- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
"Az opera a király " meg "Keveset eszik" - Aham, ahogy mutatja a kitárgyalt példa is.
(Ha a firefox - mondjuk sosem szerettem -, meg a chrome vicc akkor ez a szitu operánál minek nevezhető?
)
A beépített reklámszűrő nem tudom miért olyan nagy dolog, mikor az összes böngészőhöz lehet minimum 3 félét felrakni - kinek mi tetszik.
Különben is: Edge!!! És megszűnnek a problémák.
Amúgy meg: A Chrome a király mint mindig is, nekem tökéletes s felraktam már androidra, xp-re, w7-w10 -re is sokaknak.- És én meg tényleg Edge-t használok vagy fél éve
Persze vicc az egész böngészősdi, mert egyik sem jó - sajnos. Bármelyik böngető topikba beleolvasba, mindenhol gondok vannak - kinek ez, kinek az. Mindenképpen kell kompromisszumokat kötni. (Különben is: Intel vagy Amd?, Nvidia vagy Ati?, Adidas vagy Nike?, Bmw vagy Mercedes?, Normál vagy E-cigi?, Sör vagy Bor?...)
-
a2d2
addikt
Milyen lehet a transmitter minősége? Van ilyened?
Bigemperor: ez transzmitterként is funkcionál.
Annyira mondjuk nem kell beszarni ettől az akciótól, mert itt van pl mindenféle akció nélkül 3400-ért freeshippingel. Plusz itt szépen leírják melyik autóval nem kompatibilis: [link]
-
Ajándékok
aktív tag
-
Exian
addikt
-
a2d2
addikt
Szia!
Meghoztam ma a futópadot. Letisztítottam, beállítottam, felemeltem 10%-os lejtésre, így elég hamar leizzad rajta az ember, szerintem eleinte csak gyaloglás lesz így rajta. De szupernek ígérkezik.
Gyerekek is be vannak zsongva hogy hadd fussanak, remélem kitart majd a lelkesedés -
Exian
addikt
De ez nem netes vásárlás. Az áruházban néztük ki a 2db ágyat. De mivel nem volt meg vehető példány, csak a bemutató darabok, ezért rendelni kellett, de csak úgy vállalták, ha a teljes vételárat kifizettük. Ekkor mi a szitu? Amúgy sztem simán eladják, szóval nem maradna rajtuk évekig szerintem.
-
Vertigo18
addikt
Igen, láttam Gearbesten, sőt, elég gyakran nézem is őket...
mormota fórumtársnak már leírtam Pü-ben, hogy kb. arra kellene, hogy a gyerek TV-je alatt a gyerekszobában legyen valami kicsi kütyü, rajta egy Kodi rendszer. Csak nem akarok se billentyűzetet, se egeret, valamilyen távirányítóval meg lehet ezt oldani? Mert az Orange Pi már nagyon olcsón megvehető szinte akármelyik külföldi oldalról.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Milyen számon tettél bejelentést?
Exian: A füst forrásának egy részét már elzártam: [link], most az jön, hogy a szellőző csőbe be fogok küldeni egy olyan kb. 8-10cm átmérőjű hajlékony csövet, amit felfelé fogok bevezetni, amennyire ezt meg lehet oldani kívülről. A cső körül le lesz szigetelve a járat, a cső végén pedig ventilátor lesz, valszeg állandó fordulaton. Amennyit értek az áramlástanhoz, így szerintem már nem fog bejönni hozzánk a füst, - elvileg - a csőhöz képest pozitív nyomást hoz létre a venti.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Palafi
aktív tag
Ha már GLS, többlet súly mérése esetén mit tudok tenni a különbözet kifizetésén kívül?
A csomag saját digitális mérlegen, és a posta mérlegén is le lett mérve. Mind két helyen 1850 gr. lett mérve (Először a posta vitte volna, csak nyomon követés hiánya miatt esett másra a választás). GLS mérése szerint 2200 gr. lett, amiről a csomag Németországi átadása után kaptam értesítést. Ez közel 20 százalékos súly gyarapodást és jelen esetben közel 30 százalékos többlet költséget jelent. Mi ilyen esetben a teendő? -
Exian
addikt
Nálam a sprinter futárcég játszotta el azt, hogy küldték az email értesítőt, hogy a futár megpróbálta kézbesíteni a csomagot, de sikertelen volt és papír értesítőt hagyott a helyszínen, hogy majd a következő munkanap ismét megpróbálja.
Na most a helyszín az a munkahelyem volt, itt voltam egyes egyedül, ahol a csomagot le kellett volna adnia, de futárral én bizony nem találkoztam, sem értesítővel, sem az autót nem láttam a környéken sem.
Egész egyszerűen el sem jött valószínűleg még csak a környékre sem, csak biztos ki volt neki adva szigorúan, hogy meg kell próbálnia még az adott napon kézbesíteni... egyszerűbb volt így neki.
Egyébként szinte bárkinek kiadják a csomagot, ha az a valaki azt mondja, hogy átveszi. Ezt itt látom/tapasztalom a munkahelyemen... jön valami csomag valakinek, idejönnek a futárok a központi helyre és simán átadják itt bárkinek, sőt, még erősködnek is, hogy nehogymár 50 méterrel odébb kelljen vinnie a tényleges gazdájának, aki rendelte mondjuk a szomszéd intézményegységben... szörnyűek, sokszor úgy kell erősködni, hogy márpedig kézbesítse a címzettnek közvetlenül.
-
Exian
addikt
Ez szép és jó, de ugyanígy működött a szamlakozpont.hu is. Nem volt vele semmi gond több, mint 2 évig. Most hülyült csak be. És igazából tök ciki, láttam a Tettyés nő gépén, hogy épp pont csak nálam van probléma
Szóval sajnos ilyen bárhol lehet szerintem, de a privát pálya/segítség az mindenképp jól hangzik.
Viszont már regeltem a másikra, most perpill nincs kedvem variálni ezzel. De kösz, majd még bármi lehet.
-
-
Exian
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Passz, de nyakamat rá, hogy még előfordul.
Biztos van rá valami statisztika valamerre.
TC? Fizetős program. Max valamelyik alternatívája kerül fel sulis gépre, de az sem jellemző mert nem különösebben kell a tananyaghoz. Még nálunk a cégnél se hajlandóak megvenni a TC-t, hanem Free Commander van helyette. Na az fájdalmas.
Az intézőt meg inkább hagyjuk.
Mondjuk tablet után mindegy mi elé ültetsz le egy gyereket, idegen lesz neki mert a tablet mindent a kezébe rak. Rábök, indul, nem kell tudnia mi és hogyan működik benne. Ebből a szempontból talán egy Unity-s Ubuntu lenne az ideális folytatás, mert abban a továbblépés lehetősége is ott van, az igazán nyomkodós felület mellett.
-
-
Exian
addikt
+1 neki.
Aztán ha érzékenyek vagytok ezen a területen, akkor ajánlott a muzsika hangja film helyszíneit végigjárni.
-
nesa
veterán
-
cuebler
senior tag
nekem kétszer volt olyan, hogy a megrendelt termékért előre utalással fizettem (egy apple watch meg egy noti) mindkétszer sokkal hosszabb ideig tartott a csomagolás/kiszállítás, mint ha utánvéttel rendelek meg valamit. elsőre még elment véletlennek, de kétszer már azért több, mint gyanús...
-
Exian
addikt
Én már akkor is használnám, ha egyedül élnék
Max. lenne mindenből több garnitúra, így mindig lenne tiszta mindenből, és a gép is megtelne. VAGY vennék fele-negyed ekkora gépet, láttam egészen aprót is múltkor, akkora volt, mint egy mikrósütő, vagy attól alig nagyobb. De azok már lehet, hogy nem gazdaságosak.
Nálunk - mint írtam - az egyik legfontosabb szempont a gép mellett, hogy olyan tisztára mossa a dolgokat, ahogyan én kézzel sohasem tudom az alig 40 fokos PÉTÁV vízzel. Na meg a kézben csikorgó, csillogó pohárnál nincs jobb érzés
-
Xray-1
tag
"en is kikapcsoltam az abp-t, oruljenek!
"
Igazad van! Az uBlock sokkal kevesebb erőforrással is beéri, csoda kevés a RAM igénye!
Felfutott egy fórum, amihez ők a felületet biztosították, amin évek alatt azért nem keveset kerestek a sok reklámbevétellel. Persze születtek a cikkek, ment az utazgatás a sok kiállításra, ide-oda. Ez mind rendben van, olvastuk is, ha színvonalas volt a cikk. De a világ változott. Én értem a lényeget a linkelt kérésnek, de pl. nem tudok egyet érteni vele és valóban furcsa a vergődés.
Egy másik fórumon, más név alatt ~10 évig osztottam a szaktudásomat "ingyér", de amikor elegem lett és ki akartam szállni, az a válasz jött a kérésemre, hogy töröljenek, hogy:
"az ő tulajdonuk és különben is értelmét vesztené a teljes fórum a beírásaim nélkül, nem lehet törölni".
Hát ez a lényeg: felhasználó nélkül értelmét vesztené!!! Nem a reklámolvasás az értelme! Engedtessék meg, hogy a felhasználó döntse el, hogy akar e bámulni reklámokat. Nálunk pl. nincs TV előfizu, semmiféle kertévé, mert nem hagyom, hogy a gyerekeimet ilyen HAZUDÓS gagyi szar reklámok "neveljék jópolgárrá", mint ami megy.
Ne már itt is!Persze lehet rugalmatlan a cég felépítése, sok elmegy "mindenfélére" amit hirtelen nem tudnak megvágni, ezért a sírás AZ EGYRE DRASZTIKUSABB KIESÉS MIATT. De ez inkább valóban a Google ás a FB miatt lehet.
Valaki nézzen már rá, mennyi a beszámoló szerinti éves bevétele ennek a cégnek?
(2014 látszik jelenleg). Mielőtt nagyon sajnálom őket... Hüpp.
Peace! -
-
Silencer83
addikt
pont erre akartam celozni
faterom operalt meg regen egy szervizmernokot, akivel joban lettunk kesobb
na o a renault egy fo szakija fenn pesten tanult meg tanitott is, szereloket.
a foszer csinalt mohacson egy szervizt, renaultra specializalva
o szervizeli baranya somogy tolna stb a betegszallito renaultokat. tusok
egysmast a dci-krol, brutal mik vannak -
#TOTTI
őstag
A biztonságosabb autó jobban roncsolódik, azért, hogy felvegye az ütközési energiát, én már ütköztem 130 km/h-val az autó 40 centivel lett rövidebb 7 légzsák nyílt, de a szélvédőm már nem tört be, és az utascella sem sérült látszólag, természetese GTK lett. Karcolás nélkül kiszálltam én is és az utasom is.
-
dunc
nagyúr
Az a helyzet városba 50 km a megengedett, és a belső sáv sokszor járhatóbb, nem Beirut bombázás után!
És ott általában lehet a haladni is.....Ha valakinek kevés az 50 pukkadjon meg!
Ha valaki a seggembe jön akkor jön a 20 km / óra, és akár ki is szállhatunk átbeszélni a dolgokat.
(#69652) emre nem ismerem az állapotát, de 650ért nem kér érte sokat, bár elég kevés info van az autóról!
Nekem tetszik, mert 2005 év végi, és első tulaj stb. (valamint nem kell sírva fakadni a tankolásnál!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest