Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Most a paypal belépésemnél felajánlotta a Return shipping lehetőséget aktiválni.
Itt megtaláltam ez mire is szolgál,viszont érdekelne az elfogadása jár-e bármilyen költséggel..pl a vásárlás % stb.
Vagy nyugodtan rákattinthatok és semmilyen költsége sincs. -
Zozzant
addikt
válasz
maj-viktor
üzenetére
Valószínűleg kamu a cím, így már én is jártam, egy park címe volt de a paypalt nem érdekelte.
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Mikor lett eszkalálva?
-
válasz
laleeee
üzenetére
Igen csak a kód. A konkrét utaláshoz nem kell név.
Amit itt linkeltél azok az adatok és más nem.
A pénzmosás elleni törvény csak a hárommillió-hatszázezer forintot elérő vagy meghaladó összegű ügyleti megbízás teljesítésekor írja elő az azonosítást, a Trustpay utalás meg 850 - 565000 Ft közti összeg.
Ha az Unicredit is ilyet használ mint ami a képen van ott felül a fizető fél nevét ha kitöltöd mert kérik, azt nem írják sehova be az utalásnál.
-
maj-viktor
őstag
Természetes már eszkalálva lett.. úgy kaptam visszaposta címet... Paypal case-n belül... a TN legfrissebb infója meg a fenti... ismerős, hogy ott Kínán belül még sok idő, míg mozog a csomag, aztán még megint sok idő, míg átveszik... de ezaz... feladva... 6nap alatt odaért az országba... és 1hónap alatt országon belül nem tudott eljutni a megfelelő helyre... Mindegy a paypal felé írtam... shop felé írtam.... legalább ők válaszoltak - ne aggódjak, bla-bla-bla!
Csak a röhej, hogy lassan 1,5hónapja adtam fel és még mindig nem kapták meg... (az meg már egy másik dolog, hogy amúgy, hogy Jún. elejei rendelés... 1hó míg megjött... rosszat küldtek... levelezéssel elment újabb 1hó... majd visszaposta... aztán még én vagyok mínuszban!Mindegyis... megyek majd postára... mert mivel 30nap alatt nem kapták meg (nemzetközi esetén ennyi a határidő), így benyújthatok kerestetést....
betegesen hosszú posta ÁSZF kiemelések!

http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55000-55000.html"9.2.2 b) A feladó által értéknyilvánítási összeg meghatározása nélkül, de ajánlott
többletszolgáltatással feladott küldemény megsemmisül, teljesen vagy részlegesen
elvész, illetve megsérül, a Posta kártérítési átalányt fizet. A küldemény
ba) megsemmisülése vagy teljes elveszése esetén a fizetendő kártérítési átalány
összege 30 DTS (SDR);
bb) részleges elveszése vagy megsérülése esetén a fizetendő kártérítés összege úgy
aránylik a kártérítési átalány ba) pontban meghatározott teljes összegéhez, ahogyan a
keletkezett kár aránylik a küldemény teljes értékéhez. ----------------------------- Hmm szóval a külföldi ajánlott általánykártérítés 30DTS * 360Ft = 10.800 Ft"Hmmm még ezzel, ha "elveszettnek nyilvánítják" is legalább "csak" -5E-re leszek mínuszba, az is valami... ahogy lesz időm intézek valamit postán és megírom a fejleményeket (ha másért nem - másnak okulásul)
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Többször elolvastam amit írtál, de még mindig nem egyértelmű a szituáció.
Nem automata zárás volt?
Abban egyeztél meg az eladóval, hogy visszaküldöd és ő visszaadja az árát?
Amikor feladtad és elküldted az üzletnek hogy megy, nyomkövetés stb már akkor küldhette volna a pénzt.
Előszür az eladónak kell teljesíteni, ha ő nem teszi meg, akkor 30 napon belül a case indítástól claim-re tenni az ügyet, akkor fog a Paypal dönteni.
30 nap alatt nem ért oda? Mert egy Paypal case azután záródik automatikusan. -
válasz
HollyBoni
üzenetére
Naponta van árfolyam frissítés, most a Paypal az egyenlegen lévő 1 €-ot 321,54 Ft-al számol, a váltási díjat levonva 310,28 menne a számlára.( Ha jól számoltam)
Erste 307.27 OTP 308.74 UniCredit 304.27 CIB 307.27 számol.
Nekem fontban volt amit a számlámra küldtem a Paypal 427,76-al küldte át, akkor a bankom 431,31-t adott volna 3,55 Ft a különbözet. Ez lehet hogy soknak tűnik, de ha kiszámoljuk, hogy mennyibe kerül egy deviza számla összköltsége, akkor nem is annyira biztos hogy az árfolyam kedvezőtlen, mert azt le kell vonni a banki árfolyamból. -
maj-viktor
őstag
Nekem pont most van egy problémás esetem... visszaposta... minden bizonyíték mellékelve! És lezárták! Nuku pénz... laza 15E Ft mínusz... próbálkozok "fellebbezni"... (régebben is volt ilyen esetem), de most elég szarul áll a helyzet... egyedül talán a shop jóindulatában bízhatok... mert tőlük legalább már kaptam választ, hogy "várjunk még"...
Bár mire... TN történet-em (aug20 óta semmi):
2015-08-20 14:51
广州互换局, 已进口互封(国内经转)
2015-08-18 15:25
广州互换局, 已进口开拆
2015-08-13 14:09
北京互换局, 已进口互封(国内经转)
2015-08-13 14:09
北京互换局, 已进口互封(国内经转)
2015-08-13 09:31
北京互换局, 已进口开拆
2015-08-09 01:23
布达佩斯, 离开
2015-08-07 15:21
匈牙利, 已收寄
-----------------------------------------------------------------------------------------------
2015-08-13 09:31
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-08-09 01:23
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-08-07 15:21
xxx posta, Küldemény postai átvétele / Item acceptedSzal azért a PayPal védelem sem szent!
De tény az esetek 90%-ában a vevő javára dönt...Bár itt most jól megszívattak... (mást küldtek), vita keretében megbeszélem visszaküldöm megadott címre... bla-bla-bla, intézkedek azonnal TN-el elsőbbségi meg minden szokásos... minden OK, ahogy kell, erre most jött pár napja az e-mail paypal-tól, hogy close-olták az ügyet...
Írtam nekik, hogy mire fel!? Kértek feladási bizonylatot.. megkapták, stb.
Áhhh röhej! Szarjanak sünt! Vicc!Bár tényleg nem értem mire fel nem döntöttek nekem... valós TN van - látszik mindenhol! Mellékeltem mindent, erre ez! Na mindegy... ment az újravizsgálásra a kérelem meg shop felé is, hogy gebasz van!
(általában mindig megoldottam bő 5év alatt, de asszem most elkönyvelhetem az "első bukásomat", nem is kis összeg... -15E Ft) -
Ha egy normál eladó akkor a vásárlástól számított 21 napig nem fér a pénzhez, így megvan a visszafizetéshez a pénzügyi fedezet, aki meg azonnal le tudja venni, annak meg vissza tudják követelni jogi úton is. Mivel te fizettél és nem kaptál semmit, visszakapod a pénzed, ők majd majd leverik valahogy az eladón.
-
AGE-T
őstag
Ebaytől kaptam választ, kb, annyit írtak, hogy hát ők nem látnak semmilyen kapcsolatot én és az eladó, eladott termék között... Nagyok kedves megszólításban, megfogalmazásban. Ezt a vonalat a buyer protection elvesztése miatt nem is viszem tovább. Ha jól értem totál megkerültem az ebayt, bár nem volt szándékomban...
-
válasz
laleeee
üzenetére
Eddigi tapasztalatom: nem -ha mégis akkor ki van írva, de sokszor ezzel találkozom: Leider versendet dieser Verkäufer nicht nach- és nem.
Ráadásul a rendelkezésre álló fizetési módok sem minden tételhez használhatóak.
Nicht akzeptierte Zahlungsarten
Folgende Zahlungsarten können für die Zahlung Ihrer Bestellungen auf Amazon.de nicht verwendet werden:
Scheck
Barzahlung (unabhängig von der Währung)
Überweisung / Vorabüberweisung
PayPal
Ratenzahlung
Nachnahme
Vorauszahlung
Bank-Sparkarte
Erlagschein (Österreich)
Maestrocard (Österreich) -
laleeee
őstag
bocs az offért : megtudná valaki mondani, hogy az amazon.de szállít-e Magyarországra és lehet-e fizetni paypallal ?
-
Hintalow
senior tag
Plusz a paypal soha nem "dear client" -ként szólít meg, hiszen tudja a nevedet.

-
válasz
Zozzant
üzenetére
Köszönjük a figyelmeztetést -és itt (#18530) Zsocy155-nak is.
A Paypal nem kér ilyet e-mailben, illetve ha küldenek e-mailt nem szokott linkre ugrás benne lenni, ők belépés után szoktak néha azonosítás frissítést kérni.
Lényeg amit írtál: NE az email linkről lépjetek be! A megszokott Paypal felületről belépni. -
Zozzant
addikt
Figyeljetek oda! Ma jött egy email, látszólag paypaltól, megdöbbentő hasonlósággal. Azon fáradoznak, hogy biztonságosabbá tegyék, ezért kattintsak a linkre és lépjek be, mert a fiókom addig korlátozva van, mert gyanús belépést láttak. NE az email linkről lépjetek be! Persze semmiféle korlátozás nem volt.
-
laleeee
őstag
Ezt mondtam én is , hogy a vásárlás ingyenes, de nem ingyenes

Ez így van sajna , de ne vedd magadra , nem téged hibáztatlak ezért
Ja és köszi a segítséget ! -
válasz
laleeee
üzenetére
Nem értem ezt minek írtad.
A kérdés ez volt: Az instant feltöltés plusz költséggel jár?
Erre válaszoltam, hogy ingyenes, mert az az igazság.Egyébként tegnap vásárlásra a Paypal 446 Ft-al számolt 1 Fontot, az Unicredit meg reggel 443.71, délután meg 437.23-at. 3 és 9 Ft a különbség, nem 30 Ft. 9-12 szokott lenni általában, de nem erről volt szó.
A vásárlás és saját számlára az egyenlegről a küldés is díjtalan.
Már írtam, ingyenesség nem azt jelenti, hogy a fenntartási költséget valahol nem kell behozni, egy részt az eladók által fizetett jutalék, a pénz küldési-fogadási jutalék, a Paypal miért nem használná a deviza vételi és eladási árfolyam különbséget, de nincs rejtett költség, minden előre ki van hirdetve, mielőtt szerződést köt velük valaki olvassa el. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Az instant feltöltés plusz költséggel jár?
-
adise
őstag
Van olyan magyar shop ahol lehet számítástechnikai dolgokat paypal fizetessel? Ram alaplap pl
-
válasz
laleeee
üzenetére
Az a lényeg hogy ne írjanak a közlemény rovatba mást csak azokat a számokat, ha megkérdezik az alapján azonosítanak. Megjegyzés: 850 Ft a minimum!
Mivel holnap vonja a jutalékot az eBay, pont most töltöttem így fel pénzt, 17:25-kor indítottam a bankban az utalást és 17:27-kor jött az e-mail, hogy az egyenlegen van. -
válasz
laleeee
üzenetére
Annyira biztos, hogy én ezt használom most már. Van amikor 3 perc és az egyenlegen van, a leghosszabb idő 58 perc volt, mer óra 32-kor küldtem el és a következő 30-as utalással jött rá.
Nincs már 2-3 nap. Ez másik rendszer.
Ha te úgy csináltatod ahogy írtad, akkor gáz van, mert a közlemény rovat csak a saját transzfer Id kell beírni, semmi név és cím. A Paypal-n is csak azt írja. Soha nem írtam mást oda amíg azt használtam.
Egyébként ez nem arra az Unicredit számlára megy, hanem egy másik Unicredit számlára. A képen is látod.
Látom nem akarod elhinni, hogy működik.
Amikor belépsz a Trustpay-re és kiválasztod a bankot, akinek van a felsoroltak közt a saját bankja akkor oda készít a Trustpay egy banki utalást, mivel ez bankon belül meg, gyors. A Trustpay majd eljuttatja a pénzt a Paypal számlájára.A te esetedbe mivel Unicreditben akarsz befizetni, ezért készítesz egy Unicrediten belüli utalást, nem tudom milyen papírt íratnak ott, de csak azokat kell ráírni amit te is azon a képen belinkeltél.
Számlaszám, Trustpay neve mint kedvezményezett, az összeg és a közlemény rovatba csak a számsor. -
laleeee
őstag
Te ebben biztos vagy amúgy ? Azért kérdezem , mert ha máskor befizetek unicreditbe erre a számlaszámra :
10918001-0000000115050684
akkor a közlemény rovatba beírja a nő a nevemet és a lakcímet, és ez alapján jelenik meg a számlámon két nap múlva . Hogyha most a közleménybe beírjuk ezt a kódot is, attól még szerintem ugyanúgy két nap lesz míg megjelenik az én számlámon , nem ? -
AGE-T
őstag
Gondolom, ha az ürge többször volt reportolva, akkor gyors ütemben reagálnak. Én meg ezer éve paypal felhasználó vagyok, számlákat is fizetek innen. Nem hiszem, hogy gond lenne. Azért úgy vagyok ezzel, hogy az ördög nem alszik. Meg ugye az is lehet, hogy elcsapta a srácot egy autó, akármi...
-
Nekem egy hasonlót -a 30 nap írás az e-mailben- 48 órán belül lerendezték, ott volt a pénz az egyenlegemen. Erre utaltam.
Felveszik a kapcsolatot az eladóval, mielőtt te kapnál valamit, ha még is elküldené, akkor természetesen ezt le lehet zárni. Nincs semmi hátrányod.
Ha Németországból 10 napon belül nincs itt a megrendelt árú, akkor felejtős. -
AGE-T
őstag
Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction. Ez gondolom akkor lenne ok, ha nem én hagytam volna jóvá a tranzakciót. Akkor az első opcó kell nekem nem?
(Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described.) -
Bogyi007
veterán
Off-ba rakom:
Ha jól látom ennek a topicnak még nincs gazdája, mivel V/ kollega nagyon sokunknak segített és segít, mi lenne ha ajánlanánk őt (persze ha akarja) Topicgazdának?
-
Adott vásárlás, Details, alul Resolution Center választása, Report a problem
Ott az első, ' Item dispute: hogy olyan probléma, hogy nem kaptad meg az árút stb. Remélem itt jelezted, mert egy sima e-mail az semmi.
A másik, Unauthorized transaction: hogy átverés volt a vásárlási dolog és ezért kéred vissza a pénzt.
Mivel ennél az utóbbi tűnik "élőnek" én ezt indítottam volna. -
Akkor egy kicsit becsaptak. Ha nincs posta megadva, a tisztességes eladó miután a posta költségben megegyeztetek, akkor készít, küld, az eBay-n keresztül számlát -nem kerül pénzébe-, amire a vételár és megegyezett postaköltség kerül és azt fizeted ki és így az eBay-n ott a vásárlásod, él a vevői védelmed. (Valójában ha nincs nyoma az eBay-n, akkor némileg sérültek a szabályok, vagy hogy van ott lekönyvelve a vásárlás?)
Ha nem reagál, nem csinál semmit, a fizetés módjától függetlenül, ott kéne jelezni, hogy gond van. -
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Paypalon fizettem egy telefonért, de fizetés óta az emberünk nem válaszol a mailekre. Ez nemrég történt, így még lehet, hogy egyszercsak megjön a holmi, de gyanús a nagy csönd.
Így lehetséges opcióként érdekelne, hogy néz ki az, ha vissza akarom kérni a pénzt paypaltól, arra hivatkozva, hogy nem kaptam semmit. Ígérte, hogy Dpd-n küldi a csomagot, de se tracking number, se válasz a mailekre. Mennyit érdemes várni (Németországból jönne a csomag), hogy kezelei a paypal ezeket az igényeket?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
válasz
laleeee
üzenetére
Ha úgy 1 órán belül be tudsz érni az Unicreditbe, akkor előtte csinálsz egy Topup Instantly-t az Unicreditre, amikor bemész azokat az adatokat írod a papírra, számlaszám, összeg, meg a leírás rovatban az erre az utalásra készült kód, akkor is működik, hogy 1 órán belül az egyenlegen van.
Nincsen semmilyen bankszámlám
Akkor nincs is számla, kártya hozzárendelve a Paypal fiókodhoz?
Nem volt gond a fizetéssel eddig? Mindenhol tudtál fizetni?Mégis csak furcsa hogy a 21. században napokat kell várni egy utalása
Szeptember 7-től 1 órás az utalási rend Magyarországon. -
válasz
HollyBoni
üzenetére
Az elsőnél a saját Paypal egyenlegről, saját számlára az éves ~700k limitig nincs költséged.
A második opció banktól függően drága lehet. Meg kell nézned a devizaszámla feltételeket, kondíciókat. Ha forintban kell később, akkor ott is mondjuk úgy, nem biztos, hogy kedvező az átváltás.
A Withdraw pedig csak akkor ingyenes, ha ezt a számlát is felviszed a Paypal számlák közé, elméletileg ha a csak a pénzküldés előtt teszed meg elsődlegesnek, akkor sem lesz költsége, bár ezt nem próbáltam, próbáltuk. -
-
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ha nekem PayPal-re csak eurót küldenek, mivel járnék jobban?
Első opció: forint a pénznem a PayPal számlámon, ha küldenek eurót akkor egyből a PayPal átváltja, én visszautalom a bankszámlámra ahol szintén forint a pénznem és kiveszem a bankból.
Második opció: euró a pénznem a PayPal számlámon, nyitok egy euró alapú devizaszámlát, erre utalom vissza a pénzt, kiveszem a bankból és én váltom át.

-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Kaptam az éjszaka egy szerintem gyanús mailt.
PayPal Secure
Dear Client,
We have noticed that some data from your account information seems inaccurate or unverified. You have to check your information in order to continue using our service smoothly, please check your account information by clicking the link below !.Check My Account
Ha ráklikkelek a linkre akkor a felhasználó nevet és a jelszót kéri, de nem a paypal oldala!
Szerintem jó lesz vigyázni. -
válasz
laleeee
üzenetére
Nem értem a kérdést.
A Paypal regisztrációd magyar és forint az alapdolgaid?
Ha belépsz és a Top up-ra kattintasz az elsőnél nem az Unicredit magyar számláját látod?
Ha van Netbankod, mobilbankod akkor utalhatsz, mivel bankon belüli utalás lesz, 2perc-1óra közt jelenik meg a Paypal egyenlegedben. -
laleeee
őstag
Sziasztok ! Holnap megyek az unicreditbe befizetni a paypalomra pénzt , Szerintetek van valami módja hogy gyorsan megjelenjen a nevemen,ne kelljen várni 2-3 napot ? Sürgős lenne
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Most regeltem egy uj paypal accountot,de a bankszamlamat nem engedi hozzacsatolni,mivel csak bizonyos orszagokbol engedelyezett.Ez hogy lehet? -
válasz
salmiakki
üzenetére
Nagyon pontosan nem tudom, csak megosztom azt, amiket átnézegettem, amikor erre gondoltam én is.
Ha Papypal gombot használsz ott megadható, hogy mi jelenjen meg, az Api-nál is szabályozható.
Lehet, hogy első körben ezt kellene megnézni.Belépés után Account Type: után Upgrade
Két lehetőség van:
Új üzleti vagy tényleges Upgrade
Meg kell adni az alapadatokat, később az üzleti adatokat ki kell egészíteni (cég profil, képviselet stb.
Az természetes hogy itt vannak fizetős dolgok is.
Alapköltségek:
Itt van egy jó anyag, hogy milyen lépésekben mit kell csinálni.
Mit lehet igénybe venni ha havi díjat fizetsz:
Ha egyéni vállalkozó vagy akkor nincs gond a későbbi "üzemmenettel" mert ha kérnek céges papírokat, adószámot, stb. akkor tudsz benyújtani. Alapvető, hogy számlát kell készíteni az eladásokról.
A magyar jogszabályokat sem célszerű figyelmen kívül hagyni.
Megjegyzés: Én maradtam personal. -
maj-viktor
őstag
válasz
salmiakki
üzenetére
Talán mielőtt nagyba "bizniszelsz"... kiváltani az egyéni vállalkozóit vagy céget alapítani...
(tudtommal Business accounthoz kérik a céges papírok - cégbejegyzés, adószám, stb. pont azért "upgrade" egy egyéni - magán PayPal számlához képest... mert "nagyobb pénzek mozognak"... a PayPal mert bár nem bank, de hivatott ellenőrizni a pénzmozgásokat a terrorrizmus/pénzmosás miatt...bla-bla-bla!)
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, tudja-e valaki pontosan, hogy mivel jár egy PayPal Businnes Upgrade? van egy weboldalam, ami fizetésre a PayPal API-t használja, viszont a saját nevem jelenik meg a tranzakciókkor, ami egy kicsit zavar, így szeretném, ha az oldal neve jelenne meg. Erre azt a megoldást találtam, hogy céges fiókra kell fejleszteni a sajátomat, viszont nekem nincs cégem, így nem tudom lehetséges-e ez?!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
h1mpi
félisten
Ha paypalból utalok (send money) EUR-t egy másik paypal accountra mennyi idő mire megérkezik? A paypal számlámon nincs EUR, a bankkártyámat terhelte meg vele.
-
válasz
Laza...
üzenetére
Mennyi az eselye annak, hogy valaki domain vasarlasnal orat reklamal,....
Az hogy csak szívat, nem lehet összekeveri. Eleve a kiválasztásnál látható és utánna Resolution Center-ben is egyértelműen látható.
Itt két kép és látod te is.
Ha kiválasztod a vásárlást a Details-ra kattintva, alul a Resolution Center-be belépve ezt látszik:
Ha mást választ csak akkor lesz más:
-
Laza...
addikt
Egy ismerosom kertem meg egy domain nev hosszabbitasra, de mara megromlott a viszony kozottunk. A domain arat visszakovetelte a paypaltol, mire engem kitiltottak a namecheap oldalrol, mint csalot. Allitolag o egy banggoodos ora vasarlas arat szerette volna visszakapni, a 2 vasarlas osszege hasonlo (8.xx usd). Semmit nem tudok tenni, mivel semmi kozom a szamlajahoz, a namecheap mar nem is valaszol. Mennyi az eselye annak, hogy valaki domain vasarlasnal orat reklamal, ennek ellenere a pp a javara dontson? Nomeg hogy osszekeveri a banggood nevet a namecheappel, mind a vita inditasanal, mind a lezarasnal? Hiaba kertem hogy kuldje at ami emailt kapott a pp-tol, csak igeretet kaptam, semmi mast. Tobbszori keresemre sem kuldi at az emaileket, csak igeri (valszeg nem ora reklamacio van benne
) -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Egyik ismerősöm szeretne fizetni paypal-l, de nem sikerült neki.
Ahogy néztem a paypal beállításait ugyan azok mint az enyémek és még is hibaüzenetet kap.
Azt szeretné, hogy ha hozzá adnánk egy második kártyát is.
Itt egy képernyő mentés róla:
Valaki járt már így?
Tudnátok írni rá megoldást vagy tippet adni, hogy mi lehet a baj? -
laleeee
őstag
sziasztok ! mik a feltételei annak, hogy a paypal számládon negatív egyenlegbe mehess ?
-
Egy információ, mert kezdtem azt hinni hogy hülyeséget beszélek.
Szombaton, 5-én megkértem valakit hogy a Paypal Top Up Account (in a few days)-nél szereplő adatokkal (Beneficiary name PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Transfer ID xxxxxxxxxxxxx, az enyém)
küldjön egy kis pénzt a CIB-nél vezetett számlájáról, név és bank nem egyezik. Tegnap, 9.-én 21:24-kor megjelent a Paypal egyenlegemen. 3 banki munkanap, 5 naptári nap.
Ennek ellenére, ha véletlenül nem a saját számláról kell valamiért pénzt feltölteni a Paypal egyenlegre, a Top Up Account (instantly) a javasolt. -
válasz
Ricardo128
üzenetére
A vásárlás mindin ingyenes volt, most is az.
21.96€-s termékre.... semmi más nem jön rá. A mai Paypal árfolyamon ez 7219 Ft
A Paypal árfolyam naponta változik, most a 1 $ = 295 Ft.
D ha belépsz a PayPal balance: sor végén a Currency converter linken tudod ellenőrizni. A To rubrikába kell a keresett devizát kiválasztani, és pont a tizedes

-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek,
Egy-egy vásárlás alkalmával mennyit húznak le még pluszba a paypalról? Valami 90forintról tudok, de lehet ez régen volt, nem tudom. Most hogy van? Például egy 21.96€-s termékre mennyi plusz jön még rá? Milyen árfolyamon megy most a dollár paypalon?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig ez nem igy volt.