- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
esgabor75 #79243 üzenetére
Nekem van egy Philips GoGear Vibe 4 GB lejátszóm. Fogalmam sincs, hogy mennyit érhet.
Esetleg tehetsz ajánlatot. Műszakilag hibátlan, esztétikailag nem 100%-os. A műanyag burkolat a kijelző előtt pl. el van repedve, de a használatot és a kijelző láthatóságát nem befolyásolja egyáltalán.
-
nesa
veterán
válasz
esgabor75 #77726 üzenetére
Köszönöm valóban jó ár de nem kell ,ha pénzt adok érte legyen olyan márka amilyet szeretnék, a háztartási kis és nagy gépeink 90% bosch vagy AEG vagy ezekhez köthető márka.
Meg úgy látom ezen sem tisztítható a kondenzátor, én mindenképp olyat akarok amit lehet tisztítani úgy hogy kiveszem és nem porszívóval vicceskedek hanem zuhannyal kicsapatom, mert a poros/szöszös kondenzátor nagyon nagymértékben rontja a hatásfokot, úgy tudom a boschnak is jelenleg már csak egy olyan gépe van ami otthon tisztítható és nem kell karbantartó brigádot hívni hozzá.
Meg sokat vacilláltam már a hogy hőszivattyús vagy kondenzációs, és oda jutottam hogy kondenzációs, valahogy a hőszívatyus nem pont úgy szarit, zajosabb is a hőszipkás és adott márkán belül a 40-50k különbözetet nem éri meg mert belátható időn belül nem hozza be az árát, ami meg majd valamikor 3-4-5 év múlva termeli ki a különbözetet azt megette a fene.
-
nesa
veterán
válasz
esgabor75 #77711 üzenetére
Köszi az infót de ilyet nem szeretnék, Aeg, electrolux, Bosch vonalon maradnék, ma már voltam egy üzletben de nem volt bent tárgyalóképes ember akinél lehet alkudni.
A metroba nem lehet alkudni műszaki dolgokért meg még pár dologér nem fizetek teljes árat, nagyon sok üzletben lehet alkudni, ahol nem oda nem megyek ..
-
UHHH
őstag
válasz
esgabor75 #73483 üzenetére
Nekem van egy brutal usb-s cuccom. Uj, dobozaban, csak kiprobalva volt.
Chipset Ralink RT3070 - 44dBm WiFi Outdoor 150mBps Adapter Antenna
ebay link
Ezzel a fel vilagot befogom, tesztcelbol 7 km-rol interneteztem a 48-as ter wifijevel...Ezen kivul alfa-s cuccom is van, szinten usb-s!
-
Exian
addikt
válasz
esgabor75 #54607 üzenetére
Nekem van egy ismerősöm, én hozzá szoktam hordani a komolyabb forrasztásos melókat, amikkel már nem boldogulok. Itt már laptop alaplapokon lévő VGA chipek és pl. memóriakockák le-, majd visszaforrasztására kell gondolni. Általában megszokta tudni oldani
Ha érdekel, megadom az elérhetőségét priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest