Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
válasz Winner_hun #10048 üzenetére
Nem lehet kártyalimit, az tuti. Az utalás díja meg csak nem 1300,-Ft egy 15ezres történetben.
-
MODERÁTOR
válasz Bigemperor #10047 üzenetére
Ha nem kártyalimit, akkor ugye nem pont 15k van rajta, mert ugye az utalásnak is van díja..
-
Winner_hun
titán
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #10041 üzenetére
Erre valaki?
-
Winner_hun
titán
válasz Neil Watts #10045 üzenetére
Kártyafüggetlen, PP acc függő dolog ez.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
veterán
válasz Winner_hun #10044 üzenetére
Szia!
Ez egy bankkártya csatolásakor feloldódik, vagy ahhoz, hogy tudjak többször fogadni mindenképp business account kell?
Köszönöm!
Üdv. core2
-
Winner_hun
titán
válasz Neil Watts #10042 üzenetére
Lehet, de csak évi néhány alkalommal.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
maathe
senior tag
válasz Neil Watts #10042 üzenetére
Lehet.
-
veterán
Sziasztok!
Elnézést a hülye kérdésért, de normál (tehát nem business) accounttal lehet a PayPal-re pénzt fogadni? Mindezt hozzárendelt bankkártya nélkül lehetséges kivitelezni? (Két hét múlva tudom intézni a kártyát, azért kérdem)
Köszönöm válaszotok!
Üdv. core2
-
Bigemperor
senior tag
Bocsánat a dupláért, de újra megpróbáltam és ez fogad
"Sajnos nem tudtuk feldolgozni a kifizetését, mert valamilyen probléma van a PayPal-kifizetés pénzforrásával." -
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
A problémám:
Nem tudok fizetni a paypal-ommal, mert ebay visszautasítja az egyenlegre hivatkozással.
Bankkártyát is csatoltam a paypalomhoz, korábban működött, most valamiért nem. Kb. 15.000,-Ft utalásáról van csak szó, tehát nem túl nagy tétel. Fedezet van, mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget. -
zileut
tag
A PayPal-ra szeretnék regisztrálni, de nem tudom hogy a nevemet milyen sorrendben kell megadni, logikus a "first name" = keresztnév, "last name" = vezetéknév forma lenne, de a neten olvasva elbizonytalanodtam, mert sok helyen épp az ellenkező formát javasolják és szeretném elkerülni a "Return Fee"-kezelési költséget.
A bankkártyámat nem szeretném hozzáadni, csak OTP-ről szeretnék utalni a PayPal számlára.Előre is köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Stanley-B. #10033 üzenetére
Sok embernél jó, kevésnél nem....
erikviking: Sajnos ugyan így nem jön meg, de azért köszi...
Mind1 nem foglalkozok vele, marad régi emailemen, csak kicsit idegesít hogy mindenhonnan kapható üzenetemet beállítottam egy gmail fiókra, csak ezt nem lehet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aksomatic #10028 üzenetére
Egyből azzal kezdtem, de ott sincs...
(#10031) axioma: Olyat is olvastam hogy valaki regelt XY email címről, majd megváltoztatta egy régóta használt gmail-re, ugyan így nem jött megerősítés oda, majd regelt egy friss gmail-t, azon meg mentvgond nélkül...Szóval tényleg nem értem az egészet...
[ Szerkesztve ]
-
-
regos
tag
üdv
hozzáadott de nem látszó kártya miatt törölhető az egész paypal fiók és kezdhető friss lappal ujra?
hátha akkor sikerülne.
vagy ne erölködjek és simán használjam a top up-al?
üdv -
albinolynx
őstag
Nem kerül spam-be. Valahol már linkeltem, hogy mi a probléma.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
B-L-A-C-K
titán
-
maroskah
aktív tag
Üdv!
Gondban vagyok! Eddig végig telefonon voltam bejelentkezve paypalra, de kényszerből kénytelen voltam gyárira visszaállítani a telefont, így a paypal is eltűnt. Mikor próbáltam bejelentkezni akkor vettem észre, hogy nem jó a jelszó(valószínű elfelejtettem). Újat szerettem volna kérni, de van még egy kis gond. Fogalmam sincs a biztonsági kérések válaszára..
Kártya nincs hozzácsatolva.Valahogy lehetséges, hogy mégis be tudjak jelentkezni?
Ha felhívnám az ügyfél szolgálatukat tudnának valamit kezdeni velem, így adatok nélkül? Az egyetlen dolog ami igazolhatna az a telefonszámom, meg a lakcímem.Ezen csekély információ birtokában van valami esélyem, hogy az ügyfélszolgálaton segíteni tudnak, vagy felejtős az egész?
Előre is köszönöm a választ!
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Emailcímet akarok változtatni, paypal-be ugye hozzáadtam egy újat, elvileg a régi email címemre jön ugye hogy erősítsem meg ezt a változtatást, de megerősítésnek semmilyen linket nem kaptam csak ezt:
"You have added XY....gmail.com as a new email address for your PayPal account.
If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact PayPal customer service at:
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_contact_us"
Azaz nem tudom megerősíteni, csak arra jó ez a link ha nem akarom az új emailcímet....
Ilyenkor mi a teendő?
-
grizlisandor
veterán
Top Up-al tegnap(18:55-kor) küldtem próbaként 5k-t, meg is érkezett rendben 23:55 kor...
Ma 14:22kor elküldtem a maradék összeget, hát remélem nem 5 órát kell várnom...(#10009) Hintalow: Értem, köszönöm, az utalások már folyamatban vannak, ahogy fent írtam.
-
Huroq
senior tag
válasz csaba17 #10016 üzenetére
2008 -as hírben olvastam én ilyet, hogy nem adhat negatívat, de azóta sok víz lefolyt már. Lehetséges azóta változott a dolog. Ha esetleg mégis vissza szeretnéd postázni a dolgot itt van egy postai díjszabás.
Annyira szerintem nem vészes a visszaküldés költsége, bár ez szubjektív.
Amennyiért ő elküldte neked az a 6,99 dolláros postaköltség, az ugye kb.: 1573 Ft
Pl.: 1kg -ig elsőbbségivel, levélként feladva: 3095 Ft
Csomagként hihetetlen borsos ára van.
Díjszabás[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
mind1, akkor ez bukta, írtam ismerősnek de neki inkább egy normális hátlap kellene vagy azok amik nem voltak a full csomagban...
mind1, asszem ez így bukta, de a negatív az menni fog az eladónak.
ugye az eladó nem tud negativot adni? mintha olvastam volna vhol hogy ő csak semlegest vagy pozitivat tud adni.[ Szerkesztve ]
-
bezzegz
csendes tag
válasz axioma #10014 üzenetére
Leírta...,hogy 2-3$ és ,hogy jelezzem
Jeleztem is amikor megvettem(írtam megjegyzést a vásárláskor),gondoltam ,majd küld egy felkérést amit elfogadva ki tudom fizetni...
Végül is megoldódottwe will add a free tracking# in your order, so i have not contact when i read your paypal note
pls ask me to offer tracking# later
as we need time to process the order -
axioma
veterán
válasz bezzegz #10013 üzenetére
Sztem arra gondolt, hogy - ha valahol leirta, hogy mennyi a track ara -, hogy sima pp-n beluli utalassal kuldd el a track arat, irdd bele, hogy ezt arra kuldod, es akkor ugy adja fel.
Azt mondjuk nem tudom, hogy tudsz-e ugy utalni belul, hogy ingyen legyen, ha nem egyenlegbol hanem kartyarol van. Vegulis szolgaltatasert fizetsz... es a fizetes ingyen lenne, de volt mar hogy nem birtam ezzel vegigvinni.
Aztan tevedhetek, remeljuk valaki bolint vagy pontosit. -
bezzegz
csendes tag
Megpróbáltam kérni tracker id-t mert 50$ alatt nem jár..
ezt válaszolták:?
and pls leave me paypal note to request it when you send money to us
and the item will come with a tracking#Ez mit jelent? Az árut már kifizettem paypalon. Hogyan tudok kérni fizetési kérést ? vagy ,hogy működik ez ??
köszi
-
Huroq
senior tag
válasz csaba17 #10010 üzenetére
A vissza postát nem fizetik ki, csak az eredeti árat + a postaköltséget. 78,99$ + 6,99$ legalábbis ez szerepel a hirdetésben ezért jött ki visszatérítés összegénél a 85,98$. Azzal számolni kell sajnos, hogy te nem 6,99$ -ért fogod visszaküldeni az árut, tehát buksz rajta valamennyit.
-
csaba17
senior tag
reggelt
ezt a választ kaptam a case-emre:
We let the seller know the item wasn't as described.
The seller has offered you a full refund for the purchase price plus original shipping if you return the item. To get your refund, ship the item back to the seller. You will need to cover the cost of returning the item. Make sure you ship the item by Jul 21, 2013.Refund information:
Once the item is delivered to the seller, you will receive a full refund of $85.98.The refund will include the purchase price plus original shipping.You can view the details of this case and learn what you need to do to ship the item back in the Resolution Center.
hiába fordítom le azt nem vágom hogy most kifizeti a vissza postát vagy sem?
ha a végárat nézem akkor biztos nem...csak ezzel az a gond hogy ismerősnek kellene az a pár kis akármi mert nem lehet használni így a mobilt....
-
Hintalow
senior tag
válasz grizlisandor #9989 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy fogadnak -e email-ben is dokumentumokat, nem volt eddig szükségem ilyenre, csak fordítottam amit írtál.
Ha a sebesség a fontos, akkor viszont egyértelműen az utalásos megoldás a nyerő, az 1-3 munkanap, ha meg igazolni kell magadat a paypal felé dokumentumok küldésével ott inkább több hetes átfutási időkről szoktak beszámolni az emberek.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
csaba17
senior tag
-
axioma
veterán
válasz bezzegz #10006 üzenetére
Nekem axa wm kartya eurot nagyon jol, dollart jol valt. Altalaban igaz, hogy a pp a rosszabb arfolyam, persze kivetel lehet.
A 144 usd telefonra fizettem 32332 Ft-ot, ezt a nagyon szep szam miatt jeygeztem meg, de ez me'g junius kozepi fizetes, jun.30 terheles volt.13-an 26 usd lett 5796 Ft foglalva, az nem tudom mennyire valos, a fenti az foglalaskor me'g 319xx Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
bezzegz
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-es vásárláskor a paypallal való fizetésnél melyik a jobb?
A paypal vagy a saját bank?
axa bankos visa kártyám van...
pl. ma 41.76 AU dollárt fizettem 8950huf
de nem tudom mennyi lenne az a saját banknálMinden esetben megéri a saját bank?
köszi -
Huroq
senior tag
válasz csaba17 #10004 üzenetére
Hát esetleg a vitával azt tudnád elérni, hogy megspórolod a vissza posta díját, mert a hirdetésben az van, hogy a vevő fizeti a visszaküldés díját. A vitafolyamán kérheted az eladótól, hogy a kimaradt alkatrészeket postázza el, de sajnos nem vagyok ebben biztos. Nekem csak más ügyből kifolyólag volt vitám.
-
csaba17
senior tag
ide írok mert az ebayes topik eléggé kihalt:
szóval egyik ismerős megkért hogy vegyek neki egy komplett xperia z házat
ezt
meg is jött kevesebb mint 2 hét alatt de valami vízzáró gumi meg akksi védő akármi nem volt hozzá, próbálta áttenni a régiről de az egyik elszakadt szal a mobil vízálló de a ház nem az
az eladó azt írja hogy küldjük vissza...
ha nyitok vitát, mindenképp nyitok akkor kb mit érek el vele?
a leírásban full ház szerepel, nincs olyan hogy xy nincs benne és a képeken is látszik hogy mi az ami nincs a hátlapon.
szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
válasz Kernel #10001 üzenetére
Egyszerű pedig az OTP-s dolog is!
Web kártyához tartozik egy sima számlaszám amire te ráutalod az összeget,hogy a virtuális kártyán legyen pénz majd az ahhoz tartozó web kártya adatokat megadod a paypal-nak és így biztosan elfogadja.A bank account-hoz pedig a fő számlaszámodat adod hozzá. -
Huroq
senior tag
válasz Kernel #10001 üzenetére
Egyetértek veled abban, hogy jó ha tájékozódik az ember mielőtt bármibe is belevág és azzal is egyet értek, hogy amit javasolsz módszer előnyös, hisz nem lehet elrontani így a számlaszám begépelését sem.
A másik dolog, hogy számlaszám hozzáadásakor ugye 3 adat kell. Név, bank neve, számlaszám. Na már most ebből amit el lehet rontani az a bank neve (nem pontos megadása), és a számlaszám (elég sok szám és félrenézheti az ember), de általában az emberek nem ismerik el ha hibáztak, inkább fújnak a paypal -ra az 1500Ft -os díjtétel miatt és írogatják, hogy "pedig ők mindent jól csináltak". Valóban, magát a folyamatot tökéletesen elvégezte csak rossz adatokkal.A bankkártyás témáról meg nem tudok nyilatkozni. 4 bankot jártam már meg és egyiknél sem volt problémám paypal fizetés terén, pedig sokféle kártyám volt már. Sajnos bankja válogatja a dolgot, de manapság én már nem nagyon hiszem, hogy bocsájtanak ki olyan kártyát ami nem használható internetes fizetésre.
Közben látom, én alkottam meg a kerek 10000. hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Csak ez úgy működik, hogy ha én is például a PayPal-regisztráció előtt kicsit utánanézek a témának, nem egy történetet feldob a kereső, amikor emberek azzal szívnak, hogy mégsem sikerül, pedig állítólag mindent jól csináltak, plusz jön az 1500 forintos "büntetés" is.
Tehát ilyenkor már óvatos az ember.
Tény, hogy a fórumok tanúsága szerint sokan szenvedtek például az OTP Webkártyával is, mire kiderül, hogy nem PayPal-kompatibilis, mert az csak egy alszámla, a PayPal-hez viszont "rendes" főszámla kell. Legalábbis múltidőben mondhatom, hogy ezt olvastam, a jelenlegi helyzetet nem ismerem ezzel kapcsolatban, nincs ilyen webkártyám.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest