Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Van rá valmilyen mód, hogy más is töltsön fel (és lehetőleg gyorsan,azaz 1-2 napon belül) pénzt az én paypal-os egyenlegemre, úgy hogy az illetőnek nincs paypal-os fiókja?
Mert ha jól értelmeztem, hiába adnám meg XY-nak a Top Up-ban lévő adatokat, és csinálna e-bankból utalást, az sem lenne jó a pp-nak, mert nem az én nevemről jönne a pénz...
És ha esetleg csinálna pp-os fiókot, majd úgy utalna, akkor hogy vannak a limitek?
Visszaolvasás közben láttam hsz-t az adózásról... ez pontosan hogy is van?Előre is köszi a segítséget...
ja és pp és moneybookers között lehet pénzt mozgatni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/