- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Pár perce elindult a gázautós portál a www.gazzalmegyek.hu címen. Többen regisztráltak is már, de várok mindenkit, hogy közösséget építsünk.
Az első komoly dolog az, hogy ma este 19 órától egy szakértő lesz fenn a fórumban (Szakértő válaszol/Beznin-gáz szakértő topic) 1 órán át. Már akár előre is leírhatjátok kérdéseiteket, aztán válaszol rájuk, de online is bombázhatjátok majd. Használjátok/használjuk ki. Ha sikeres lesz a dolog, heti szinten tartunk ilyen szakértő válaszol órát.Böngésszetek, nézelődjetek, olvassatok, szavazzatok, fórumozzatok és csapjatok rá a kedvezményes kuponokra, mert erre is van ám lehetőség!
Bízom benne, hogy tetszik majd az oldal. Biztosra nem mehetek, mert Mo.-on nincs hasonló... :-)
Remélem sokan átjöttök majd innét, vagy itt is és ott is lesztek egyszerre...Üdv: Norbi
ui.: átalakításokról fotósorozatokat továbbra is szívesen veszek. Most már legalább látjátok, hogy hová is kerülnek...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha egy usb-s mindössze, akkor már hülyeség a kiírt 3W led teljesítmény, mivel egy usb port high powered állapotban (mikor driver szinten létrejön a kapcsolat) képes 500mA áram leadására 5V-n, az meg 2,5W maximum, amibe még a légkavaró legalább 1W-ja is belejön.
Két usb-s kivitelben meg túl sok portot foglalna el, ez a valami igazából csak dizájnelemnek jó. -
-
-
-
-
TRob1
veterán
Tényleg, ha épp nincs már hűséged, miért is ragaszkodsz a telenorhoz (csak akkor írd ha publikus
)? (Pl. én az asszonnyal vetettem meg a Blade-t magamnak 2-3 hete, ő is telenoros volt, de végre átment számhordozással T-hez, megunta a nyaggatást. Nekem viszont kellett egy teló jó árban, mert elhagytam az enyémet, és nekem meg még megy októberig a 2 év hűség, mert én meg 2009 okt-ben mentem át, szintén számhordozással. Úgyhogy most mindketten 20asok vagyunk, de T-sek
)
-
TRob1
veterán
Huh, bocs, azon átsiklottam, hogy oda kell. Előfizut olvastam csak, és hirtelen arra gondoltam, hogy mind1.
(#32641) Saint_: Újabb idézet "Ahogy korábban is jeleztem, jön a telefon a Telenorhoz is, már nagyon közel van. Aki csak azért venné a T-nél, mert máshol nincs, még várjon egy picit." 02.14-én írta valaki.
-
TRob1
veterán
Egyértelmű Android. Abból is ha jó ár/érték arányút akarsz, ZTE Blade!!! Na erről is olvasgass azért 1-2 cikket, meg a fórumát (ott találsz olyan hsz-eket is hogy ki miről cserélte
) (1ébként öcsém kb. egy éve E52-t használ, de a Blade-em már megtetszett neki is
, jah, és gps-t inkább vett külön, nem használja a Nokián)
1-2 idézet így hirtelen, nevek nélkül (csak érdekességképp, úgyis te döntesz):
"de nem bántam meg, hogy ezt választottam a Galaxy3 helyett, hogy az Optimusról ne is szóljak.""De nézzük a tényeket: a Blade-ben éppen 2× annyi RAM ÉS ROM (512/512) van, mint az Optimusban (256/256). A Blade felbontása nagyobb, a kijelző fizikai mérete is nagyobb. A Blade kijelzője kapacitív technológiájú, ami modernebb, mint az Optimus rezisztív kijelzője."
Kérdés: "Nem akarok kötekedni, én is GT540 és Blade mániában szenvedek. Igen 512MB ram, 3d gyorsító, baromi nagy kijelző (Nokia 5230-at alapul véve)-->nagy felbontás, ez mind szép és jó....Valóban ütné a Gt540-et minden téren, viszont mit mutat a valóság?" --> Válasz: "Én használtam mindkét telót, optimust kb 3 hétig, a zte-t már mióta megjelent fő telefonnak, és egyértelműen a blade nyer sztem, 2.2-vel nagyon gyors a teló az avit lejátssza szépen, és sok programnál se hal be, netezni is élmény közbe zenehallgatás és msn mellett, hibátlan kijelzős 512-es bladem van."
"Én nyugodt szívvel ajánlom a Zte-t, az E52-nek még a közelébe se menj nem jó az semmire max levélnehezéknek."
"Olyanban tudtok nekem segíteni, hogy NokiaE52-ről váltanék, kérdésem, hogy a névjegyzékem hogy tudom majd átmenteni a ZTE-re."
"Es ha valaki elszeretne adni vagy inkabb cserelni az irjon nekem privit, lenne erte egy full dobozos 2 honapos Nokia e52 navi edition-on"
"iPhone 3G vs zte Blade
Két évig nyúztam az iphone-t, aztán eladtam a szoftverfrissítés miatti belassulás miatt, illetve, hogy az apple így kiszúrt a régebbi tulajokkal. Gondolom te tudod, hogy miről beszélek. Vettem egy nokia e52-est. Aztán gyorsan el is adtam, mert rájöttem, hogy szükségem vagy egy érintőképernyős telefonra. Csak másra, nem a szifonra. Így keveredtem ebbe a topikba, majd a t-s webshopba."És még rengeteg ilyen vagy ehhez hasonló bejegyzés, olvasgass bele szerintem, érdemes
(Húh, bocs ha hosszú lett.) -
-
-
HoldChore
tag
-
-
-
Szpájki
tag
Uránvárosihoz csak akkor vidd ha biztos vagy benne h a hátsó tengelyed jó, mert ők csak hátsókerékhez tudják állítani az elsőket! ha a hátsók szarul állnak akkor szar lesz az egész.. tapasztalat. BMWvel szemben a penny mellett az egy profi társaság, már többször jártunk ott. profik, csak ajánlani tudom. nem tudom a számukat sajnos.
-
Nem kell feltétlenül neked elvinned.
Ezt a levelet kaptam:
"Kedves Ismerőseim, munkatársaim, barátok!Jövő hét Hétfőtől péntekig gyűjtést szervezünk az iszap katasztrófa áldozatainak. A felajánlott adományokat várjuk Pécs fehér hegyen a Carpediem Étteremben minden nap reggel 8- este 20 óráig.
Az adományok lehetnek nem romlandó étel, élelmiszer, vegyi árú, ruházat, és minden olyan ami nekik számíthat de neked már nem kell. FONTOS! ...tovább »PÉNZT NEM FOGADUNK EL!! Érdeklődni: itt, vagy 70-3126673, vagy helyszínen Pécs komlói út 71 Carpediem Étterem (fehérhegyi forduló) . 72-241-305" -
-
rnrn
aktív tag
Eladó az alábbi tintapatron:
Canon CLI-8BK (13 ml), ChromaLife100 FEKETE tinta
mennyiség: 1db
minőség: gyáriMihez jó? Íme:
iP4200 / 4300 / 4500 / 5200 / 5200R / 5300 / 6600D / 6700D
Pro9000
MP500 / 530 / 600 / 600R / 610 / 800 / 800R / 810 / 830 / 960 / 970Ár: 1000 jó magyar pénz (bolti ára: 3000-3500 Ft)
-
-
plaszy
őstag
Találtam jobbat: Személyautó gumiabroncsra vonatkozó előírások
-
plaszy
őstag
Szia!
"A szabály még a régi?
Tengelyenként kell egyforma mintázatú és szélességű gumikat használni, ugye?"Szintén idézet: "Semmiképpen sem ajánlott a különböző mintázatú gumik együttes használata, hiszen kiszámíthatatlanok a következményei. Nem szabad ugyanarra a tengelyre különböző mintázatmélységű gumikat feltenni.
A különböző felépítésű (diagonális és radiális) gumik keverése szigorúan tilos !"
Forrás: [link]
-
-
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Futtas rajta Prime95 torture tesztet [link] az itt leírtak szerint, majd memtest86+ -t [link], ezekkel elég jól be lehet határolni, hogy mivel lehet a gond. Valamint olvasd át a windows eseménynaplót (már ha wines a gép), a benne lévő hibabejegyzéseket a "rendszer" fülnél. Meg persze virker és ilyenek futtatása...
Ezeken felül még akár döglött, púpos elkó is lehet az alaplapon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest