Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok van egy problémám, amiben úgy érzem, hogy paypal nem túl készséges.

Történt két sztórnózott vásárlásom az e-bay-on még 2018 október 04.-én mert minkettő eladó fake-nek bizonyult. Ezért maga az E-bay szüntette meg a tranzakciókat és a paypal még aznap visszautalással jelenítette meg a rendszerben. Viszont azóta sem érkezett meg a két összeg a hitelkárya számlámra (oneybank-os hitelkártyával lettek fizetve).

Írtam először a paypalnak, 10 munkanap után. Erre azt a választ kaptam, hogy várjak 10.19.-éig aztán szóljak nekik, hogy utánanézzenek. Ez meg is történt mivel addig sem kaptam meg a visszautalásokat. Erre újabb levelet kaptam egy "másik ügyintézőtől" hogy immár 14 munkanap után szóljak megint.
    Közeben viszont 20.-án beszéltem az oneybankkal, akik azt a tájékoztatást adták, hogy ők nem kaptak visszautalásokat a paypaltól. Erre kicsit ideges lettem és ismételten a paypalhoz fordultam, akik most már azt írják, hogy várjak tovább 14 napig. De egyébként 30 nap is lehet a visszautalás.
    Tehát érdemi ügyintézés nélkül és a nélkül, hogy tényleg megnézzék, hogy mi van a 2 összeggel tovább és tovább húzzák az időt.

Ez csupán azért kellemetlen, mert az összegeket levonták és hitelkártyán természetesen így ketyeg a kamat olyan termékekért, amik még aznap megszüntettve lettek... :(

Új hozzászólás Aktív témák