- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
Hazenauer Zsolt, Őt tudom ajánlani, nagyon pontosan dolgozik, és nem drágán.
-
-
-
Silenzio
addikt
Rohadtul nem értem. 27-ért hirdettem az én SGS-emet, és bár nem volt hozzá annyi minden, a kutya sem volt rá kíváncsi mégsem - ráadásul le sem merem írni, mennyiért ment el. Nálad meg uppolnak össze-vissza... Valami helyi celeb vagy?
Vagy engem utál ebben a városban mindenki?
Félre ne érts, nem veled van bajom, de igazságtalan, ami azzal a szerencsétlen telefonnal történt... -
-
-
-
Nevil2
tag
Olyanom van, de ihatatlan kávét főz (rendesen tisztítom, nem az a gond).
A bajom az vele, hogy a lefőtt kávét tovább forralja a kiöntő részben és így a kávé keserűvé válik... Lehet, a kerámiás ezért jobb lenne.
Azt mondta a kereskedő, hogy acél kávéfőzőt már nem tudnak beszerezni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szívesen!
A routert is érdemes ott megnézni, 2-300Ft-ért már kapni wifis routert, én is onnan vettem párat.
Egyik legszebb eset az volt, már jó pár éve, mikor még nem volt a gigabites lan kb. sehol, szerettem volna 10/100-as hálókarit venni, aminek akkor még volt valamennyi értéke is.
Azt mondta a faszi, hogy markolj bele nyugodtan, viheted ingyen amennyit markolsz. Megjegyzem 3 darab, olyan egyenként kb. 20L-es vödörrel jött ki árulni, mind tele volt csak hálókarival. -
rizso
addikt
Még nincs konkrét terv
Az eladásból is csak akkor lesz valami, ha a meghirdetetthez közeli áron el tudom passzolni. Most kevés 2530p van, talán könnyen el lehet passzolni jó áron, így megér egy próbát. Ha nem megy el ennyiért (persze valamennyi alku belefér), akkor megtartom
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, már hiányzik a dolog. Furcsa érzés volt így átélni elsejét, bár az is igaz, ha még lett volna félévem, az első héten úgy sem nagyon lettem volna bent.
Amúgy neked még jó, még téged sem kötöttek röghöz, nem úgy mint a szerencsétlen mostani gólyákat.M_AND_Ms: Amúgy elég jól nyomták, haladtak vele szépen a srácok.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest