- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
Jah, köszönöm, tudom, hoy nem azert nem irjatok le a megoldast, mert utaljatok a hoembereket

A vicc az, hogy kerdeztem mashol is, nemetorszagban elö magyarokat is....mindenkinek pikk pakk müködik, siman regisztracio, hitelesites es megy a fizetes.....nemet ismeröseimnek is es mindenki a vallat huzkodja, meg a szemet meregeti, hogy nekem mitöl van ez........ennel jobban asszem semmi nem tud idegesiteni........
Alapbol igen, EC kartya van a legtöbb banknal. Van ugyan ugy mastercar es visa is, de egyreszt van több üzlet, ahol csak EC kartyat fogadnak el, mastercardot pl nem, ezen kivül nekem 50 euro lenne evente, ha mastercardot szeretnek valtani.
Na mind1, nem tudom mi van, probalkozom azert, ha sikerül megoldani majd beirom....ettöl függetlenül ha barkinek ötlete tamad, vagy hall valamit ami segithet nekem, akkor dobjon egy üzit legyszives

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/