- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
M_AND_Ms
veterán
Mivel Horvátország hivatalos fizetőeszköze a kuna, ezért értelemszerűen alapból mindenhol azzal kell fizetni. Tehát a kuna nem kérdés. Persze elfogadják ez Eur-t de, szerintem azt nem fogják kedvezően váltani, bár lehet. Úgy olvasom a kártyát is elfogadják - ez a legjobb számunkra
[link] -
-
Bird
addikt
Itt a nyitvatartás. Apósék voltak, szerintük felejtős időben (5-7 perc) és árban egyaránt...
-
-
Ajándékok
aktív tag
Csak a már teljesített dolgokat fizesd ki. Sőt, olyan szerződést kötnék, hogy az utolsó nagy részletet csak beköltözés után 1 hónappal fizessem ki, addig még kiderülhetnek olyan dolgok, amik ránézésre nem látszanak. Ezek elég komoly haszonkulccsal dolgoznak - bele kell férnie.
A határidőket is szerződésbe írnám kötbérrel, és a fontosabb fázisokhoz független szakértőt hívnék. -
Exian
addikt
Az elmúlt években volt nálunk is kivetítés (nevkó sportpálya alatt), az jó volt, ott többször kint voltunk, bár az én esetemben főleg a csapolt PÉCSI SÖR (nem Szalon) volt a motíváló tényező, nem annyira a meccsek
Most viszont - pont MOST, amikor közünk is van a meccsekhez - tudomásom szerint nem lesz nálunk kivetítés, meg sörcsapolás
De még rákérdezek.
SZERK.: megkérdeztem, most nem lesz. Érdekes, most úgy tűnik nem fontos a szervezőnek, aki korábbi években csinálta
-
-
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha én egy ótvar, régi droidos telóról szedem most le az IGO-t, akkor később egy új telóra is leszedhetem majd, vagy ez csak az épp aktuális telóra vonatkozik?
(WP-s vagyok jelenleg, csak arra az esetre kellene, ha meghalna végleg a WP)
-
Exian
addikt
Már nem. 2010 környékén volt egy akció, amikor lehetett Office 2010-re frissíteni, de lehet, hogy nem is ingyen.
A 2003 annyira régi, hogy nem hiszem, hogy van rá jelenleg frissítési akció. Ahogyan XP-t sem lehet most Win10-re ingyen frissíteni, csak Win7-től felfele. XP-Win7 frissítés is csak úgy ment, hogy akciósan lehetett megvenni a licenszt a meglévő XP-hez (10e Ft alatti áron).
Ha valakinek van egyéb infója, akkor írja majd meg, mert engem is érdekelne.
HDD: újat már nem nagyon kapsz, én legutóbb úgy 2-3 éve tudtam venni boltban, de az is már repaired verzió volt. Viszont van egy 160GB-s példányom, ha érdekel.
-
Exian
addikt
Ha netes tartalmak is szerepelnek az igények között, akkor ajánlott a Smart funkció (amire sokan azt mondják, hogy teljesen felesleges, nekünk azért olykor-olykor jól jön, hogy pl. böngészőben tudok tartalmakat megjeleníteni, így nem kell rákötnöm semmi egyebet, a TV önmagában teljes értékűen adja).
Egyébként meg azt kell megkérdeznie az ottani szolgáltatótól, hogy milyen kódolással és hogyan szolgáltatnak.
Ha sima szabványos DVB-C (vagy DVB-T, ha nem kábeles), akkor mennie kell szerintem. Ha meg egyéb kódolással megy, akkor a szolgáltató úgy is ad saját boxot, akkor meg teljesen mindegy, akkor csak a HDMI bemenet lesz a fontos, semmi több.
Ha engem kérdezel, nálam ami fontos szempont: FullHD (bár nekünk csak sima HD van, teljesen megfelelő nekem), Smart funkció, normális Youtube kliens, Wifi (bár kábellel használom, de volt, hogy jó volt a Wifi lehetősége).
-
rnrn
aktív tag
A 180 * 200 cm-es ágymatrac, ami rugós, téli-nyári oldala van, nem memóriahabos, félkemény Yatas-matrac, antiallergén, atkamentes, és lehet rajta dohányozni is, mert nem gyullad meg állítólag... elvihető. Nem kérünk érte pénzt, csak hogy egyértelmű legyen. A legjobb az lenne, ha rászorulónak jutna, de nem feltétel.
-
pécsi összejövetelre, jöttök?
Ma annyit beszéltünk, hogy május. És azt, hogy nyársalunk, mindenki azt amit akar
Piát is mindenki hozzon amit akar. Én hozok sört az tuti. Legyen mondjuk május 14. Mehet reggeltől, majd kimegyek 7 körül megint helyet foglalni
Aki akar jönni jelezze, és beírom az összefoglalóba
-
HoldChore
tag
Mondjuk ez már tíz éve történt, azóta nem voltam, hogy beültünk családdal. Alig akartak kiszolgálni. Addig nézelődtünk, majd elfogyasztottuk a kaját. Utána nem jöttek oda, hogy fizethessünk. Szóltan nekik vagy 3x. Ültünk ott negyed órát, aztán felkeltünk és elmentünk, így a vendégük voltunk.
Gondoltam, majd szólnak ha kell nekik a pénz.
-
Exian
addikt
Ezek úgy látszik ilyenek. Ez már nem az első Albacomb nálam is, ami alaplap (VGA chip) problémával halálozott el. Mondjuk ez nem csak erre a márkára, hanem mindegyikre jellemző... mostanában nagyon sok VGA chip problémás laptoppal találkoztam és nem mindegyik lett jó BGA forrasztás után sem huzamosabb ideig.
-
Macka
veterán
-
Xray-1
tag
Ajánlom a Jabra -t. Nekem Stealth van. Nem olcsó, de megeri az árát . Előtte kínlódás ment sokféle cuccal. Mióta ez van, dudor nőtt a homlokon a sok csapkodasert: "miaszarert nem vettem ezt meg előbb" miatt. Egész nap a fülben, nem is érezni. Ha elhagyott, telorol lehet sipoltatni. Aktív zajszuros. Egyszoval: kurvajo.
-
Silencer83
addikt
-
Exian
addikt
Most nemrég írtam erről regényeket! A megoldást is leírtam!
Nem kell matrica és kód sem. Nekem sem volt.
Olvass vissza
De segítek szívesen, nem nagy cucc megoldani.
A megoldás röviden: töltsd le a Windows 8.1-hez való, hivatalos Microsoft-os Media Creation Tool-t és azzal megy a dolog.
-
air
nagyúr
"Telepítőt nem kaptam"
Visszaállítás recovery-ből?
"sorozatszám nincs a gépre ragasztva."
A sorozatszám az S/N, biztosan van valahol. Inkább Winhez való kulcsra gondolsz.
Akku levehető? Alatta sincs matrica?
Ha sehol nincs, az nagyon gyanús. Számlán, vagy a készülék dobozán fel van tüntetve, hogy Windows-zal együtt adták el?
Elvileg a szerviztől kérheted a telepítő készlet pótlását, ha valóban OS-sel együtt adták el. -
Exian
addikt
Én említettem a nálunk lévő lehetőséget, de aztán nem érdeklődött az illető. De remélem nem én siklottam el felette
Szóval nálunk vannak táncoktatók, velük lehetne / érdemes lenne beszélni.
-
Exian
addikt
Mi is csináljuk melóhelyemen (pontosabban két fiatal hölgyike, GYERE HOZZÁJUK!
), nem kell fénykép, ők fotóznak és rögtön készül a kártya.
Nálunk 8.00-16.00 között tudod megcsináltatni. Ha netán ide jönnél (bár asszem már nem itt laksz?!), előtte esetleg csörögj rám, mert van, hogy bazihosszú sor van. Tudok segíteni jó időben érkezni.
M_AND_Ms: nekem is mindig ez volt az érzésem, hogy soha sincs senki abban a boltban. Nem csoda, hogy megszűnt. Előtte a Match is csak szenvedett és kínlódott évekig.
Én a tulaj helyében kiadnám sport célra, jó nagy, tágas csarnok, nagyon sokan keresnek (edzők) normális termeket. Tudom, mert mi is adunk ki torna, balett és egyéb termeket és mindig "veszekedés" van a jó helyekért és időpontokért. Ha lenne pénzem, én ilyesmibe fektetnék be... Bár az is igaz, hogy fillérekért lehet csak kiadni, valószínűleg a Plázában horror áron mérik a négyzetmétereket. Mi 2300 Ft / óra áron adjuk a ~60m2-es tornatermeket, nem hiszem, hogy ez ott életképes.
-
yerico
senior tag
Tenkes Csárda tulaja nagyon adott az alapanyagok minőségére, cserébe nem olcsó. Mostanában nem ettem ott. Érdekelnének a vélemények.
Szerk: Nézem a Korhely legutolsó értékeléseit a tripadvisoron, kivétel nélkül mindenki lehúzza, hogy lassú, hidegek az ételek, és egy része ehetetlen.
-
Zewa
senior tag
Vásárcsarnokban közép-tájon 1standnál volt pár héttel ezelőtt. Érdemes körülnézned.
Tudom megvan a Jalapeno varázsa, de én a helyesben sima paprika-krémlevest csinálnék és chilivel ízesíteném.Esetleg elfáradnék az Apollóba és ott fogyasztanék egy küblivel. (szerintem igen finom) A városi legények miatt már nem olyan csípős a levesük mint a hőskorban de szerencsére van pluszban házi extra csípős szószuk. = )
Dluinet: Robertonak ilyenkor már csak szárított chilijei vannak és jellemzően ő amúgy is a bitang-erős kategóriát képviseli, amiből nem igazán lehet levest főzni. (azaz lehet csak ehetetlen lesz. : D)
-
Még nyáron talán tesztelésre rendeltem egy Salzenger pólót. Nem ismertem korábban, de meglepődtem mert jó a minősége...
Viszont most ősszel Pierre Cardin pólók voltak éppen akcióban... Rendeltem talán 5-6 különbözőt. A többi 90% < pamut. Az egyik esetében a leírásban az volt, hogy 20% X , 50% Y, 30 % Z anyagból van. Most fejből nem tudom már mik voltak, de a lényeg, nem pamut mint a többi. 600Ft gondoltam kipróbálom. Azt kaptam amire számítottam. Kicsit ilyen "rugós" anyag, de jó. Érezhető a különbség többihez képest... de nem vészes. Itt az volt a kulcs, hogy tudtam mire számítok így nem csalódtam.Ha úgy nézem, hogy csak 1 évig hordom, aztán veszek másikat még akkor is jól jártam...
De ez nálam pont két Everlast pulóvernél jött ki. Egy kapucnis, meg egy sima lett véve. Volt vagy 3,5K / darab. Előtte boltokban keresgéltem itthon, de 6-7K volt a minimum... és elég gagyik voltak itthon.
Most 2 évesek az Everlast cuccok de jó állapotban vannak és nem nyúltak ki egyáltalán megérte berendelni...D egyébként mindig kicsit félek, hogy az eddigi sikeres rendelések után egyszer beválasztunk valami rosszat... benne van a kockázat. Viszont azt jó volt hallani, hogy itteni boltokban lehet cserélni. Tényleg, mit kell vinni ilyenkor nyomtatni kell valamit az SD oldaláról?
-
Egyébként ez a teljes posta nem egy tragédia. Legutóbb valamikor ősszel rendeltünk postával együtt 22K volt. A leosztom tételenként a postát, akkor is nevetségesen alacsony áron jött be minden de arányosítani is lehetne a tételes árhoz... A lényeg, hogy még a szállítási díj ellenére is megéri egyedül rendelni ha sikerül egy olyan pakkot összerakni. Szóval egyáltalán nem jártál rosszul...
-
Bandus99
őstag
En konkretan probaltam cserelni cipot, de sajna pont abbol a tipusbol nem volt nekik, csak nagyon hasonlo volt, igy nem sikerult a csere.
Az hogy bemegy az ember probalni nem rossz dolog, csak ahhoz elotte ki kell nezni a neten mi van eppen jo aron akcioban, aztan remenykedni, hogy abbol van keszleten es lehet probalni.Ha mar szobakerult, felhozom ismet. hogy van elado cipom meret problema miatt. Hatha valakinek megtetszik. Veteli aron adom.
-
-
Magnum_
nagyúr
Szovetkabatot F&F-t nezz, nem vicc, jol szoltak a tobbiek, en ketto szuperjot talaltam slim fitet, es lassan akciosak is lesznek.
Inget viszont a h&m premiumot ajanlom (9k) a kemeny Kent galler es jo fazon miatt, de ha a webshopjukba regsiztralsz, akkor 1x 25% kedvemzenyt es free shippinget kapsz. Nekem van mar par regsiztraciom.. :-) -
Sz7Cs
aktív tag
Pietro Filipi ( Citrom Utca 2-6 ), öltönyt mindig itt veszünk. Jó ár, kiváló minőség.
Utoljára temetésre vettem egy fekete öltönyt ősszel 40.000 Ft volt és nagyon jó anyag és szépen megvarrt öltöny. Nem futószalagos, hanem magyar szabóságokkal vannak kapcsolatban.F&F ingek ár/értékben nagyon jók! H&M, C&A -ról ezt nem tudnám elmondani!
Amúgy meglepő, hogy milyen árba vannak az ingek -
Exian
addikt
A lényeg: Digi előfizetők nézhetnek jópár csatornát online tableten, telefonon. Ennyi
Jó dolog, a konyhában nincs hely TV-nek, így tudok TV-zni ott is tablettel, HA arra vetemednék, de szerintem nem sokszor lesz erre példa... de ha nagyon kell, leht használni, illetve ami talán jobb benne, hogy BÁRHOL nézhetőek így az otthoni Digi csatornák.
Én attól tartok, hogy ezt fizetőssé fogják tenni, de ne legyen igazam.
Infók ITT.
-
Zewa
senior tag
Miért ne lehetne gyermekülésben elöl a gyermek? 2 üléses sportautóval, kis teherrel ne szállíts gyermeket? Csacskaság.
Keresek: 120 és 250GB-os SSD-ket illetve egy valami karbon mintás fóliát, mindössze 26*40cm kéne belőle minimum. Bármilyen szín érdekel, kivéve fekete vagy zöld. (utóbbit sajnos nem találok Pécsett és viszonylag sürgős lenne..)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest