Új hozzászólás Aktív témák

• Myers

senior tag

Helló!
    Regeltem paypalra. Sokáig vacilláltam, hogy a first/last name-hez milyen sorrendben írjam be a nevemet a leírások alapján. :)

Végül is amellett döntöttem, hogy:
    first name: keresztnév1 keresztnév2 last name: családnév
    Belépve ezt látom: welcome, keresztnév1 keresztnév2 családnév

Ha hozzácsatolok egy bankkártyát és vásárolnék, akkor minden egyes vásárlásnál, mikor leemelik a számlámról a pénzt, meg kell fizetnem kormányunk tranzakciós adóját is? Mert az így baromi gáz, hogy levonnak 100-200 Ft-ot minden 1-2 dolláros mütyür megvásárlásakor.

Vissza a bankkártyához: hál' Istennek a bankkártyámon pedig nincs rajta a 2. keresztnevem :D , csak ennyi:
    családnév keresztnév1
    De úgy látom, hogy kártya hozzárendelésnél a first name-t lehet változtatni, tehát levághatom a gyárilag felkínált kernév1 kernév2-ből a kernév2-t. Jól gondom? Nem fog problémázni az összekapcsolásnál?

Egyébként is arra gondoltam, hogy nem csatolok hozzá kártyát, hanem TopUp-pal feltöltöm (1*10K feltöltésénél kevesebb a tranzakciós adó, mint 10*1K esetén, mert mindig van valami alapdíj - emaitt ezt 10* fizetném meg - és még arra jön a %). Itt jön az első jó dolog:
    "The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as keresztnév1 keresztnév2 családnév"
    Míg a számlámon ez van: családnév keresztnév1 keresztnév2
    Akkor mégis csak fordított nevekkel kellett volna regelni?

Ha utalok, máris -1500, mert nem bír beazonosítani?

Új hozzászólás Aktív témák