirl, vagy már Zsolnayról.
én nem adok igazat hcl-nek
, mert ő belvárosi, én meg uránvárosi... ha azt vesszük, hogy nem veszek diákbérletet, akkor drágább szinte a busz, ami kényelmetlen, meleg-hideg, lassu, mint az állat, meg lehet betegedni ott, stb.... a bérlet árából veszek parkolo bérletet.. igaz, igy "luxus" az autó, de kényelmesebb.. ha belvárosi lennék, semmi benzin fogyasztásom nem lenne, igy bevállalom.
-
válasz
Agostino #18233 üzenetére
A vasút mellett (milyen áruház az nem jut eszembe...) ingyenes még? Mert az úgy még nincs messze.
Amúgy meg én rájöttem (amíg nem a Jókaiban laktam) hogy baromira nem jó autóval járni a városba.
Benzin, parkolódíj, nincs hely (sosincs), mászkálás, macera. Kinek hiányzik?
Busz sokkal beljebb tesz le és az esetek többségéban nem is drágább, nem is tart tovább mint az autóval szerencsétlenkedni mire találsz helyet. (Vagy csak én vagyok ilyen loser hogy nem hagyon a kereszteződés közepén a gépet?)
Persze ha felnőttbérletet kellene venned akkor visszavonva, mert az mindennél drágább :/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest