Új hozzászólás Aktív témák

• havri1
    félisten

Persze, értem én.
    Csak azt se tudom, hogy az eladó írt e, hisz azt én nem hiszem, hoyg ebben a fázisban láthatom.
    Az ügy kapcsán:
    Nem értem az eladót. smartopled

98% feletti, 50k eladás. Nem a pénz miatt, mert (lehet beképzelten hangzik), nem érdekel. Az elv, hogy átvert, az zavar, de nagyon.
    2x rendeltem tőle, összesen 4 ledes GU10-es lámpát. A második széria gyakorlatilag azonnal tönkrement. Elsők tökéletesek..Írtam neki egyből. Ami a csavar a dologban, hogy a második (tehát ami tönkrement, de amúgy tök egyforma izzók) az ebay listából 1:1-ben eltűntek. Az elsőre tudtam Paypalon ügyet nyitni. Nyilván teljesen mindegy, mert 4db egyforma van belőle, ugyanattól az eladótól, 3 hét különbséggel.
    Egyből válaszolt, képet kért, és sorry meg hű meg há, full refund, vagy újraküldi. Úgy voltam vele, mivel az elsők jók, küldje újra, bevállalom.
    Eltelt 5 hét, semmi. Rákérdezek, ó sajnálja, hű meg há, ismét újraküldi. Mondom ok, ebayes időből már amúgy is kicsúsztam, lesz ami lesz. 5 hét ismét, semmi..na azóta nem válaszol. Na itt döntöttem el, akkor PayPal, és dispute.

Új hozzászólás Aktív témák