-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
30%-át a bekapott sebzésnek először manából "vonja le" és a maradékot meg hp-ból.
Jelenleg 86-os vagyok és így néz ki a skill tree-m. 3 uniq-ot használok jelenleg: CoD, Geofri, Doryani öv lightning verzió.
A többi rucin főleg hp és resist van. Általában ES base itemek, a több mana miatt, de a cipőm nem az, mert abban van egy cwdt kombó (immo call, enduring, inc dur). Azért kellett, mert 4 piros socket kell és nem akarok szenvedni ilyenek rollolásával, emellett még van a cipőn DEX is.
Van egy 79% spell dmg-es wandom amire craftoltam 10% cast speedet, és egy spell dmg + life + resistes shieldem.
Az ékszereken life + resist + cast speed van és DEX. Amuletten sok mana regen és DEX.
Annyi dex-et sikerült összeraknom így, hogy nincs szükség a +30 dex node-okra. Ezzel próbálok pontot spórolni...Skill tree részekre bontva valahogy így nézne ki:
15 pont
32 pont
50 pont
61 pont
71 pont
end gameMegmondom őszintén, már nem emlékszem milyen sorrendben haladtam, ez csak úgy megközelítőleg fedezi a dolgokat (legalább is a vége). lvl 50-ig szerintem a legjobb leosztást használtam, utána meg a gear dönt, hogy mi kell (Hp, regen, dps....). Ezt nem lehet előre megjósolni.
Az itt leírtak még most is érvényesek.
Amit másképp csináltam most:
Bandits: oak, kill, kill.Aurák: Herald of Thunder + Clarity az elején. Utána egy Purity of Lightning-ot tettem be melléjük. AA-t csak Cruel Act3-ban szedtem ki, így nem kellett discipline-t használnom, mert volt elég regenem. Helyette Herald of Ice-t használtam.
Később még megtoldottam egy Haste-el.Gemlista felállásom a következő:
Herald of Thunder + Curse on Hit + Reduced Mana + Elemental Waekness (ez a glovesemben van).
CWDT + Enduring Cry + Immortal Call + Increase Duration (cipőben).
Haste + Herald of Ice + Clarity + Reduced Mana (armourban).
AA + Empower + Vaal Summon Skeletons (shieldben).
Vaal Summon Skeletons:
Ez egy nagyon jó skill, mindenképpen ajánlom a használatát már kisebb szinteken is. Nagyban megkönnyíti a boss fight-okat.Semmi nem szentírás amit írtam, nekem így sikerült összehozni a dolgokat. Remélem sikerült segítenem.
-
-
-
Har_melin
addikt
Közben lepacsiztam Vagan-nal is, a fegyvermesterrel. Mindkettő Sarn-ban vár, egy-egy újabb NPC-ként a piacon. (Nem tudom, hogy ha nem A2-ben kezdem az új patch-et, akkor is így lenne-e, gyanítom, hogy mindig a következő Act városában lehet először dumálni velük.) A stash-hez hasonlóan a masterek is közösek a ligán belüli karaktereknél, ha egyszer már felszedted valamelyiket, akkor az összes karim látja őket.
scar07: a találkozáskor adnak egy viszonylag egyszerű küldetést, amit ha teljesítesz, akkor megjelennek a következő városban. Ott részben vásárolni lehet tőlük kék és sárga (persze azonosítatlan) cuccokat. Részben pedig ha felveszel tőlük újabb küldetéseket (elvileg minden nap adnak újat, ha jól olvastam), akkor nő a reputációd náluk. (A városon kívül a pályákon random módon is összefuthatsz valamelyikkel.) Ettől részben jobb cuccokkal kereskednek, részben különböző fejlesztéseket lehet majd venni tőlük a felszerelésedre.
-
Ramos_
tag
az a snapshot hogy rajtad lévő cuccok segítségével aktiválsz pl aurákat, vagy a summoner a minionokat sceptreket, aztán leveszi és hordja a másik cuccot
pl 6linkes tabula rasa-val meg mittomén milyen minionokat erősítő fegyókkal élesztik a szörnyeket, ami aztán megy a ládába ha kész van
rengeteg embert idegesít ez és ki lesz javítva
-
Nordic
Közösségépítő
Valahogy nem sikerült olyan jól ez a két liga, kevés a játékos.
Sajnos hiába a strongboxos dolog ambushon, elég szánalmas a belőlük kapott drop, egyszerűen nincs értelme craftolgatni őket, így egy idő után unalmassá válik, mivel minden más ugyanaz.
Invasion ellenben nem unalmas(jó lenne ha a későbbiekben is megtartanák ezt a random szörnyes dolgot, sokkal változatosabb a játék, hogy bármi lehet bárhol), viszont a zóna-bossok valami irtó OP-k. Sok embernek elvette a kedvét az invasion-tól, ami teljesen érthető. Arról nem beszélve, hogy minden zónában van egy boss, ergó, mindenki full-safe-ben tolja, amíg le nem üti, vagy ki nem kerüli őket. Ez mapok-on pláne okoz vicces helyzeteket.
A hc ligákat valahogy így rangsorolnám:
1. Nemesis
2. Invasion
3. Onslaught -
Nordic
Közösségépítő
És mit ér azzal ha kiírja hogy 75 ex? semmit mert rajta marad az egész ligában.
Ha vágod az angolt olvasd el Unhost hozzászólását: [link](a negyedik felülről). Pont a HC mivolta miatt ennyi...nincs EX a piacon mert akinek volt az elcraftolta a többiek meg nem élnek annyit hogy ex-et farmoljanak...
Trade-el még nehezebb 75 exet összeszedni, ahhoz hetekig op-dropnak kell lenni, hogy trade-el összehozz ennyit. Annak van sok EX-e aki árulta az Atziri killeket 20-25 Exalt-ért(HvR meg Morsexier), más kérdés, hogy ez mennyire elfogadható dolog(remélem legközelebb a GGG meggátolja az ilyen killeket
).
-
-
Nordic
Közösségépítő
A LL nerfelve lett az 1.1.1es patchben. Eddig úgy működött, hogy az ütésekből szerzett leech stackelődött, azaz ha ütöttél 3at ami mondjuk leechelt 300+500+400at akkor összesen 1200at leechelt. Most ez annyiban változott, hogy mindig a legnagyobb számít, a fenti példából nézve az 500. Ez inkább az aoe támadásoknál jó, viszont single targetnél több leech kell mint eddig.
Amiről én beszéltem az más dolog. Ez a különszámolás nem biztos hogy így van, lehet én látom rosszul, de egy darabig nem lesz lehetőségem tesztelni, dolgoznom is kell. Egyelőre viszont gyengébbnek érzem csak a blood rageből kapott 9%ot.
-
Nordic
Közösségépítő
Hasonló tapasztalatba futottam a minap, csak épp life leech-el. Persze ezt még nem kell készpénznek venni, ha lesz időm kicsit jobban letesztelem.
A lényeg az lenne, hogy újrahúztam az idegbeteg melee-met csak most marauderből indultam, nem rangerből. Az egyik lényeges különbség, hogy nincs kirakva a Blooddrinker passzív(2%life leech), csak a blood rage-ből van 9% lifeleech. Ami feltűnt egy két solo map után, hogy ez utóbbi gyengébb. Úgy tűnik, hogy ha van külön passzív lifeleec(vagy itemből), akkor minden sebzésnél külön rollol a 2%-ra illetve külön a 9%-ra, és nem adódik össze 11%-ra. Ez persze nem biztos, hogy így van, de jelenleg csak a Blood Rageből kapott LS-el nem olyan hatékony az élettöltésem, pedig a dps-em egy 1200-al jobb is és RT-s a kari, azaz 100% chance to hit-em van.
-
Har_melin
addikt
RoA-nál nem tudom, hogyan számolódik, de egyrészt a gyors ellenfelek ellen (akik amúgy is azonnal közelharc távon belülre kerülnek) nagyobb sebzést biztosít, vagyis hamarabb végezhetsz velük. Járulékos hatás a későbbiekben a reflect-es pályákon, hogy a képernyő szélén elért sebzéssokkal kisebb, ezért kevesebb jön vissza, nehezebben nyírod ki magad véletlenül.
-
Har_melin
addikt
Pont erről beszéltem, hogy csak olyan build érdekel, ami ezzel számol, nem pedig azzal indít, hogy szükséged lesz hozzá az egyik legdrágábban beszerezhető unique-ra. Nyilván ha véletlenül esni fog egy BoR, akkor örülni fogok neki, mint majom a farkának és lelkesen kipróbálom a rá épülő buildeket.
Egyébként lehet, hogy csak a megszépítő messzeség, de mint ha a Domination-ban nagyobb lett volna a unique sűrűség, vagy én voltam nagy mázlista. Két karakterel vagyok túl Act1-en (ráadásul most van egy csomó trezor is) és emlékeim szerint ennyi játék után az előző ligában már volt vagy három barna cuccom, most meg egy sincs.
-
Nordic
Közösségépítő
-
0Li
senior tag
move
portal gem
vulnerabityLightning warp - Reduce duration - faster casting
desecrate - increased duration
flesh offering - increased duration
incinerate - culling strike - increased rarityaura
reduce mana - vitality - discipline - purity of elements - clarity - arctic armor -
Nordic
Közösségépítő
Van 2900+ mana, valószínű van kirakva manareserve node is. Ennyi manából fenntartható 3 aura(valószínű purity of elements, vitality---->ezek kellenek a minionoknak, Discipline -----> valszeg van kirakva EB, azért kell)+Artic Armour. A maradék két aurát(Hatred+Clarity) a party-társa futtatja(ketten vannak ha jobban megnézed).
-
Nordic
Közösségépítő
Az a 6 aura valójában 2-3 lehet Artic Armourral(az az egyedüli nem hagyományos aura). A skillek jobbról nézve asszem Incinerate(asszem Culling Strike meg Increased AoEsupporttal), Flesh Offering, Desecrate(ez a kettő asszem Increased Duration supporttal), Lightling Trap(a faster casting supportot felismerem, de a másikat nem). A skillfát meg a hiányzó supportot meg majd megmondja
-
-
Nordic
Közösségépítő
CI+Vaal Pact...más esélyed nincs refi ellen. Viszont annál több előny, ha CI vagy(pl a blood rage miatt végtelen flicker, mivel a cooldown instant letelik a folyamatos + frenzy charge miatt.)
Ja meg gyógyszer, hogy ne kapj epilepsziás rohamot a monitor előtt, mert azzal kb tényleg legyilkolod magad.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Pontosan. Konkrétan egy 4L-es BoR-al lesz egy 6 supporttal támogatott támadó skilled. A BoR extra "supportjai" minden olyan aktív skillhez hozzáadódnak, amik hasonló gemekkel működnek.
Az a 200+hp meg bőven kompenzálja az armor hiányát, főleg ha ki van rakva az Iron Reflex. Csak a resisteket kell megoldani.
lajos001: Ha két end charge gemet használsz, akkor felváltva lehet őket elsütögetni(régen ezt csináltam). Rögtön fenn van a 7 charge, csak ne egy linken belül legyenek. Igaz nem tudom, hogy még működik-e ez a módszer.
-
Alendaar
tag
Blood Magic, Charge-ok felejtősek. Előbbi jó lesz majd gemből is, utóbbiak egyelőre szükségtelenek.
Resisteket én kinyomom, csak akkor szedem vissza őket, ha lesz megfelelő gear-je a karinak, mert nagyon tetszik, hogy egyelőre semmiféle sebzés nem hatja meg (Cruel A3-t kezdem most). -
lajos001
aktív tag
A fegyverem:
Végül is a life reget választottam. Az Amplify-re sajnáltam a két pontot, főleg az előtte lévő intelig. miatt, amire nincs szükségem. A Master of. the Ar. úgy gondolom nagyobb hatótávot ad, bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a 2 melee range. A következő a Babtism lesz és a másik 10 % dam.+10 % arm. pont. Aztán azt hiszem, hogy elindulok a Butchery felé. Még gondolkodom rajta, hogy a Master of the Ar. fölötti 2*4% att. speedet kirakjam -e.
Két aurát használok: Hatred, Determ. -
Nordic
Közösségépítő
Keress tovább...amire nem írja, hogy Verified, az már bizony elkelt.
Zyrius: pedig csak a trade-ről tudsz tájékozódni a gemek áráról, illetve a currencyk váltásárol(pl. mennyi chaos egy ex, stb). Az itemek meg mind attól függnek, hogy milyen roll van rajtuk, mennyire használhatók/ritkák illetve, hogy az eladó mit gondol az árról.
-
Nordic
Közösségépítő
78-as a map, Palace asszem. Hidd el, eltemetsz 4-5 hc karit, aztán már le se szarod a halált, kezded húzni az újat. Az elmúlt 4 karakterhalálomat egy vállrándítással nyugtáztam. Az első 2-3 az persze fájt, de azóta kb leszarom.
csaabz :Max 6 főős lehet egy party. Az hogy jó játék-e, azt neked kell eldönteni, miután kipróbáltad. Ha a Diablo 2 tetszett ez is tetszeni fog.
-
Nordic
Közösségépítő
Pontosan. Sokat azt felejtik el, hogy Life Leech vagy Life on Hit KELL! Valami kell amiből kapsz vissza életet, mert a potionok már ide kevesek. Volt olyan haverom, aki csodálkozott hogy esik-kel folyamatosan merci coast-on(első térkép a1 város után), és volt vagy 20 all resije, no life leech, 1000 armor. A kannibálok tulajdonképpen 1hitelték a csókát 3,5k hp ide vagy oda
-
Nordic
Közösségépítő
Pontosan úgy van ahogy a kolléga fentebb említi.
Én akkora dmg-t szedtem össze, hogy life steal-el ne legyen gond a spell. Az acrobatics-ban meg a spell dodge-ban nem hiszek. Nem olyan sok az a 30%, és ha véletlen egy phys alapú spell nem dodge-olsz ki, akkor reszeltek, legalábbis hc-n(pl Perpetus EK-ja, vagy az evangelistek robbantásai). összvissz csak 1250 körüli armorom van olyan 12-13% dmg reductionnal, de kurvasokat számít ez is. Persze, ha melee lennék, az más lenne, ott valószínű kiraknám az acrobatics-ot meg a mögötte lévő cumókat.
-
lajos001
aktív tag
Ne is mondd, én is így jártam tegnap. Kesztyűket nézegettem és olyan oldalra tévedtem, ahol a srác mirror-ért árulta a cuccait. 2-3 ért vagy átszámítva 300-450 Ex-ért.
Mit mondjak, én is ledöbbentem, főleg amikor láttam a képeket a karakteréről. 560.000 DPS!!! fölötti érték volt a sebzése.
Azt írta, hogy a cucc amit árul, azokat ő is mirrorért vette. Hol lehet olyat egyáltalán találni?
Látom, hogy nagyban megy a mirror szolgáltatás. Kérdezném, hogy a M. of Kalandra bármennyiszer felhasználható, az nem tűnik el egy használat után, mint a többi kő?
Gondolom ennek a srácnak ez lehet az élete, egész nap a gép előtt ül és POE-zik. -
0Li
senior tag
Amikor a hirdetés "editbox"-ban vagy, közben balfelül "switch character"-re klikkelve belemész az inventoryba vagy bankba és egy szimpla klikkeléssel az itemen belelinkeli a cuccot. (bocs a magyartalanságért)
1. Edit
2. Editbox-ban a kurzor elhelyzése oda ahova az itemet szeretnéd linkelni
2. Switch Character
3. Click az Item-enÉs nem árt egy szép fejléc ha nem csak poexyz vásárlókat akarsz.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez csak egy kereső, ami a fórumon meghirdetett cuccok között keres. A fórumon hirdetsz, mint én: [link]
Csak csinálj egy threadet, a cuccaiddal ,és a kereső meg fogja találni. Am szerintem az a kesztyű nem ér 5c-t max 3-at, alacsony resistek, közepes life, nincs attack speed.
-
lajos001
aktív tag
Azt mondtad marával mész, akkor rakd ki az Elemental Adaptation pontot a skillfán és a max resisted 77 % lehet, egyébként 75 %. A zárójelben lévő szám azt mutatja, hogy valójában hány % resisted van. Tehát mondjuk a 75 % (85 %) szerepel a tűz mellet, akkor a tárgyaid és a passzív pontjaid miatt elértél 85 %-ot, de a max resisted csak 75 % lehet, ergo van felesleges 10 % tűz ellenállásod. El. Adaptation-nel ez így fog kinézni 77 % (85 %).
-
lajos001
aktív tag
Maga a spell azt jelenti, hogy bizonyos mennyiségű bekapott sebzés után elsüt automatikusan a gem egy varázslatot amivel összekötöd. De!
Figyelned kell a gem levelre. Pl 1-es szinten 440 kapott sebzés után süti el mondjuk a M. Shell-t vagy End. Cry-t.
Hála egyik kedves fórumos társunknak itt találsz egy táblázatot ami megmutatja, hogy milyen max. szinten lehetnek a CWDT-re kötött gemek ahhoz, hogy működjenek.
Amit én sem értek és kérnék egy kis segítséget, az az, hogy mit jelent a gem leírásának első sorában szereplő összes gem level, ami 1 szinten 31-es érték? Összesen ennyi össz levellel rendelkező gemet lehet rákötni? -
lajos001
aktív tag
Nagyon szívesen!
A fegyver neve: Bramble Shatter Piledriver kétkezes buzogány (mace).
Az elem. resistjeim nekem is maxon vannak (77 % charge nélkül), de a méreg -60 %, ezen még javítanom kell. Cserélni szeretném a kesztyűt, a testpáncélt, és a csizmát is, amint lesz rá pénzem, vagy találok valami jobbat. A fő szempont a + life, chaos res., armour, és a kesztyűnél az att. speed.
Én nem használok end. chargeot, vagyis csak annyit amennyit a CWDT (Cast When Damage Taken) -vel összekötött End. cry ad (alapból 3, ha elég sok az ellenfél). Az előző marámat erre alapoztam (7 charge) aztán szívtam amikor csak egy ellenféllel küzdöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest