-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Add hozzá az újat, tedd meg elsődlegesnek. Ezután mivel több hónapja lejárt, töröld a régit.
Ha az előzőt megerősítetted -confirm- akkor úgy 30-45 perc múlva nézd meg az Összefoglaló Tippek röviden 2. pontnál a a fiók limit linket. Ha nem ad fel havi limitet csak évest, vagy azt sem, akkor nem kell a confirm. -
V.Dave
senior tag
köszi.
Most az a gondom hogy nem tudok vásárolni, miközben évek óta jól működött a dolog, ezt írja ki:We couldn't process your PayPal payment
Please retry checkout
You'll be able to choose or add a different credit card or bank account within PayPal
If you encounter this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance
Error code: 70047 10417
What do you want to do next?rájöttem, tárgytalan
-
Siera
senior tag
Jól hangzik, köszönöm a válaszokat, de felmerültek bennem kérdések.
-Az eho-val mi újság?
-Az ezzel való kereskedés ingónak számít? Tudtommal csak abban az esetben vonatkozik ez a 6-800 ezres bevételű adómentesség. (600ig tudtommal meg sem kell állapítani, hogy üzletszerű-e., 800-nál pedig már be kell vallani, de nem kell adózni)
-Ha nincs számlám az ügyletről, és ingónak számít, tudtommal csak a bevétel 25%-ából kell levonni a 16+27%ot (szja+eho)
Sorry, ha valahol tárgyi tévedést tettem; eredendően nem gazdasági szakra járok.
-
Kernel
nagyúr
Szintén két utónevem van, én egészen odáig mentem az agyalásban, hogy először próbára regisztráltam egy PayPal-fiókot, hamis adatokkal, hogy felmérjem a helyzetet, vagyis a zavaros Internetes információk között inkább saját szemmel igazodjak ki.
Végül én is úgy csináltam, ahogy írod. Ha régen voltak is ebből problémák, de ma már a számítógépes rendszer a helyén kezeli a neveket, vagyis úgy kell lennie.
Először is küldtem rá 5000 Ft-ot, amivel elértem, hogy a hazai bankszámomat eltárolta, a fiókhoz kötötte a PayPal. Így az esetleges Withdraw sem lenne gond, nem kell variálni az adatok helyességével, mert már alapból tudja a célszámlát.
Utána a sikeren felbuzdulva küldtem még rá 20 000-ret, erre azzal jutalmaztak, hogy most már "Verified" vagyok, vagyis a kezdeti limitációk megszűntek. Kártyát én nem használok hozzá.
-
axioma
veterán
A tranzakcio dija es a tranzakcios ado ket kulon fogalom. Melyik banknal melyik termek... de ezzel at kene menni a folyoszamlas topikba. Tr.adonal per def nincs minimumdij, csak a max. 6e utalasra, de az az amit a bank fizet az allamnak. A bank toled nem ezt szedi be (bar persze elofordul, hogy annak strukturajaban tuntetik fel, de az marketing), hanem egy olyan teljes dijstrukturat alkotnak a havi, eves, tranzakcionkenti dijakbol, ami atlagban fedezi a mindenfele - tr.ado es barmi mas - koltsegeiket. Es manapsag a kartyas vasarlas jellemzoen maradt ingyenes, mert azt nem birtak letolni a lakossag torkan, beszedik mas strukturaban (persze igy van aki tobbet, van aki kevesebbet fizet erte -- egyebkent a pos hasznalatbol meg amugy is reszesulnek jutalekban).
-
axioma
veterán
FYI a tr.ado az nem tartalmaz minimumdijat, az a szamlacsomagod (banknak meno) dija lehet. Illetve ma me'g el kell dobni azt a kartyat, amelyiken van tr.ado, mert a legtobbon nincs.
Utalaskor (befele) nem kockaztatod az 1500-at, csak par hetig keringhet a penzed, es a vegen visszajon hozzad. Az a kifele utalaskor van, amikor a pp-rol levenni szeretnel penzt, de ha mar egyszer sikeresen beutaltal, akkor az a szamlaszam automatikusan felkerul az adataik koze, oda visszafele is jol fog mukodni (elvben persze, de tuti jobb esellyel, mintha bepotyogod).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged