- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gothmog
senior tag
A játék kereskedés része abszolút nem érdekel. Ha valami nagyon-nagyon kellene esetleg, akkor persze nem vagyok hülye, beszerezném.
(Viszont a cucc eladogatás (és így currency gyártás) akkor sem érdekelne. Én, ha belépek a játékba, akkor nem ismeretlen érdeklődőkkel cseverészni/alkudozni, hanem szörnyeket aprítani szeretekA Global/Trade Chatet is mindig kilövöm, mert elég idegesítő, amikor egyszer csak pl. egy nagy adag belinkelt tárgy felugrik bal oldalt a képernyőre, miközben az ember éppen egy nagy szörnymasszában csapkod jobbra-balra.
)
-
Gothmog
senior tag
Nem hiszem, hogy egy ligában több currency esik, mint ha normálban játszol. Ott inkább az újdonságok, a fresh restart lehetősége, no meg a liga-exkluzív cuccok adják a vonzerőt. (Vagy tévedek?) Nekem viszont egyelőre maga a játék is újdonság
. A tapasztalatszerzéshez pedig jól jönnek még azok a cumók, amiket találtam idáig (főleg, hogy én self-found szeretek játszani).
De a következő liga már biztosan engem is érdekelni fog. A fresh restartoknak is megvan a maga varázsa. Szeretek teljesen nulláról karaktereket vinni. Csak az jobban érdekel most, hogy előbb kicsit jobban beletanuljak a játék finomságaiba.
-
Har_melin
addikt
A budget gear-rel nem jutsz el endgame-ig. az íj sebzése jó 40%-kal kisebb, nincs defense-ed és főleg elbukod a dual curse opciót. A budget gear kb. addig működik, amíg fel nem tudja venni a Cospri-t és az íjat (kb. merci A4 vége), de az még nem az a szint, ahol már összegyűjtöttél 20+ exat.
-
Har_melin
addikt
Ennek a buildnek az endgame gear-je alsó hangon 20-25 exa. (6L Cospri nincs 15 exa alatt, a Reach várhatóan le fog menni 1500 fuse-nyi exa köré, mert ennyiből garantáltan lehet 6L és az íj -eddig!- fix drop volt ingyen.) Ehhez jön a két Rat's Nest, a Drillneck... Lehet, hogy te ezt nem mondod drágának, de attól még bőven az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged