Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz cocka #9715 üzenetére

Különféle igények vannak. Tegyük fel, csak alkalomszerűen vásárolok, amellett nem okoz számomra gondot a netbankos átutalás (sablonból pár kattintás), ugyanakkor a szóban forgó közüzemi számlához még bankkártyát sem igényeltem, mert nincs rá szükségem, nem is akarok másikat csináltatni, éves díjat fizetni.

Van ugyan egy befektetési bankkártyám egy másik banknál, de azt Internetes játékokba nem szívesen vonnám be, hiszen normális ember nem kockáztatja a vagyonát.

Végeredmény: esetemben az általam kedvelt átutalásos módszer tökéletesen működik, kényelmes is.

Unicredit személyes befizetéssel kapcsolatban egyébként olyasmit olvastam, hogy manapság már nem lehetséges, de régebben is felemás eredmények voltak. Például egyik fórumozónál megérkezett a pénz, aztán mire vásárolni akart, nem tudott, mert nem engedte a rendszer felhasználni a keretet. Egyértelmű információkat senki sem ír. Nem mintha engem érintene, csak az érdekesség kedvéért néztem utána.

Elvileg a pénzmosási törvények miatt mindenképpen egy létező banki számlához kell kapcsolódnia a PayPal-nek, ami csak egy virtuális számla, ahol alapesetben személyes azonosítás sincs. Míg egy banknál mindenképp személyesen azonosítanak, szerződést kell aláírni. Még olyan banknál is, ahol az online számlanyitást reklámozzák (mint Demján Sándorék a Gránit Banknál), a törvény miatt egy személyes találkozóra ott is szükség van. Felkeresnek otthon, ha kell.

Új hozzászólás Aktív témák