- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
TrustPay rendszerrel szoktam Bankszámláról PayPal-ra mozgatni a pénzt, szóval már megtörtént, de ha letiltották a kártyát valószínűleg ez sem segítene. Igaz, még a másik Top Up lehetőséget nem próbáltam, de a számlám perpill mínuszban van (ezért is akartam PayPal-ról átrakni némi pénzt).
-
maj-viktor
őstag
Sajna ez sem talált... mivel mai első tranzakcióm lett volna...
De mindegy is, most újrapróbáltam és sikerült, szal csak valami pillanatnyi tiltás lehetett, mert valszeg 2x küldte el és nemtudta feldolgozni... (azért gondolom ezt, mert újból bekellett írnom a webkártyám adatait) -
csaba17
senior tag
mind1, akkor ez bukta, írtam ismerősnek de neki inkább egy normális hátlap kellene vagy azok amik nem voltak a full csomagban...
mind1, asszem ez így bukta, de a negatív az menni fog az eladónak.
ugye az eladó nem tud negativot adni? mintha olvastam volna vhol hogy ő csak semlegest vagy pozitivat tud adni. -
Kernel
nagyúr
Csak ez úgy működik, hogy ha én is például a PayPal-regisztráció előtt kicsit utánanézek a témának, nem egy történetet feldob a kereső, amikor emberek azzal szívnak, hogy mégsem sikerül, pedig állítólag mindent jól csináltak, plusz jön az 1500 forintos "büntetés" is.
Tehát ilyenkor már óvatos az ember.
Tény, hogy a fórumok tanúsága szerint sokan szenvedtek például az OTP Webkártyával is, mire kiderül, hogy nem PayPal-kompatibilis, mert az csak egy alszámla, a PayPal-hez viszont "rendes" főszámla kell. Legalábbis múltidőben mondhatom, hogy ezt olvastam, a jelenlegi helyzetet nem ismerem ezzel kapcsolatban, nincs ilyen webkártyám.
-
axioma
veterán
Akkor ez a modja, nem tudtam. Vegulis ebben is van logika. Tuti hogy nem kenyszerithetnek, hogy ujra nyiss szamlat naluk.
Azt nem tudom, hogy elindult-e az a korabban beharangozott szolgaltatas, hogy bankszamla-koltoztetes (nem az ugyintezo altal, hanem kozpontilag). Mert az tok normalis lenne, ha az mukodne, hogy ilyen atiranyitas eseten az uj szamladon megjelenjenek ezek az osszegek. Gondolom leginkabb me'g nem mukodik, mert akkor ajanlgatnak (pl. nem kene alapbol kb. 2 honap atfedes...) -
axioma
veterán
Multkor a paromnak siman elmagyaraztak telefonban, hogy mi az igazsag az automata benzinkutas lehuzasokkal (marmint hogy a foglalason FELUL ujra terheltek a felhaszn. egyenleget a valos fizetendovel pluszban), meg hogy akar karteritest is kerhet, ha emiatt nem hasznalhatta a penzet... Szerintem egy telefont megerhet, aztan lehet hogy nem lesz ilyen szerencsed.
-
axioma
veterán
Szerintem szivatnak, plusz el akarjak kerni a szamlavez. dijat.
En a helyedben felhivnam a pszaf-et, hogy valoban ez a megoldas kell legyen, mert nem tudom elhinni. Szerintem csak nekik egyszerubb, mint a tenyleges megszunes ellenere lekonyvelni, hogy kiadtak neked.
(Egyebkent elvileg az uzletszabalyzat ki kene terjen ilyenekre, de eleg maceras olvasmany, az teny...) -
Hintalow
senior tag
Ha a banknál már nincs számlád egyáltalán ,akkor ott valami függő számlára kerül az összeg szerintem, és ESETLEG megpróbálják felvenni veled a kapcsolatot, és előbb utóbb visszaküldik a paypalra.
Ha még van számlád az adott banknál, akkor szerintem megoldják különösebb probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Íme az új Android Auto!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest