Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is 10+éve regisztráltam, pár évig használtam aztán egyéb okokból parkoló pályára került... Mivel nem volt vele gond ezért nem volt megszüntetve hátha kell még, jó lesz később is.
De itt a hivatalos válasz a kérdésre:
"I can see that you're trying to link bank account **, but this action is stopped by our internal security system. I have option for verification, which may help you complete this action
And just to refer to your question, once we complete a verification, it is recommended that you try to complete the action within 4 hours from it.
Let me know what option for completing the verification suits you."Vagyis 4 óra van a bankszámla hozzáadására. (Legalábbis régi egyetlen törlés esetén).
Meg is történt. Érdekes a 2. ügyintéző is hívott de épp telefonáltam/ nem csörgött pedig nem volt némítva... fura... neki elég volt oda beírni, az sms kódot is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest