- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csaba17 #30538 üzenetére
Ha két PayPal egyenleg közt megy a pénz akkor ingyenes, ha a bankkártyád a pénzforrás akkor van csak díja. Az Összefoglaló 6. pont leírásban vannak minták.
Erste esetén Trustly-vel gyors feltöltés az egyenlegre és onnan már ingyen küldöd a fogadó fél PayPal egyenlegére.
A banki utalás drága, ha külföldre akarsz utalni akkor a Transferwise a legolcsóbb -
Huroq
senior tag
válasz
csaba17 #10016 üzenetére
2008 -as hírben olvastam én ilyet, hogy nem adhat negatívat, de azóta sok víz lefolyt már. Lehetséges azóta változott a dolog. Ha esetleg mégis vissza szeretnéd postázni a dolgot itt van egy postai díjszabás.
Annyira szerintem nem vészes a visszaküldés költsége, bár ez szubjektív.
Amennyiért ő elküldte neked az a 6,99 dolláros postaköltség, az ugye kb.: 1573 Ft
Pl.: 1kg -ig elsőbbségivel, levélként feladva: 3095 Ft
Csomagként hihetetlen borsos ára van.
Díjszabás -
Huroq
senior tag
válasz
csaba17 #10010 üzenetére
A vissza postát nem fizetik ki, csak az eredeti árat + a postaköltséget. 78,99$ + 6,99$ legalábbis ez szerepel a hirdetésben ezért jött ki visszatérítés összegénél a 85,98$. Azzal számolni kell sajnos, hogy te nem 6,99$ -ért fogod visszaküldeni az árut, tehát buksz rajta valamennyit.
-
Huroq
senior tag
válasz
csaba17 #10004 üzenetére
Hát esetleg a vitával azt tudnád elérni, hogy megspórolod a vissza posta díját, mert a hirdetésben az van, hogy a vevő fizeti a visszaküldés díját. A vitafolyamán kérheted az eladótól, hogy a kimaradt alkatrészeket postázza el, de sajnos nem vagyok ebben biztos. Nekem csak más ügyből kifolyólag volt vitám.
-
grizlisandor
veterán
válasz
csaba17 #9947 üzenetére
Megpróbáltam megint hozzá rendelni a számlámhoz, de azt írta, hogy ezt nem lehet, ez esetben hova írjak, mert néztem a help részt és ott az én esetemre nagyon megoldást nem találtam...
Esetleg tudna valaki segíteni vagy a google fordító is megteszi, ha írok nekik? Valami ilyesmire gondoltam, hogy: "Sajnos egy kódot sokszor nyomtam és a bankszámlaszámomat letiltotta ezt a problémát kellene rendezni, mivel minél hamarabb hozzá szeretném rendelni és vásárolni! Ez ügyben mi a teendő?"
Sajnos az angol nem megy, így segítséget kérnék benne!
-
Hintalow
senior tag
válasz
csaba17 #9942 üzenetére
Ha módosítod a kártya adatokat, akkor újra lefut a kártya hozzáadásakor szokásos procedúra az 1 dolláros próbavásárlással. Nálad ez 2x történt meg a próbálkozások miatt.
Azok az egy dollárok zárolva vannak a számládon, levonni nem fogják őket, egyszerűen amikor lejár a zárolások határideje (jellemzően 14 nap körül) szépen visszakerül az értékük az egyenlegedhez.Amúgy én azt tanácsolom mindenkinek, ha megújul a kártyája, akkor inkább törölje a régit, és adja hozzá az újjat, mert a módosítás a kártyaadatoknál nem nagyon működik (nekem sem ment annó, amikor lejárt a kártyám)
Franky2Ster:
Nálad sajna nem tudok mit tanácsolni, nagyon érzékeny az ebay/paypal az ilyen multiregekre, mert főleg csalási célzattal csinálják.
Gyakorlatilag leírták, hogy a továbbiakban nem kívánnak szolgáltatni számodra. -
regos
tag
válasz
csaba17 #9924 üzenetére
nos hát én is mattot kaptam.
akkor hagyjam a fenébe és ha vásárolni akarok utaljak a paypal számlámra?
100Ft-ot kiváncsiságképpen már ráutaltam,az gond nélkül sikerült.
laikus módon biztonságosabbnak gondolnám a webkártyámat hozzácsatolni a PP -hez mint a normál Mastercardomat.vagy rosszul gondolom?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest