- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Biztos járt már így más is, ahogy most én, de ennyi találatot nem tudtam átnézni. Egy barátomnak küldtem 2+10000 pénzt. A banktól le is vonták. Közben rájöttem, hogy a kártya nem lett hitelesítve a 400 ft próbafizetéssel. Ezt közben megtettem. A problémám, hogy megjelent nekem, hogy a 2000 és a 10000,: completed és felette ugyanezek minuszban,: unclaimed. Befizetéskor sajnos az I'm paying for goods or services - jelöltem be (mert nem figyeltem eléggé
). Így viszont nem tudja felvenni a pénzt. Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Látja, hogy megérkezett neki, de mivel nála sem komplett a fizetés, nem tudja kérni a kifizetést. Kell valamit még tennie/nyomnia vagy nekem, hogy sikeres legyen a tranzakció?
V/