- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Hintalow
üzenetére
Erről a kártyatípusról van szó és ha akarom ha nem 3 évente újat küldenek.
Amúgy mi változott a kártyán? kártyaszám, lejárat, hátsó biztonsági kód?
Nem emlékszem a régi biztonsági kódjára de úgy gondolom, mindhárom megváltozott.
Kínai oldalon szerettem volna vásárolni, fizetéskor átléptetett a PP oldalára ahogy szokás.
Bejelentkeztem és kérte a xxxx-xxxx-xxxx-xx25 kártyaszámhoz tartozó lejárati időt és biztonsági kódot.
Megpróbáltam megadni az új kártya, ezen adatait de nyilván nem fogadta el mivel az a kártyaszám nem létezik.
Edit card menüben töröltem a lejárt kártyát erről érkezett mail:On April 13, 2015 you removed a card ending in **25 from your PayPal account. Any approved authorisations made on this card prior to April 13, 2015 will be completed; however, no new authorisations on this card will be processed.
If you didn't make this change, please log into your PayPal account and review your information as soon as possible. If you notice any unusual activity, please contact us immediately by clicking the Help Center link at the bottom of this email.Új kártyát pedig képtelen vagyok hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/