- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
TrustPay rendszerrel szoktam Bankszámláról PayPal-ra mozgatni a pénzt, szóval már megtörtént, de ha letiltották a kártyát valószínűleg ez sem segítene. Igaz, még a másik Top Up lehetőséget nem próbáltam, de a számlám perpill mínuszban van (ezért is akartam PayPal-ról átrakni némi pénzt).
-
maj-viktor
őstag
Sajna ez sem talált... mivel mai első tranzakcióm lett volna...
De mindegy is, most újrapróbáltam és sikerült, szal csak valami pillanatnyi tiltás lehetett, mert valszeg 2x küldte el és nemtudta feldolgozni... (azért gondolom ezt, mert újból bekellett írnom a webkártyám adatait) -
csaba17
senior tag
mind1, akkor ez bukta, írtam ismerősnek de neki inkább egy normális hátlap kellene vagy azok amik nem voltak a full csomagban...
mind1, asszem ez így bukta, de a negatív az menni fog az eladónak.
ugye az eladó nem tud negativot adni? mintha olvastam volna vhol hogy ő csak semlegest vagy pozitivat tud adni. -
Kernel
nagyúr
Csak ez úgy működik, hogy ha én is például a PayPal-regisztráció előtt kicsit utánanézek a témának, nem egy történetet feldob a kereső, amikor emberek azzal szívnak, hogy mégsem sikerül, pedig állítólag mindent jól csináltak, plusz jön az 1500 forintos "büntetés" is.
Tehát ilyenkor már óvatos az ember.
Tény, hogy a fórumok tanúsága szerint sokan szenvedtek például az OTP Webkártyával is, mire kiderül, hogy nem PayPal-kompatibilis, mert az csak egy alszámla, a PayPal-hez viszont "rendes" főszámla kell. Legalábbis múltidőben mondhatom, hogy ezt olvastam, a jelenlegi helyzetet nem ismerem ezzel kapcsolatban, nincs ilyen webkártyám.
-
axioma
veterán
Akkor ez a modja, nem tudtam. Vegulis ebben is van logika. Tuti hogy nem kenyszerithetnek, hogy ujra nyiss szamlat naluk.
Azt nem tudom, hogy elindult-e az a korabban beharangozott szolgaltatas, hogy bankszamla-koltoztetes (nem az ugyintezo altal, hanem kozpontilag). Mert az tok normalis lenne, ha az mukodne, hogy ilyen atiranyitas eseten az uj szamladon megjelenjenek ezek az osszegek. Gondolom leginkabb me'g nem mukodik, mert akkor ajanlgatnak (pl. nem kene alapbol kb. 2 honap atfedes...) -
axioma
veterán
Multkor a paromnak siman elmagyaraztak telefonban, hogy mi az igazsag az automata benzinkutas lehuzasokkal (marmint hogy a foglalason FELUL ujra terheltek a felhaszn. egyenleget a valos fizetendovel pluszban), meg hogy akar karteritest is kerhet, ha emiatt nem hasznalhatta a penzet... Szerintem egy telefont megerhet, aztan lehet hogy nem lesz ilyen szerencsed.
-
axioma
veterán
Szerintem szivatnak, plusz el akarjak kerni a szamlavez. dijat.
En a helyedben felhivnam a pszaf-et, hogy valoban ez a megoldas kell legyen, mert nem tudom elhinni. Szerintem csak nekik egyszerubb, mint a tenyleges megszunes ellenere lekonyvelni, hogy kiadtak neked.
(Egyebkent elvileg az uzletszabalyzat ki kene terjen ilyenekre, de eleg maceras olvasmany, az teny...) -
Hintalow
senior tag
Ha a banknál már nincs számlád egyáltalán ,akkor ott valami függő számlára kerül az összeg szerintem, és ESETLEG megpróbálják felvenni veled a kapcsolatot, és előbb utóbb visszaküldik a paypalra.
Ha még van számlád az adott banknál, akkor szerintem megoldják különösebb probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest