-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
thesound #45100 üzenetére
Sziasztok!
CIB-es Visa bankkártyám van. Le szeretném venni a paypal-on lévő összeget, de nem engedi erre a kártyára kiutalni.
,,Bizonyos bankszámlákkal és kártyákkal egyelőre még nem lehet átutalásokat fogadni"
Hogyan tudnám a legegyszerűbben ezt megoldani?
Pár hónapja volt 1 sikertelen ebay-es vásárlásom, paypal-lal fizettem nem nagy összeget és akkor visszautalásnál egyenesen a bankszámlámon landolt a pénz...
-
thesound
addikt
válasz
thesound #45099 üzenetére
Másik ügyintézővel sikerült. Rendeztem a negatív egyenleget, elmondta mikor és miből adódott (ahogy írtam sikerült összerakni utólag nekem is) Nevet, tel.számot és a regisztrált kártya utolsó 4 számjegyét kérdezték illetve a lejárati dátumot ő mondta és meg kellett erősítenem.
Felolvasta újra az adatokat, minden ami a tranzakcióhoz kellett es meg kellett erősítenem az adatok helyességét. Levonta a kártyaról a pénzt. Szóban jelezte is rögtön, hogy sikerült. Kaptam róla mailt is.
4-5 nap mire véglegesedik a tranzakció, utána +48 óra és unlockolódik az accountom. Azt mondta még ha ez után sem tudok belépni hívjam őket újra (ne a customer servicet) es feloldják.Blabla köszönjük, hogy bennünket választott, használajm a biztosítási szolgáltatásaikat, illetve a terrorizmus/pénzmosás miatt elerhetőséget egyeztettünk (tel. szám elég volt).
Azt mondta vasárnap már be kell tudjak lépni. Első lesz a 2FA beállítása.
-
válasz
thesound #45088 üzenetére
Az volt gond hogy az a fehér képernyő a Captcha azonosítás lett volna hogy nem vagy robot és azután majd kértek volna hogy miként erősítsék meg a személyazonosságodat hívás vagy sms útján, mert ezt bevezették azoknál akik ritkán lépnek be. Szóval ha nem szerezte meg valaki az azonosítódat akkor ez lehet a gond.
A felugró ablak tiltása, némely oldalfordító és reklámblokkoló akadékoskodhatott.
Próbáld meg egy "tiszta" böngészőből (PayPal sütik és böngésző gyorsítótár törlése), ha lehet akkor az Internet eszközöd újra indítása hogy új IP cím legyen, amiket említettem azokat ellenőrizni és erről az oldalról lépj be.
Ha most sem sikerül akkor csak telefonon tudod ezt lerendezni, van magyar telefonszám, magyar perc díjjal, de angol a kommunikáció nyelve. -
-
válasz
thesound #44947 üzenetére
21:00 körül ment és most is. Ha jó a jelszó akkor minek kérsz emlékeztetőt? Az ugye e-mail-re jött volna, Internet szolgáltatói probléma is lehet. El van az küldve csak nem kapod meg. Valószínűleg nem azonos a mobilszolgáltatód és az Internetszolgáltatód ezért ha a böngészős belépés nem megy, meg kell próbálni a mobil app-on belépni.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
thesound #9737 üzenetére
Én vásároltam az Extreme Digitálnál PayPal fizetési móddal. Egy katasztrófa... kb 3 nap múlva küldenek linket a fizetéshez, amikor a csomagot összekészítették. Személyes átvételnél (üzletben) figyelj oda, hogy a tranzakciós kód meglegyen, mert különben nem veheted át a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest