- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aksomatic #10028 üzenetére
Egyből azzal kezdtem, de ott sincs...
(#10031) axioma: Olyat is olvastam hogy valaki regelt XY email címről, majd megváltoztatta egy régóta használt gmail-re, ugyan így nem jött megerősítés oda, majd regelt egy friss gmail-t, azon meg mentvgond nélkül...Szóval tényleg nem értem az egészet...
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic #9996 üzenetére
Az instant utalásnál belép a láncba egy szlovák bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm, 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
Ennek megvan az az előnye is, hogy a PayPal elmenti a számlaszámot, és amikor visszafelé akarok utalni, eleve felkínálja. Így nem lehet elrontani a Withdraw műveletet, ahol egyébként egy hiba 1500 Ft kezelési költségbe kerülhetne, holott amúgy ingyenes.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic #9913 üzenetére
Netbankból a legkényelmesebb, vagy bankfiókból személyesen is lehet utalni (gondolom), esetleg Telebank is létezik, de a lényeg egy saját számla (névnek egyezni kell a PayPal-fiók nevével).
Utalás díja egy hazai bankon kívüli utalásnak felel meg, mivel egy Unicredit számlára megy. Ez az Erste Netbank esetében 105 Ft például.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic #9910 üzenetére
Utóbbinál belép a láncba egy cseh bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm (Erste Bank) 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged