- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16421 üzenetére
Nekem is ugyanezt válaszolták!
Én már írtam a PayPal-nak, most várom a válaszukat.
Ha valamit sikerül elérned, akkor azért jelezd kérlek!Tettem egy próbát, most sem sikerült!
Ugyanaz a hibaüzenet, mint korábban!
-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16415 üzenetére
Majd kérlek oszd meg velem, hogy mi lett a vége. Ha nekem hamarabb megoldódik, akkor majd én írok!
-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16405 üzenetére
Ez engem is érdekel, mert nekem is ugyanez a bajom!
A kiírás szerint a bank letiltotta a kártyádat.
Én felhívtam a bankomat (Unicredit), ők utánanéztek és azt mondták, hogy minden rendben, nem náluk van a hiba. Én is össze tudtam kapcsolni a PayPal fiókommal a kártyát, a Status Verify lett és éppen vásárolni nem tudok vele, pont úgy, ahogy Te. Most írtam a PayPalnak, hogy mi a bánat van?! -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10539 üzenetére
Na feloldották a dolgot, elvileg ha megy a 400 ft-s levonás, baba minden.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10524 üzenetére
Na most már pipa vagyok, így írtam valamelyik hasonló topikba, hogy mi a retek van már...
-
Winner_hun
félisten
válasz
grizlisandor #10450 üzenetére
Akkor írj nekik ha az általuk adott határidőt nem tartották be (pont az ilyen türelmetlenkedések tudnak rengeteg időt/erőforrást elvinni, nem kell őket feleslegesen akadályozni).
-
tonyrulez
őstag
válasz
grizlisandor #10450 üzenetére
Írj nekik, hogy mi a helyzet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10443 üzenetére
Erre valaki?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10348 üzenetére
7-10 napot írtak, hogy feldolgozzák és már a 7. napnál tartunk... De nem látom, hogy engedélyezve lenne a bankkártyám a PP fiókomnál...
Hol lehetne PP-on belül érdeklődni, hogy mi az ábra? (tudom, hogy még van 3 napjuk, de sose szeretek minden a legvégére hagyni)
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10347 üzenetére
Elküldtem nekik, most várom a válaszukat!
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #10019 üzenetére
Na most jött egy mail a Paypal-tól, hogy erősítsem meg a kóddal a bankkártyámat, ami letiltottak...
Csak az a baj, hogy az opciót nem találom, amit ír, hogy itt erősítsem meg... -
Hintalow
senior tag
válasz
grizlisandor #9989 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy fogadnak -e email-ben is dokumentumokat, nem volt eddig szükségem ilyenre, csak fordítottam amit írtál.
Ha a sebesség a fontos, akkor viszont egyértelműen az utalásos megoldás a nyerő, az 1-3 munkanap, ha meg igazolni kell magadat a paypal felé dokumentumok küldésével ott inkább több hetes átfutási időkről szoktak beszámolni az emberek. -
Hintalow
senior tag
válasz
grizlisandor #9986 üzenetére
Túl sokszor próbálkoztál megadni a paypal által várt 4 jegyű megerősítő kódot (ha jól értem anélkül, hogy tudtad volna, egyáltalán mit is várnak tőled...) ezért letiltották a kártyát.
innentől a következő lehetőségeid vannak szerintem:
- kártya nélkül használod a paypal fiókodat, utalással tudsz pénzt tenni rá
- egy másik kártyát adsz hozzá (értelemszerűen csak a te nevedre valót fognak elfogadni)
- ahhoz hogy az eddig próbált kártyát használhasd, meg kell csinálnod, amit kérnek:, elfaxolni nekik képet valamilyen érvényes fényképes igazolványról, illetve valamilyen dokumentumot, amin látszik a neved, címed, illetve a kérdéses bankkártya utolsó 4 számjegye. (ergó egy számlakivonat) illetve egy fedőlap ezekhez, némi infóval, hogy milyen okból küldöd ezeket.Stabil angoltudás nélkül az első kettő az, ami járható út szerintem...
KISDUCK:
a paypalnál biztonságosabb online pénzügyi szolgáltató nemigen van, tőlük nem nagyon fog kikerülni adatod.
A visszaélések 99%-a amúgy is a felhasználón múlik, megszerzik a jelszavát, és kész.
A szokásos dolgokra kell figyelni, (elvégre a pénzedről van szó) bonyolult jelszó, nem ugyanaz amit máshol használsz, karbantartott gép, rendszeresen frissülő védelemmel, levelekben (még ha látszólag a paypal is küldte) linkekre nem kattintunk, ott nem adjuk meg jelszavunkat stb.
Ami szükséges, azt az első hozzászólásban megtalálod.
Ha nem jó az angolod, akkor inkább kérdezz, ha olyanba futsz amit nem értesz, mert a pénzedről van szó. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #9963 üzenetére
Erre valaki legyen szíves?
-
csaba17
senior tag
válasz
grizlisandor #9946 üzenetére
valami olyat ír hogy szkenneld be a személyidet meg valami bankos papirt amin rajta a kártyaszám és természetesen a neved hogy azonosítani tudják mert vmi gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest