Új hozzászólás Aktív témák

• andatti
    senior tag

Nos, kaptam a bank váltsa problémára egy másik hszre utaló linket...

"hogyan kell beállítani a PayPal-on azt hogy a bank váltsa a valutát, ne pedig a PayPal, akkor itt egy kis segítség:
    PayPal -> Profile -> My money -> My preapproved payments melletti update gomb -> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.
    És készen is vagyunk."

de nem boldogultam vele...
    ugyanis csak addig jó, hogy "-> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options" De nekem már nincs sehol Conversation options, ez a kép fogad. Szóval semmilyen conversion itt nincs, ha pedig leokézom, (a save gombra kattintok) akkor ez. A 400 Ft-os hitelesítés is megvolt már, nem tudom miért nem sikerült...
    Így pont a lényeg nem sikerült:
    Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.

Ha valakinek van tippje, hogy hol kell beállítani azt, hogy a bank váltson, azért megköszönném... ugyanis nekem ebay-en vásárlás esetén annyi lehetőségem van, hogy belépek a paypal-re, (kéri a név-jelszót) és utána ez fogad. Amit /ha a confirm and pay-re kattintok/ csak leokézni tudok és kiírja, hogy megtörtént a vásárlás. Ha pedig előtte a change-ra kattintok, akkor pedig a bankkártyámat tudom leokézni, de sehol nem tudom beállítani, hogy a bank váltson és ne a paypal...
    Már kezdek besokallni, mit rontok el? Hol lehet ezt beállítani? :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák