- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Alendaar #6146 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy az A1-A2-A3 nincs hozzászintezve az A4-hez, azok lettek ez új Act bevezetésével túl könnyűek. Az A4 boss fightjai tényleg durvák (talán Voll kivételével), de egyébként inkább csak az elkényelmesedés miatt érződik az A4 nehéznek.
Most az új ligában nulláról indulva, nagyon kiegyensúlyozatlan cuccal, ismeretlen builddel, kipróbálatlan skillekkel simán végigmentem rajta mercilessen is (még egyszer: a bossok kivételével) úgy, hogy a karim kb.+2-3 szinttel volt a level fölött.
Az én megoldásom a boss fightokra egyébként egyszerű: igyekszem közvetlenül szintlépés után megcsinálni őket. Így minimális XP-t veszítek és előbb-utóbb a legvacakabb karakterrel is le lehet verni őket.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Alendaar #6045 üzenetére
Az egy tündérbogár
A Phantasmagoria mapokat úgy dobom ki, mint a villám. (Pontosabban félrerakom, aztán hármasával átváltom.)
Az merci Act4 főbossok valóban aránytalanul durvák, egyetlen szerencse, hogy Voll kivételével (aki viszont probléma nélkül leverhető) a többit már nem kell megcsinálni. Valamikor még visszamegyek az új ligában leverni Malachai-t, hogy meglegyen a challenge, de majd csak egy egy szintlépés után, amikor mindegy, hogy hányszor halok be, nem veszíthetek túl sok xp-t.
A Bladefall karim azt hiszem, most kezd kifulladni (lvl75). Akármerre nézek, nincs nagyon sebzés növelő opció. A gear-em sem olyan gyenge, hogy arra megérné költeni (bár egy jobb páncél nem ártana). Ráadásul elég glasscannon is (kb. 2500 hp), ami addig, amíg egy locsolástól mindenki megpusztult nem volt gond, de most már vannak túlélők is...
-
válasz
Alendaar #6043 üzenetére
De első végigjátszásra mikor 65 szinten tolok le mindet a szintekről jön egy két olyan A4 pálya amit nem lehet megcsinálni pusztulás nélkül. Bezárnak egy helyre ahol van egy boss meg végtelen számú csirke. Ha megdöglesz akkor is jönnek tovább, és nem lehet visszamenni mert több százan vannak...
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #2273 üzenetére
Na röviden.
Fejlődéskor az első amit megszereztem az a Resolute Technique és az Unwevaring Stance. Aztóán jött az Iron reflex(olyan lvl50 környékére meg is lett). Ezután visszakanyarodtam a templar felé az aura node-ok miatt, mert ha megvan a lvl17-es reduce mana akkor elvileg menni fog 2 60%-os aura meg egy 40-es. A két 60as az Grace és Hatred, a 40-es meg Purity of Fire vagy Vitality, ami helyzettől függ. Miután megvoltak az aura node-ok felkaptam a point blank node-ot...irtózatosan megdobta a molten strike sebzését, mivel mindenféle aoe node/gem nélkül használom.
Röviden a skillek:
Helm - Blood Magic+Leap Slam+Faster Attack+Smoke Mine
Chest - Molten Strike+Faster Attack+Multistrike+Blood Magic+Life gain on hit(kb facetank majdnem az összes boss az instant life leech miatt)
Gloves - Cast on dmg taken+Enduring Cry+Enfeeble+Molten Shell
Boots - Reduce Mana+Hatred+Grace+Purity of Fire/Vitality
2h weapon(jelenleg axe, de később mace lesz) - Most csak négy link: Spectral Throw+LMP+Faster Attack+Blood Magic. Később az 5. link vagy added fire vagy Phys Proj Attack lesz.Jelenleg így állok:[link]. Minden quest megvan, már csak szintekből kapok pontokat.
Amúgy passzív oldalról jobb a duelist kezdés, viszont Marauderrel majdnem minden skillt megkapsz questekből. Egyedül a Faster Attack problémás.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #2212 üzenetére
Én még egyszer sem haltam box-ba. Lehet nem ártana használni a smoke mine skillt...
Lerakod a boxtól messze, de még lássa a karakter. Amikor hallod a zár kattanását aktiválod a smoke mine-t, ami hip-hop kiteleportál a box mellől. Ez csak akkor nem működik amikor freezes a box, minden más esetben tisztán safe a nyitás.
Ma megléptem a 62-t. Asszem holnap ideje lesz kicsit vásárolni, mert dobnom kéne a purity aurát és grace kellene helyette, de purity nélkül meg nincs cap resistem.
-
kristof123
őstag
válasz
Alendaar #2024 üzenetére
RT = Resolute Technique
-
kristof123
őstag
válasz
Alendaar #1923 üzenetére
Elmenni elmegy, de szvsz a %-os sebzés többet dobna neked "% increased Elemental Damage with Weapons". Poe.xyz-n Én találtam is 1 chaosért egy nagyon jó ele ST fegyvert. 2.01 APS, 120.6 eDPS, 34% edmg. Ráadásul, ha crit-esre építetted, akkor még crit multi is van rajta.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #1831 üzenetére
Játszol egy karakterrel, és nem tudod pontosan merre fejlődtél, vagy merre akarsz menni tovább? Ez azért érdekes...
Mindenesetre elsőként... Vaal Pact csak akkor ajánlott, ha nagyon-nagyon sok Life Leech-ed van. Erre kevés a Life Leech gem. Még én sem merem bevállalni pedig nekem 11% van Blood Rage-el. Túl sok a bukta. Aztán túl sok Evasion van kirakva. És skippelném a Scion Life-kört is...egyszerűen már nem éri meg. Aztán nem árt egy Avoid stun a rangernél(mellett mész el). Végül nincs semmi komolyabb dps buff kirakva. Mappra ki fog fulladni a karakter, mert nem lesz képes elegendő sebzést kitolni, hiába a sok proj dmg. Nem mindegy hogy 8%+ proj dmg, vagy 24%+ phys dmg a 2h fegyverekre.
Kb én így csinálnám(aztán majd megfontolod mit merre hogyan): [link]
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #1684 üzenetére
Nekem nem a szaggatással van baj...Kvázi a kiszámíthatatlansággal. Az is elég nekem ha partyban a másik csapattársra figyelek(lényeges, mert a mobok mozgása is változik ettől), nem hogy még 6-8másik minionra...meg ugye azok beautoattackolnak mindent, még azt is amit skippeni kéne.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Alendaar #1595 üzenetére
Máshol is vigyázni kell, mert pl. a Cavern of Anger-nek már majdnem a végén, ahol már felbukkannak a "kincsek" a padló textúráján egyszer csak előugrott egy unique boss, gondolom az egyik a 60 újból. Eddig azt hittem, ezek csak a Vaal pályákon jelennek majd meg vagy így trezorhoz kapcsolódóan, de ezek szerint nem.
Mindegy, átjutottam Act2-be (mint ha Merveil első állapotának változott volna a grafikája?), de most megyek majd vissza a Ledge-re farmolni, mert annyi kék-sárga cucc esett az ilyen műsoron kívüli bossokból, hogy tele van egy fél ládafülem azonosítatlan tárgyakkal, kifogytam a tekercsekből.
-
Har_melin
addikt
válasz
Alendaar #1577 üzenetére
Szerintem ez nem akkora probléma. Nyilván ha valakinek a gondosan fejlesztett, 80 körüli karakterét játszhatatlanná teszi a változás, az igen csúnyákat fog mondani és ez jogos és igaza van. De az új ligákban az elit sem tud Legacy cuccal játszani, nekik is elölről kell kezdeni a Trabant motoros változatokkal. De ha játszatnának is - én a saját élményemért nyüstölöm a játékot, mit érdekel engem, hogy valamelyik egérbajnok 0,28 másodperc alatt is képes végezni Piety-vel merciless-en? Ha a játék nekem is megadja a reális esélyt a győzelemre, akkor mit számít, hogy mások péniszpótléknak használják az eredményeiket.
Elég sok build-et böngésztem végig azokhoz a játékstílusokhoz, amelyekről úgy gondoltam, ki szeretném próbálni. Mindegyikhez találtam olyat, amelyikhez nem kellett szuperdrága unique gear, akkor meg nem mindegy, hogy másnak van? Nyilván örülök a unique-jaimnak, de nem azért, mert másnak nincs. Eleve be sem próbálok olyan build-et, amelyik valamilyen high end unique nélkül használhatatlan.
-
umek7
őstag
válasz
Alendaar #1577 üzenetére
Olvasgatok, értem én. Talán ezért sem mélyültem soha annyira bele hogy ez fejfájást okozzon, de a "probléma" (lehet ezt annak nevezni?) valós. Mivel az "elit" szegmensre nagy szüksége van a játéknak, ezért aligha akarnak megoldást találni erre, ha egyáltalán lenne olyan, amivel a többség megbékél...
-
Nordic
Közösségépítő
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #1512 üzenetére
Nézd...én ezt úgy fogom fel, hogy hűek a készítők ahhoz amit csináltak eddig. Nehéz, kihívásokkal teli játékot csináltak/csinálnak. Ha valakinek ez nem tetszik, annak ott a casual-friendly D3 és társai. Lehet itt dobálózni azzal, hogy sosem lesz olyan erős karaktered, mint másoknak, meg sosem leszel olyan hatékony, mert mindent nerfelnek. Én sem leszek sem olyan gazdag, sem olyan jó, mint akik az élmezőnyben vannak(igaz ők napi 10+ órát tolják, ebből élnek). Azt is tudom, hogy hiába játszom már több mint 1 éve a játékkal, nem leszek benne az első 100-ban aki megöli az új bosst, nekem kb elég lesz ha mapokig eljutok. De nem kell mással foglalkozni, le kell sz*rni ki mit ér el. Ez egy játék, ami vagy szórakoztat vagy nem. Részemről addig tolom, amíg szórakoztat, ha nem abbahagyom(lsd most is nemesis utolsó 1 hónapja kimaradt, mert untam).
Tény sok dolgot nerfeletk, de más oldalról meg buffoltak(totem nerf de mellé ele/spell dmg buff). Az hogy az ST nerfelve lett megint érthető...boldog boldogtalan azzal tolta, mert facepalm lehetett játszani vele. Etup konkrétan ezért halt meg lvl9x-en, mert annyira facepalm volt, hogy mapozás közben ELALUDT! Nem vicc, elaludt, látni lehetett webcam-on
! Vannak más skillek is amivel lehet levelezni, valójában minden skillel lehet levelezni, csak a legtöbbel nem facepalm.
Én egyedül a life leech nerfel nem értek egyet. Valamint ezt nem igazán értettem: "All Support Gems now support values up to level 30." - Talán lehetséges, hogy a support gemeknek 30 lesz a max szintje?
-
Ellia
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Alendaar #1440 üzenetére
Scion ST-vel a legjobb. Rögtön megvan az alapskill, onnantól csak jó fegyó kell, és menetelsz mercilessig.
Jó lenne am kiötleni, de szinte biztos hogy változik a passzív fa is. Remélem ugyanúgy kikerül az új talentfa mint nemesis/onslaught előtt. Akkor 2-3 órával az indulás előtt feltolták a honlapra, és indulásig nem lehetett bejelentkezni a játékba. Szerintem ez simán vállalható, a start előtt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
scar07
tag
válasz
Alendaar #1144 üzenetére
Ha megtudod szólj nekem is
Bízok a szerencsémben és várom h essen egy exalt. Az 6 socket gyártásának 300 db jeweller -el álltam neki és ezt a 300-at is annak köszönhetem, h esett egy exalt. A másik h mindenből altert csinálok a trans. orb-ból augemntet (4:1) és az augmentből altert (:1). Meg minden szar rare item megy a vendornak.
Szal én csak kispályás vok nincs tőkém a nagy üzletekhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest