- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
Minden magyarra van állítva, deviza is, levont, visszautalt, minden completed. Kivéve a fordított nevet, elől van a kereszt, majd a vezetéknév. Erről meg már nem tudom mit higyjek, ahány oldal, minden mást ír.
Egyébként az látom, amit betettél képet.
Nagyon nem tudok angolul, az egész kínai nekem, de másképpen nem tudtam megoldani valamit, csak paypal-al. És fosok, fostam, hogy elbaszok vmit, azért a kérdés. 
Igazából csak parázok, hogy nem stimmel valami, azért kérek megerősítést.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon nem tudok angolul, az egész kínai nekem, de másképpen nem tudtam megoldani valamit, csak paypal-al. És fosok, fostam, hogy elbaszok vmit, azért a kérdés.