Új hozzászólás Aktív témák

• Heyho41
    újonc

Sziasztok!
    Már jó ideje használom a PP rendszerét de most olyan problémába futottam amit egyelőre nem sikerült megoldanom és gondoltam megkérdezem hátha másnak is volt ilyen gondja.
    Mint azt már biztos többen tudják vannak olyan digitális áruházak ahol orosz régióból vásárolva olcsóbban lehet hozzájutni dolgokhoz.
    Ebből az aprópóból regisztráltam már több mint 1 éve orosz adatokkal egy paypal fiókot amivel könnyen tudtam vásárolni ezekből a webshoppokból. Az oroszz PP account nincs verifikálva.
    Hónapokkal ezelőtt vásároltam utoljára és most újra szerettem volna viszont nem tudtam a magyar PP-mről pénzt utalni az orosz balanceomra. "We are sorry we can send your payment right now" ez az üzenet fogad az utalást követően.

Beszéltem a supportal akik nem tudtak egyértelmű választ adni de azt mondták valószínűleg ez azért van mert az orosz account nincs verifikálva, amit természetesen nem is tudok hitelesíteni mert nincs orosz bankkártyám.

A dolog furcsasága továbbá még az ,hogy az orosz PP-ről pénzt viszont tudok utalni akárhova csak fogadni nem tudok.

Esetleg járt már hasonlóan valaki?
    Vagy van valami ötletetek hogyan lehet megoldani a dolgot?
    Esetleg van olyan közületek aki szintén így vásárol orosz régióból?

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák