- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #4143 üzenetére
Én az egyhetesben direkt azért indítottam MS duelistet, mert azzal emlékeim szerint elég normálisan lehetett haladni 0-ról self-found kariként és végül is nem csalódtam. Kérdés persze, mennyire dobta ezt szét az új duelist induló zóna.
Ezzel együtt indulásnak szinte biztos, hogy egy FP-crit IS witch lesz, az 4L-lel is használható egy jó darabig. A másik cucc független buildem a dupla flame totemes templar volt, de úgy a 70. szint környékén én is eljutottam oda, hogy unalmas, inkább nem ismétlem meg.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #4075 üzenetére
A lényege az volt a mondandómnak, hogy felesleges ellene permafreeze build, úgyse tudod freezelni. Ami kell hozzá, az 2 ruby két topaz flask, purity of fire aura, tonna dps- meg tonna hp. Persz ott vannaki még a mid bossok(double vaal+atziri trio), amik máshol okoznak fejtörést.
tocsek18: Szintén zenész. egész jól működött 1hetesen selffoundban, majdhogynem sétagalopp még soloban is.
-
Har_melin
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #3999 üzenetére
"You don't have permission to access this area." - vagyis az már törölve lett. Nem azért mert te törölted a karaktert, hanem mert vége a 3 hónapos ligának, és automatikusan törlik mindenkinek. Az hogy te törölsz egy karit lényegtelen, mivel minden post account-hoz van rendelve. Én egy 3/4 hónapos ligában törlök vagy 5-6 karit biztos, még sincs gond.
-
-
Nimda
addikt
válasz
Amonthor #3912 üzenetére
Igen, én is ezzel a hibával szenvedek.Ha a hangot letiltom akkor nem fagy le, de ez ugye csak félmegoldás.Az én gépemben is 3GB ram van, ami sajnos kevés, a leírás szerint ez is okozza a bajt.Most én is kipróbáltam ezt a módszert és egyelőre minden ok, de még nem kiabálom el.
-
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3841 üzenetére
és (#3843) San398:
"Én A1M Mud Flats-ben a víz mellett oda-vissza szaladgálva farmoltam előző ligában"
Act 1 Merciless, Mud Flats."és lenyitottam HO-ból a részeket."
Mivel Mud-ban nem esik Midnight, ezért az ott szerzett egyéb fragment-eket (dusk, noon, dawn) a Hideout-omból mapként nyitottam le és az ottani boss megölése után elég nagy eséllyel dobott midninght-ot."HC ligában tényleg csak 4 stash tab van alapból? SC-ben meg 10."
Ha jól gondolom akkor Standard-en vannak remove only tab-jaid, de azt HC-ban ne számold. -
Koppanyvezer
tag
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Amonthor #3791 üzenetére
Nem véletlen engedi a GGG, hogy több PoE instance is futhasson egyszerre. Ettől függetlenül ha komolyan gondolod a játékod, mindenképp be kell majd ruháznod 1-2(...sok
) stashtabra.
1, Ennyit megérdemel ez a fejlesztő csapat
2, Direkt úgy van kitalálva a játék, hogy igen... F2P, de ha sokat akarsz játszani vele, akkor egy kicsit költened kell. Egy idő után te is érezni fogod, hogy itt bizony kezd a játékélmény rovására menni az, hogy nem költöttél egy centet sem. -
San398
őstag
válasz
Amonthor #3802 üzenetére
Mapozni olyan 70-es szint környékén ajánlott és nem árt egy túlélő karakter!! Ha Merveil is gondot okozott akkor szerintem messze nem alkalmas még a karakterd map-ra.
Más: Most találtam először Cartographer's Strongbox-ot, dobott 17 map-ot de csak kis szintűeket 66-67. Függ a karakter vagy a pálya leveltől, hogy milyen szintű mapokat dob?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3755 üzenetére
nyolc napi küldetés Voricitől 6. szint felett. lassú haladással max három hét, ha elreon is a HO-ban van és ő is már legalább 6. szintű. Tőle napi 20 jewel 32 alt-ért (az normál játékkal könnyen hozható minden nap), három naponta pedig, vagy ha esik is közben, akkor hamarabb is, 20 fuse Vorici-től.
-
-
válasz
Amonthor #3751 üzenetére
Jó cuccokat self foundból lehet craftolni, igaz jóval tovább tart, mintha közben eladnál is ezt azt. Nekem pár hónap alatt simán összejött annyi jeveller, hogy tudtam csinálni egy 5 lukas páncélt ami össze volt kötve. Persze egyszerre több karakterrel is gyűjtögettem.
-
-
-
válasz
Amonthor #3729 üzenetére
Mert ez így van. Majd meglátod. Egyfelől a játék pofátlanul köcsög lesz a legnehezebb fokozaton dominus szintjein, másfelől ahogy olvasom ez az első karaktered ami idáig eljut, harmadrészt meg az első karaktert úgy is mindenki elkúrja.
Ezt meg csak úgy mondom, nem bántásból, de még ma is, tegnap is simán alap dolgokon értetlenkedtél. Ez előre vetíti, hogy még 3-4 karakter biztos lesz amit kukázol mielőtt magadtól eljutsz a mapozásig -
-
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Amonthor #3712 üzenetére
"pro tip":
Másodlagosan rakj be valami trash-t, amiben legyen minél több socket és pakold tele gemekkel, amit majd használni fogsz... akkor ezek is ugyan úgy fejlődnek, ha a primary-t setet használod.
A Build egyértelműen nem fog ugyan olyanra sikerülni, mint ahogy azt tervezték... de nagyjából meg tudod oldani... viszont konkrétan nem rakhatsz be 3. támadó skill-t. Ok, szintezésnél "tök mindegy", de az eddigi dumáidból tudhatjuk, hogy nem tudsz megállapodni egy variáció mellett.
Tornado (5-6 link)
Puncture (4-5 link)
Aurák (4 link)
Triggerek (4 link)
+ valahova belöksz egy assassin's markot.
És mivel az övedbe nem férnek likak, ezért nincs más variáció ennél a buildnél. -
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3709 üzenetére
Még annyit: az, hogy nem lesz meg minden cucc, az elpfordulhat, ezért kell felmérni, mi az, ami elérhető.
Az viszont, hogy nem olyan foglalatok lesznek - bocs, de ez a játék teljes félreértése.
4L-t bármikor össze lehet rakni, íj esetében 5 cuccon is (íj, páncél, sisak, kesztyű, csizma).
Ha viszont a buildhez kell legalább egy 5L, akkor semmivel nem vagy beljebb, ha az ötödik support helyett lesz egy másik, félbéna attackod. A mesterekkel ráadásul már egyszerűen értelmetlen arről beszélni, hogy "nem lesz" - 5L-t a hideoutban meg tudsz csinálni, mire oda jutsz, hogy szükséges legyen.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3709 üzenetére
A kritikus sebzés esélye a fegyvertől függ, a Death Harp-é pl. 5%. Vagyis minden huszadik (!) lövésed lesz crit. (nem sorrendben, átlagban.) Innen kezdve tök mindegy, hogy húsz lövésből egynél a normál dupláját sebzed. A "+X% critical chance" azt jelenti, hogy az 5% ennyi százalékával(!) lesz nagyobb esélyed kritikus találatra. +100% -> 10% kritikus. Érezhető hatása +300-400% crit chance-nek van és akkor is lehetőleg kell hozzá egy magas alap fegyver crit. Addig véletlen ajándék.
Tőlem annyi attack skillt használsz amennyit akarsz, szerintem elég értelmesen elmondtuk, hogy miért fölösleges ennyi. Nem világos, hogy miért kell külön skill a "gyenge tömegre", félsz, hogy elkopik a Tornado? de ha neked jó, hogy egy plusz gyorsbillentyűt leköt, felőlem.
"nem valószínű, hogy egyrészt mindent össze tudok gyűjteni, másrészt az sem biztos, hogy a foglalatok is dettó ugyanolyanok lesznek a későbbiekben." - akkor viszont minek panaszkodsz? Egy jó build attól jó, hogy igyekszik maximálisan kihasználni a játékban meglévő szinergiákat.
Nyilván ha csak 4L-ed van, akkor nem tudod kiaknázni mindazt az előnyt, amit egy 5L vagy 6L jelent, de ettől még annak a 4L-nek legalább olyannak kell lennie, mint a buildben. Te most a tökfőzeléket kevered a vaníliafagylalttal, mondván, hogy ezt találtad a frigóban. Szíved joga, csak utána ne légy meglepve, ha ehetetlen lesz az eredmény.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3707 üzenetére
Én ezt nem értem: mi gátol meg abban, hogy azt rakd bele, ami a buildben van? Megint három különböző attackot írsz, pedig ezt már nálam tapasztaltabbak is megmondták, hogy értelmetlen.
Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy ezek a gemek működnek-e együtt, akkor a válasz igen.
Az első kettőnek viszont jó eséllyel semmi értelme, mert amíg nincs érdemi crit esélyed, addig hülyeség a crit sebzését növelni - teljesen mindegy, hogy az esetek öt százalékában 150 vagy 200%-kal nagyobb sebzést viszel be.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3679 üzenetére
Nem távolít el semmit, neked kell kipakolni ezekről a fülekről. Innen csak kivehetsz, nem rakhatsz be semmit, magyarán ha tele voltak a standard tabjaid, akkor indul a selejtezés.
Jelenleg pedig minden egykori Rampage ligás "hülye standardes" lett és marad is, mert ez a játék alapszabálya. A decemberben induló új ligákban új karaktereket kell indítani a nulláról.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #3673 üzenetére
Barrage értelmetlen skill mind single mind aoe targetre. Single esetén a sok projectile-ből max 2-3 találja el a targetet, max akkor hitel mind, ha az arcában állsz a mobnak, onnantól meg bukik a távolság, több mob esetén meg nem fed le elég nagy ranget. Single targetre sokkal jobb a puncture. Meglövöd a mobot, megkapja a bleed effect-et, majd hátrálsz, ő meg halálra futja magát. Ott nincs dmg veszteség sem, sem konvertálás.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #3670 üzenetére
Ennyi skill a világon nem kell...alap járaton(ha nem számolom a curse/aura skilleket) kettővel kell törődni. Kell egy AoE skill, ami tömegre jó, meg kell egy Single Targetre. AoE skillnek remek a Split Arrow, mert lehet vele offscreen-ről ölni, Single targetre meg Burning Arrow/ Frenzy/Puncture. Nem kell túlbonyolítani, hogy viszel magaddal 80millió skillt.
Leveling közben meg mindig figyelni kell a cap-resistekre. Olvasgasd kicsit az összefoglalót, érthetően le van írva, hogy érdemes fejlődni.
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Amonthor #3670 üzenetére
Általában egy buildben tisztázva van, hogy mi kell... Az általam linkeltnél pl fontos az evasion, hp, crit... ezeket "kukáznám össze" korábban is, de igazából teljesen mindegy miben vagy kb 30-40-50 szintig... de ezt már sokszor írták, hogy egy build kb 60-70 körülre áll össze.
"...mivel eddig is mindig elcsesztem a dolgaimat." -> cuccokban mit tudsz elcseszni? Tartsd magad a buildhez skill tree tekintetében már a karakter fejlődésének elejétől és akkor nincs semmi elcseszve... kivéve, ha szar a build...
Vagy max annyi, hogy túlleveled a CWDT és társai gemeket. -
Koppanyvezer
tag
válasz
Amonthor #3668 üzenetére
Akár mindegyiket is használhatod, amíg leveling van... addig, amíg nem tudod használni a fő skill-t, addig is lényeges, hogy ne und halálra a játékot.
Egyébként meg honnan tudd? Ezért mondom, hogy leginkább talált tárgyakból gazdálkodj alacsony szinteken... azt pedig csak el tudod dönteni, hogy melyik illik a karidhoz. -
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Amonthor #3641 üzenetére
Ha már szóba került a ranger és a tornado shot (igaz két külön hsz-ben
)... nekem jelenleg ez a fő karim buildje, melegen tudom ajánlani, nagyon élvezetes és viszonylag olcsón megvan.
Itt is van egy halom drágább unique, viszont a build írója volt olyan jó arc és felsorolja mindenhol a lehetséges alternatívákat. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #3639 üzenetére
Tessék, pont erről beszél a kolléga...Csak a miheztartás végett néhány HC-s ár(ezek valószínű SC-n drágábbak):
Kaom's Hearth - 10+ Ex
Drillneck - 3-4Ex
Atziri's Step - 2-3Ex
Rumi's Flask - 3Ex/dbKomolyan nem értem, és akkor csodálkozol hogy szenvedsz...Ilyen buildekbe még én se kezdek bele, mert nem látom értelmét. Mire minden unique összejön addigra agyh*gykövet kapsz a szenvedéstől.
Plazmacucci: 3
. Mellesleg kb olyan mintha csak mi játszanánk, annyira nincs senki a topic-ba
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3641 üzenetére
"Nyilván nem is lesz meg ebből minden, de valamit csak össze lehetne dobni belőle."
Persze, és utána szívsz vele, mint a torkos borz. A buildeknél nem azért van az a sok szöveg, hogy teljen az oldal, hanem mert abban magyarázzák el, hogy mi miért van benne, miért szükséges és esetleg mivel lehet kiváltani. Ráadásul nem árt, ha némi józan ésszel értelmezi is az ember, pl. amikor olyanokat ír, hogy az egyik unique egy plusz support gemmel kiváltható - ja persze, bevezeti a 7L cuccokat? Ráadásul ezek kifejezetten drága, endgame unique cuccok, nem is esnek mapon kívül és a szerző nem nagyon foglalkozik azzal, hogyan jutsz el odáig?
Low-life: ami a videón is volt, 0 mana, mindent, az aurákat is life-ból fedezi, így hiába van 5000 körüli élete, a tényleges puffer csak 1500 körül volt.
A linkelt ranger build is trükkös, a glass cannon is azt jelenti, hogy alig van védelme. A linkelt kép szerint 47% eva-ja van, vagyis a sebzések felét sem tudja elkerülni, páncél gyakorlatilag nincs. (Bár az egyik videón 70% látszik, ami azért jobb.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3639 üzenetére
6 unique-ot használ a belinkelt build - tényleg szívni akarsz? nyilván nem jutsz túl az 50-es szinteken, ha olyan buildeket választasz, amikhez spéci felszerelés kell.
Amiket Nordic javasolt vagy amit én mutattam, egyik sem igényel extrát. Az én duelistem pl. két unique-ot használ, az egyik egy Wurm's Mold öv (éppen csak utánad nem hajítják) és egy Daresso Courage pajzs, az talán 7-8 chaos lehetett? a többi self found vagy hasonlóan olcsón vett.
A másik, hogy szerintem low life buildet olyan próbáljon, aki már tudja, hogyan kapcsolódnak a dolgok a játék mechanikájában, különben nagyon gyors halál lesz a vége.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3636 üzenetére
OK, látatlanban (mivel a pajzs kivételével nem ismerem a statokat a cuccokon)
- Molten Strike (4L): MS+Melée Phys Dmg.+ Life Leech + Faster Attack vagy Multistrike. Miért cseszel el egy support foglalatot a Flicker-re, amikor ott van a Leap Slam? (Faster Attack-kal összesen 16 manát fogyaszt)
- Crystal Sceptre: lvl 41 fegyver, 1.20-as attacj speed-del. Hacsak nincsenek orbitálisan jó statjai, akkor 54-es szinten eleve gyenge, különösen a MS-hez. Az MS-hez nagy phys dmg és gyors fegyver kell, fejszék vagy kardok között nézelődj. (kivételek lehetnek, de ez az alap). 39-től egy 62-120 pDmg, 1.5 attack speed tomahawk-kal mentem és soha nem volt gondom.
- A két curse felesleges, úgy is csak egy működik egyszerre (hacsak nincs spéci cuccod)
- Az incr. burning dmg is felesleges, ha nincs, ami a MS alap tűzsebzését turbózza.
- A pajzs resistje és a magas eva jó, de mivel semnilyen plusz block node nincs, ez kevés.
van egy lvl74-es MS duelistem. Így néz ki a passzív fa.
4% mana leech-em van cuccokból és soha nem kell leállnom, nem használok se mana leech-et, se blood magic-et.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor #3636 üzenetére
Én annyit javasolnék, hogy kezdj egy ground slam+heavy strike maraudert, vagy egy freeze pulser witch-et, esetleg egy split arrow rangert. Ez a 3 legegyszerűbb kezdőknek ajánlható build. Kár komolyabbakat erőltetni ,amik csak lvl60-70 környékén állnak össze, vagy amikhez külön cuccok kellenek. A fentebbi 3-nak nincs semmi egyéb követelménye, pont arra jók, hogy megszokd a játékot, a skillek működését.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3628 üzenetére
A linkkel semmi gond, látom, hogy miket raktál ki, de minek?
- mana regen: hülyeség, vagy használj mana leech gem-et vagy ha már ennyi life node-ot felvettél akkor Blood Magic-et magában vagy life leech-csel. De egyáltalán mihez kell neked ennyi mana? Ráadásul ha már mana, akkor miért az Acceleration-t raktad ki a csak egy ponttal többért elérhető Mana Flow helyett?
- a passzív fád már elnézést, de szar: nulla attack, nulla defense. Azt sem lehet tudni, hogy fegyveres vagy caster build, van három egykezes node-od és két spellcaster - ez semmire se jó. Valamit nagyon elnéztél, így már érthető, hogy kínlódsz.
Kérdések:
- mi a fő támadó skilled?
- milyen support gem-ekkel van összekötve?
- ha duelistet indítottál, akkor feltételezem, hogy melée, milyen fegyvered van hozzá? egykezes vagy dual wield? -
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3631 üzenetére
"Valahogy mindig a manara megyek rá, hogy annak legyen magas a regenje.."
Elég rossz döntés volt.
Ez amúgy milyen build? Van benne minden. Ez valami hibrid duelist? : DSzvsz kezdj el egy kidolgozott buildet és juss el mapozásig vele. Ha ez megvan és ráéreztél a dolgokra akkor kezdj el saját buildeket kigondolni, vagy meglévőt átalakítani.
(#3632) Amonthor:
"Kattintható kódok és arcocskák" alatt Link gomb... Nem nehéz megtalálni. Emellett használd a szerkesztést is. -
kristof123
őstag
válasz
Amonthor #3628 üzenetére
Ez mi?
(#3630) Amonthor:
Igen, de mi az a skill tree amit linkeltél? Ne haragudj meg, de borzalmasan néz ki. : D -
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3625 üzenetére
Nem a kaszt érdekelt igazából, hanem hogy milyen buildet csinálsz, amivel így kínlódsz. A kiinduló kaszt ebben a játékban nem meghatározó. Csinálj egy printscreen-t a passzív fádról, akkor egyszerűbb megmondani, miért nem működik. (Nem kell a játékból: a PoE honlapján rákattintasz a karakteredre és utána a Passive Tree fülre, majd Alt+Printscreen és bármilyen képnézegetőbe behívod a vágólapról.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor #3613 üzenetére
Nem. A with weapons az csak a fegyverrel bevitt (melée vagy ranged) sebzés ele sebzését növeli, már ha van egyáltalán olyanod. A másik a spellekét is. Vagyis az első hat pl. egy Molten Strike-ra, de nem hat egy Flameblast-ra, a sima incr. ele. dmg viszont mindkettőre jó.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest