- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Helló!
Regeltem paypalra. Sokáig vacilláltam, hogy a first/last name-hez milyen sorrendben írjam be a nevemet a leírások alapján.
Végül is amellett döntöttem, hogy:
first name: keresztnév1 keresztnév2 last name: családnév
Belépve ezt látom: welcome, keresztnév1 keresztnév2 családnévHa hozzácsatolok egy bankkártyát és vásárolnék, akkor minden egyes vásárlásnál, mikor leemelik a számlámról a pénzt, meg kell fizetnem kormányunk tranzakciós adóját is? Mert az így baromi gáz, hogy levonnak 100-200 Ft-ot minden 1-2 dolláros mütyür megvásárlásakor.
Vissza a bankkártyához: hál' Istennek a bankkártyámon pedig nincs rajta a 2. keresztnevem
, csak ennyi:
családnév keresztnév1
De úgy látom, hogy kártya hozzárendelésnél a first name-t lehet változtatni, tehát levághatom a gyárilag felkínált kernév1 kernév2-ből a kernév2-t. Jól gondom? Nem fog problémázni az összekapcsolásnál?Egyébként is arra gondoltam, hogy nem csatolok hozzá kártyát, hanem TopUp-pal feltöltöm (1*10K feltöltésénél kevesebb a tranzakciós adó, mint 10*1K esetén, mert mindig van valami alapdíj - emaitt ezt 10* fizetném meg - és még arra jön a %). Itt jön az első jó dolog:
"The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as keresztnév1 keresztnév2 családnév"
Míg a számlámon ez van: családnév keresztnév1 keresztnév2
Akkor mégis csak fordított nevekkel kellett volna regelni?Ha utalok, máris -1500, mert nem bír beazonosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, csak ennyi:
V/