Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Mulholland #34942 üzenetére

Valójában úgy működik a refund, hogy normális bank esetén a pénz megjelenése a fő pénzforgalmi számlán amelyhez adták a bankkártyát (nem a virtuális kártyaszámlára gondolok) 2-3 munkanap miután a PayPal egyenleg történetben látszik a zöld refund tétel és rákattintva lenyílik a bővebb adat rész, láthatóvá válik hogy XXXX számú bankkártyára továbbítva.
    Ez ugye nálad is ott van?
    Ha igen, akkor a bankodnál nem stimmel valami. Esetleg nekik hasznos parkoltatni a pénzt, nem a PayPal-nak.

De a pénz nem kerülhet kártyaszámlára mert az nem tud kívülről pénzt fogadni. Én elképzelhetőnek tartom hogy október 9-én a bankod megkapta a pénzt de nem tudják visszakönyvelni. Ezt a bejövő pénzt nem biztos hogy látja a te ügyintéződ mert ez a bank központi bejövő tételes számlájára kerül, mert mint írtam kártya számla nem fogad külső utalásokat. Ez a bank egyébként hogyan szabályozza a kártyás vásárlások visszajövő összegeinek könyvelését?

Nekem az Erste banknál van számlám, eddig a leghosszabb visszakönyvelési idő 2 munkanap volt, de nem hitelkártyám van, egy normál betéti Visa.

Új hozzászólás Aktív témák