- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #31827 üzenetére
Igen, nyilván nagyon sokat számít a rutin, de próbáltam végleteket felhozni ill. azért egy kezdő is szeretne ott lenni a "nagyokkal" és mikor látja, hogy ligáról ligára a közelében sincs, ha kérdez akkor kap tanácsokat, de azzal sem jut oda, akkor el tudom hinni, hogy elmegy a kedve.
És ezt jól fogalmaztad meg, az a lényeg, hogy élvezd a játékot, csak sokat úgy gondolják, azt fogják élvezni, ha über szuper jók és 3 perc alatt 3 mapot futnak le... Én igyekszek az oda vezető utat is élvezni. (és a köveket én is megszoktam nézniFőleg, mióta Delve-ben egy jug-ból esett, két node között egy exalted, meg legutóbb egy node-nál a loot-ban volt ott. Lehettem kb. 60-as mélységben... )
-
Kelvin
őstag
válasz
dante3 #31802 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a következő ligához is a mostani build-et szeretném felépíteni, ugyanazokkal a felszerelésekkel akkor az lehetséges? Mármint, vannak felszerelések amik liga specifikusak és a következőben nem elérhetőek? (azt már tudom, hogy nulláról indulok megint)
Valamint szeretnék költeni a játékra, tabok közül mi az ami must have? pl.: Currency Stash Tab, stb.? -
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #31712 üzenetére
Mindig vannak rinyagépek, akik egy ötéves indulati szintjén mozognak. Egyrészt a GGG posztban feketén-fehéren benne van, hogy vissza fogják hozni, de át akarják balanszolni. Másrészt ilyen, hogy nem azonnal került bele a core-ba, már számtalanszor előfordult. Lehet sajnálni, hogy nem azonnal emelik át, de ezen pörögni - dedó.
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #31707 üzenetére
Nem vagyok képben miféle sírás mehet vele kapsolatban, nekem egy "gondom" van vele, ami annak idején több liga is megkapott, hogy megakasztja a játékot. Fejlődés közben nem szoktam lemenni, mert annál később érek a mapokra. Persze, lehet pont kiesik egy tabula ott, level 30-on, de az lutri. Illetve nem lehet fixen farmolni, mint mondjuk a sulphite-t a Delve-hez, és akkor egy napig csak delvezel, hanem kell találni contract-okat, ami random.
-
Rayner
őstag
válasz
dante3 #31707 üzenetére
Jaja Heist a legjobb bár nem vagyok biztos abban hogy a GGG szándékosan engedi, hogy kihozzuk a lootot "úgymond rablás nélkül" mert azért kb olyan most hogy bemegyek kinyitogatok pár ládát és kimegyek cumóval, és ennyi kb gear nélkül egyszál gatyában. (nyilván még az alert csík vége előtt) nagy kihívás nincs benne gyakorlatilag ingyen loot/gear
-
Rayner
őstag
válasz
dante3 #31704 üzenetére
Az a része igen jobb volt és persze könnyebb, de akkor 3-4x kellett megcsinálni ami azért elég sok idő mire kiadta az utolsó letakart rewardot is ami nem feltétlen volt értékes általában.
Ultit ezzel szemben 1x kellett megcsinálni és már első pár körben jóval több chaost adott általában mint ritual 10 run alatt. igazából mindegy is nem vagyunk egyformák -
Edge
veterán
válasz
dante3 #31634 üzenetére
thx
tudom hol szúrtam el duelist nem való erre, kirakod korán a resi meg lifenodeokat alig fér be mellé dps így 4l-el is fos a dps, nem hc esetén ugye lehet dps felé menni elején is és akkor lehet jól haladni.
Rayner: gyak. bármivel mert tuti nem ssfhc-ban fogok indulni
-
-
-
Edge
veterán
válasz
dante3 #31613 üzenetére
Detto, egyelőre nekem ezek a taktikák váltak be:
- túlszintezem magam egy olyan területen ahol adott actban a legmagasabb a mob lvl
- ultikat skippelem egyelőre
- boss harcoknál decoy totem
- skilltreen allres és life nodeok előnyben
Perzse így nagyon lassan haladok reményeim szerint a lvl50 legalább meglesz talán a 60 is.Van egy arc aki tenap letolta a8 sirust nagyon durva...
-
gdevil
aktív tag
válasz
dante3 #30985 üzenetére
Én próbáltam (volna), de úgy jártam, hogy megnyitottam, megjelent 6db szép piros portál. Majd az arénába belépés után láttam, hogy 4db valamilyen div card kell neki és azt duplázza majd meg, ha sikerül.
Nos gyorsan vissza a HO-ba , majd vettem a trade-en 4db olyan kártyát, gondoltam, most már bemegyek vissza (volt még 5db portál). De alighogy a portálhoz értem, szépen bezáródott mind!
Csak lestem ki a fejemből, hogy akkor ez most mi? Bugos lenne, vagy ez ilyen?
Valaki még esetleg próbálta? -
-
persil
nagyúr
válasz
dante3 #29143 üzenetére
Amugy, figyeljetek mar. Hogy az ordogbe tudnak emberek 1000 es a folotti attribokkal maszkalni?
Minden letezo cuccomon van dex, kozel sem a legszarabb rollokrol beszelve, raadasul a wildwrap meg ad is +15%-ot es igy van valami 650 dexterity-m.Ha most minden cuccbol szereznek olyat, ami az elerheto max dexterity-t adja - csak egy optimalis felteves - akkor targyankent talan 5-10-20 dex-rol beszelnenk, szoval jo esetben lenne mondjuk ~800 a 650 helyett. Ami fenyevekre van a forumokon olvasott 1000-1500-aktol.
Szoval az ember kirakosgatja szepen a passziv fat a byild-nek megfeleloen, telerakja jewel-ekkel, a cuccain ott a main stat es....? Hol a tobbi hianyzo X szaz?
Csak egy pelda a teljesseg kedveert. Fejemen a starkonja's head, van rajta 65 dex. 70 lehet a max. Szoval 3 havi fizetesert, meg a lakasomert cserebe kapnek ÖT dexterity-t. Es igy tovabb minden targynal. Honnan lehetne meg tobbszaz?
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #28595 üzenetére
Az azért elég kemény (nem tudom a Maven féle boss fightra, illetve conquerorra bejöhet-e, utóbbira gyanítom, hogy nem, és félek, hogy az előbbire sem) de mindenképpen komoly segítség, főleg, hogy nem tűnik el, ha megcsináltad a küldetést. Úgy emlékszem az is ennek a node-nak a közelében van, vagy talán pont ezen.
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #28582 üzenetére
Na... az még lesz valami, ha időre is megy.... Akkor az megint a glasscannon szerű karaktereknek fog kedvezni, csak most kihullanak azok (is) akik nem elég ügyesen mozognak
Én egyre jobban hajlok a Slayer felé a 20% culling strike miatt. 10 bossnál már kifejezetten úgy érzem, hogy kellBadlof2k: Igen, ez egy elég izgalmas liga lesz, már csak a trade is kíváncsi leszek. Tirn's Endben, hogy párosával fordulhatnak elő beastek, vagy akár mindegyik beast vörös lesz.... az biztos lenyomja az áraikat. Csakúgy a sulphite scarabnak is le fog menni, viszont aki bányászni szeretne most gyűjthet sulphite-t rendesen
Azt hiszem elkezdek valami buildeket nézegetni és szoktatom magam a gondolathoz, hogy pénteken későn lesz lefekvés...Plazmacucci: úgy emlékszem volt valami nerf egyszer spellslinger ügyben, de talán csak annyi, hogy több manát foglal le és ezmiatt nehezebb 3-at berakni.
szerk. #2 hopp, volt még más is
- Now has a cooldown of 0.6 seconds (from 0.5 seconds).
- Now grants supported skills increased cooldown recovery rate as the gem levels, from 0% at gem level 1 (unchanged) to 38% at gem level 20 (from 19%).
- Now has 30% Mana Reservation Override at gem level 1, down to 25% at gem level 20 (from 20% at all gem levels).
szóval, lassabb, és több manát igényelDe alapvetően szerintem még mindig vállalható lehet, bár nekem akkoriban se hozta a várt hatást.
-
freddirty
senior tag
válasz
dante3 #28500 üzenetére
Azért van ott egy limitáció, a horticrafting station beköltözik a hideoutba, és ott max 10 craft tárolható el. Ezzel limitálják, hogy ne gyűjtögessék az emeberek a sok craftot és adják el nagy tételben hanem inkább maguknak craftoljanak és így kevesebb mirror tier cucc legyen a piacon. Meg persze a seed kereskedelemnek is reszeltek így.
Nem rossz ötlet, ha a többi harvest craft rész érintetlenül marad. Nekem úgy, hogy 1 hónap késéssel ugrottam bele a harvest ligába casual módon, volt cirka három stash tab horti az kb 1000 craft. Meglátjuk mire lesz elég, tehát average joe ha akar, akkor tud-e egy teljes inventory-t craftolni magának addig amíg meg nem unja a ligát.
Én viszont szeretek standardon játszani, ott jól jön majd, a jelenlegi fossil vagy alteration craft opciók már elég idejétmúltak és unalmasak. -
freddirty
senior tag
válasz
dante3 #28370 üzenetére
Hmm cyclone és bleed bow? Meg vmi ascendancy szerű mapping device?
Meglátjuk. Ha nem lesznek nyitogatandó ajtók (aka heist), és nem nerfellik nullává a harvest craftingot akkor count me in
Mégis elkezdtem tovább fejleszteni brunne EQ block gladiját. Végülis elég fura a játékmenet de elég erős már 30-as szint környékén is. Legalábbis jó leveling gearrel biztos. 2H 28-as szintig kirakva az axe cuccokat a fárca, majd amint megvan az EQ onnan 1H axe + shield. (skin of the loyal armor, goldrim, wanderlust, lochtonial, deceiver belt, relentless axe, deep one shield, le heup, carnage, mark of submission + vuln.)Szaladsz, a mob nagy részét kikerülöd és néha ütsz egyet lehetőleg kék vagy sárga mobokra, meg hogy a flaskák töltődjenek és szaladsz tovább, nem várod meg hogy meghaljanak. kváncsi vagyok 80+ környékén mi lesz.
Találtam egy hasonló buildet ahhoz a leveling tree grafika szépen ajánlja hogy merre menj sorban korai szinteken (1: zold, 2: barna, 3:kek): -
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #27836 üzenetére
Igen, eredetileg, kb. pontosan egy évvel ezelőtt, mikor volt az exilecon, ott (vagy utána néhány héttel) mondták, hogy idén évvégre terveznek egy bétát. De már akkor is csak terv volt a béta, a járvány miatt biztos, hogy ez is tolódik (aztán persze lehet, azért nem megy a liga, mert a profi programozók azon dolgoznak
)
Viszont azt nem rebesgették, hogy maga a 2.0 mikor jön ki, gondolom eleve úgy tervezik, hogy a bétától teszik függővé. -
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #27832 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a 2021 egy elvileg megcélzott dátum volt, de már akkor is azt mondták, hogy nincs kőbe vésve - akkor lesz kész, amikor kész lesz. Közben volt/van egy járvány, a mostani liga is elég sok tanulsággal szolgálhatott arra, hogy mit és hogyan ne csináljanak. Szerintem ha jövő év végére lesz PoE2, akkor már örülhetünk.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #27520 üzenetére
Nyíló ajtók, nem robbanó berobbantani valók (nincs elég helye a demolitionnak) sajnos ahogy látom elég sokan belefutnak.
#ella: igen, ez az egyszer használatos portál szintén egy csomó embert megszívatott. Remélem a következő patchban betesznek egy visszakérdezést, hogy tényleg ki akarsz-e lépni? Ez már a lockdown zónán kívül van, nem kell rohanni, hogy az a plusz két másodperc számítson.
-
sirdond
őstag
válasz
dante3 #27164 üzenetére
Félreértesz, nem ezért mondtam, meg semmi köze ahhoz, hogy kinek miről szól a PoE. A trailer eléggé félreérthetőre sikerült szerintem és elsőre én is azt gondoltam, mint te. Aztán a ZiggyD-s videóból és CW-vel készült interjúból kiderült, hogy ez egyáltalán nem így lesz. Csak ezt próbáltam volna jelezni...
-
sirdond
őstag
válasz
dante3 #27159 üzenetére
Mielőtt nagyon beleéli magát valaki, egyáltalán nem a lopakodásról fog szólni a dolog, nem is azon lesz a hangsúly. Persze lehet, hogy te megpróbálsz úgy menni, hogy ne vegyenek észre, de igazából semmi előnye, az egyéni szerepjátékon kívül. Loot felvételkor garantáltan nőni fog az Alert level. Ráadásul kifelé menet úgy is bekapcsol a sziréna és küzdeni kell mindenképpen. Nem lesz olyan, hogy "kilopakodsz" a harc elől egy full inventoryval.
-
sirdond
őstag
válasz
dante3 #27071 üzenetére
Mert annak ellenére, hogy előre megmondta CW, hogy az egész mostani liga csak egy egyszeri dolog és sok mindennel inkompatibilis, meg nem úgy lett fejlesztve, hogy be lehessen illeszteni a core-ba, az emberek többségét ez nem érdekli/nem veszi figyelembe/bármi más.
És az utóbbi időben valszeg már naponta jöttek létre a sírós reddit postok,meg twitter üzenetek hogy milyen jó lenne, ha mégis bekerülne, úgyhogy kiadtak rá egy hivatalos közleményt, hátha abbamarad.
spoiler: nem fog, pár nap után ugyanúgy jönnek majd a post-ok, hogy mégis kerüljön core-ba. -
tibee77
őstag
válasz
dante3 #27004 üzenetére
Tetszeni nekem is tetszik ez az uj craftolas, iszonyat op es meg el se jutottam a t3as craftokig.ami nekem nem jött be az a kert felepitese es gondozasa.egyszerüen elsöre tul bonyolult volt.konkretan 3 vagy 4 het kellett mire eröt vettem magamon hogy egy "normalis" kertet felepitsek.mikor en az elsö horcruxomat leraktam a többiek mar t4es növenyeket neveltek es röhögtek rajtam.
nem ertem miert nem adnak a seggünk ala olyan kertet mint anno a bestiary ligaban a kis mini allatkert amit kaptunk.na az tök fasza lenne.ez volt az elsö bajom, a masik meg, hogy mapokon annyi törtenik, hogy felszedsz a csajtol par magot es kesz.ergo mapozas detto ugyanaz mint eddig, delirium legalabb megdobta elözö ligaban a nehezseget es mondanom se kell, ömlött a loot.itt ez nincs sajnos, pedig az kell a nepnek.jo persze party farmolas letezik ugyanugy, de nem mindenki tud egy nornalis csapatot összeszedni ra, plussz 4 fös party, agyon juice-olt mapon raadasul deliriummal az konkretan pc es szerver killer.szoval en akkor leszek boldog ha kövi ligara marad ez a craftolos dolog es melle jön valami erdekes uj liga mechanizmus ami pörgös is, loot is van, stb...majd aztan felkelek es bilibe log a kezem
-
Badlof2k
senior tag
válasz
dante3 #26999 üzenetére
Nekem nulla gondom volt konzolon, ezzel szembe pcn allandoan kivagott
szaal , masreszt allandoan vanak whinerek
szerintem az agyatlan delirium utan , full laza es szep volt/van ez a Harvest, OPtol egyszeru craftig minden van es nagyon erolkodnod se kell erte
Meg 300 splintert gyujteni ugye 🤷🏻♂️
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #26151 üzenetére
A látványvilággal, hangulattal szerintem nem lesz gond. Ugye a nagy kérdés, hogy mennyire jól lesz optimalizálva. A rengeteg monsta és effekt sajnos elég csúnyán megfekteti a gépemet, és az enyémnél jóval komolyabb rendszereket is.
Littleboss67: Na ja, ahogy irtad, "adhat".
De, hogy milyen gyakorisággal, vagy ez hogyan működik arról nekem fogalmam sincs. Másrészről viszont, ha ez annyira megérné és ilyen egyszerű lenne, ezeknek az itemeknek nem lenne olyan magas az ára.
-
mrkog
tag
válasz
dante3 #25872 üzenetére
Szerencsére engem ez nem bosszantott fel, inkább az ha meghalok valamiért amit nem értek és valljuk be, ebben a játékban ez elég gyakran előfordul....
Viszont épp arról beszéltünk feleséggemmel, hogy milyen lelkivlágú ember lehet az, aki abban éli ki magát, hogy virtuális semmivel át tud verni másokat. Szánalmas. De ez csak az én véleményem. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #25767 üzenetére
Mára a játék szinte teljesen játszhatatlan nálam is. Még mapozás előtt jobban futott mint régen, de mostanra már néha be se tölti a grafikai elemeket. Fehér képernyő a hideout, papírmasék a delírium /influence szörnyek, az előbb meg lenyomtam egy bossfightot úgy, hogy broken bridge helyett egy égtextúrán harcoltunk. Proci fixen 100%on, fps 25 és nulla között. Remélem lesz valami megoldás.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #24665 üzenetére
Örülök, hogy bejött.
Igen, előző két ligában én is Deidbellowot használtam, de ide kevésnek érzem. Egy "normál" T16-t még simán elvisz, de ha berak valami ostoba modot (Enfeeble, reduced phys dmg, +% monster life), akkor már eléggé érezni. Battle Cryt kell berakni amulettre, aztán mehet az enduring cry ész nélkül, és mindig lesz endurance charge.
Har_melin: Guildben is valaki emlegette ezt a corrupted bloodot. Szóval gondolom, nem hülyeség. Thiefs Tormentet végül elvetettem. Hiába volt 200 unreserved manám, meg 30 mana gain on hit, Sirus megmutatta, hogy vannak helyzetek, mikor az is kevés.
Arra jó volt a teszt, hogy rájöjjek, kisebb befektetéssel (lvl3 Enlighten) be lehet rakni még a Dread Bannert is.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #24639 üzenetére
Az a hatalmas különbség, hogy a map teljesítés és a bónusz megmarad bogyózás után, szóval ha az elején feloldottad a mapok többségét, természetes módon hullanak mindenhonnan, a szintjük felemelése után is, ha megfelelő tiert mész. Mivel a sextantok nagyon erősek lettek(alig van rossz mod), és a bónusszal is nagyon magasra lehet jutni, szinte soha nem szűkölködsz mapokban. Nekem az egyetlen kisebb megtorpanásom az első awaken boss után volt, akkor farmolnom kellett pár régiót, amiből a legtöbb mapom volt, de alapvetően nagyon simán meglett az összes watchstone.
Kubanitos: Az első próbálkozás után, megszűnik a fix 3-as influence megjelenés, és több mapot kell futni, hogy megjelenjenek az arcok(Az elszíneződés után is rng, mikor dobja be újra az adott mapokra). Nekem volt már 5-is meg 20 is mire mehettem újra bosst ölni. Láttam, hogy sokan cheeselik és fehér mapokon tesznek pár lépést beadja-e a bosst, én személy szerint nem próbáltam ki a dolgot.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #24636 üzenetére
Az adott map csak adott tier +1, a mapboss adott tier +2 mapot dobhat. Apró logikai játék most, hogy hogyan rakosgasd a gömböcskéid, hogy a határról már a magasabb tierű map essen.
Más: A metamorph NPC-vel beszéljetek szintezésnél. A Mapokig üldözött, és dobálta elém a tartályt mire rájöttem, hogy nem bug, csak rá kell kattintani. -
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #24460 üzenetére
Claw egy B opció, insta leechel, vagy life gain on hittel. Bár ezeknek nem sok haszna van, ha 1hitelnek.
Meg a claw legnagyobb hátránya, hogy fele, vagy legjobb esetben is kb 2/3-a a DPS, szemben a facebreakerrel.
Talán rájöttem mi lehetett a gond, eléggé optimistán pakoltam be a szerveket map végén, amitől túl felturbózott monsta mászott elő. Más nem jut eszembe, mert egyébként a mapozás nem okoz különösebb gondot.
"Lopjad" csak nyugodtan, azért van. Ha meg kérdés van, ne kimélj.
-
törölt tag
válasz
dante3 #24422 üzenetére
Na jó, de ez eddig nem volt megemlítve, csak most hogy rákérdeztem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért nem annyira egyértelmű ez.
Írja a bossfight végén? Ok. És mégis ki olvassa?
Ha olyan egyértelmű lenne, akkor gondolom valaki már említette volna. Szerintem, ez az egyik legfontosabb elem, vagy rész a játékban. Enélkül nem tudsz továbbhaladni majd, és szvsz kivétel nélkül mindenki beleesik ebbe a problémába, ha még kezdő.Pro szinten okés, hogy eleve rágyúrtok a resistancekre, de igazából ezt látszólag semmi nem indokolja, mivel Act5 végéig tulképp bármilyen builddal el lehet jutni.
Nekem legalábbis van vagy 5 karim, és eddig egyikkel sem volt gond, csak a módszer változott. Simán haladtam előre.
Act6-nál meg olyan, mintha falba rúgnál.Mondjuk eddig megoldottam bottlekkel. 3000 armor + chaos res + all elemental res a 3 uccsó slotba, életből meg elég a 2 flaska.
Mana flaskára eddig még nem volt szükségem.
Duelist, és a passive skillen főleg a double wieldinget húztam. Most megkeresem, hogy van e valami resistancera. 10 refund pointom van, szerintem egyet sem használtam el eddig belőle. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #24118 üzenetére
Elvileg lesz esély sokkolni a bossokat, szóval nem tűnik rossznak a lightning irány, de sztem jelenleg nincs ember aki megmondaná mi lesz a "meta" build. Ennyiből jó egy nerfekkel teli patch notes, most nincs az, hogy halálra buffoltak 3-4 skillt, és egyértelmű mit kell erőltetni mielőtt nerfelik. Izgalmas a ligakezdés.
Amúgy GGG szerencsére sokat tanult a hibáiból. A ligamechanika nem önt a nyakadba 600 currencyt, amit beraksz egy stashba és speciális tab hiányában végigolvasni is fáj. Csak a különlegesek kerülnek bele. Alapból nagyon szépen simul bele a mapozásba metamorph. Az új exaltedek is nagyon okosak. Ha kicsit túl erősek lesznek mint a shaper/elder itemek voltak, nem az lesz hogy egy jó base és pár száz alteration kell 60% more dmg-hez, hanem simán tudnak játszani az új orbok droprate-jével. Biztosan lesznek brutálisan jól ki min-maxolt és összemákolt rare-ek, de igazi különlegességek lesznek aranyáron, nem deafault item mindenkinél endgameben. -
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #24111 üzenetére
Ha van, akkor talán itt a patch notes-ban
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #24088 üzenetére
Csináltam egy screent az összerakott bossról. A tradet masszívan fel fogja borogatni, de végre úgy néz ki, hogy a nagy szívás nagy jutalommal járhat. A közel egyharmadnyi esély az extra dropra (a 112% IQ és 224% IR mellett) már megéri kockáztatni. Azt nem tudom, hogy az IQ és IR értékek összeadódnak-e a map értékeivel, de ha nem, akkor is tisztes.
-
-
sirdond
őstag
válasz
dante3 #22265 üzenetére
tényleg mákod volt.
@BoneDragon várni lehetett a mindennapos reddit sírások után
érdekes módon tegnap egyébként már, semmi problémám nem volt, tökéletes volt a gameplay, ahogy előtte is. nem tudom, hogy ez itteni gond volt (mondjuk az ISP-nél volt valami hiba), vagy valami szerver oldali és bár jó lenne tudni, de azért örülök, hogy elmúlt. -
Pszicho
tag
válasz
dante3 #22265 üzenetére
Valaki tudna segíteni?
Követtem egy buildet, viszont nem tudom használni a fegyver skilljét.Ez a build lenne az.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2230901Megvettem a Mjölner Gavel one handed macet és nem tudom használni az arc skillt.
Azt írja ki, hogy skill can't be used.
Mi lehet a probléma?
Az arc skill magában sem működik.Köszönöm.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #21498 üzenetére
Én azért bízom abban, hogy ha a sokkal kisebb Crate meg tudta oldani az auto-pickupot a Grim Dawnban, akkor a 4.0-val itt is be fogják vezetni, minden külön beruházás nélkül. Akár úgy, hogy amit a lootfilterben láthatónak hagyok, azt automatikusan vegye fel - különben miért akarnám látni?
-
tibee77
őstag
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #21335 üzenetére
Ezúttal nem hiszem.
A mostani ligával sokkal előrébb voltam, a facebreakerrel volt már komolyabb tapasztalatom, csak a cyclonet kellett hozzáigazitani. A passziv is nagyon adta magát és még igy is jó néhány nap volt, mire mindent kisakkoztam, kipróbáltam, ami csak az eszembe jutott.
A ranger és a shadow teljesen kimaradt eddig és witchből is csak elementalistot próbáltam. Igaz, egy ligával ezelőtt az inquisitor és az elementalist is új volt, aztán azokból is elég kellemes dolgokat sikerült kreálnom. Várom, hogy a cyclonet mennyire fogják nerfelni, meg ténylegesen mik lesznek az újdonságok, aztán, ha valami megtetszik, biztos nekiállok a saját elképzeléseim szerint alakitani, és majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #20947 üzenetére
Perseverance övet vegyél, nagyon olcsó, és a cyclone szereti az onslaughtot.
Linkelve volt már párszor a berserker buildem is, látom a pontok az alapján vannak, geart és skill gemeket is próbáld meg abba az irányba elvinni. A Battle Cryhoz tegyél egy pontot, hogy a warcry instant legyen, igy nem kell megszakitanod a cyclone pörgését, ha használod.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #20863 üzenetére
Igen, kiváncsiságból csináltam egy berserkert is, érdekelt, mit lehet kihozni a rageből. 3,5 millió sDPS-ig jutottam gyakorlatilag ugyanabból a gearből, mint amiből a champion és a gladiator is fel lett épitve. Erős build, ár/érték arányban még erősebb, a Berserk skill pl nagyon tetszik, de nem igazán az én stilusom ez a rage.
Túl sokszor megállok. Ez mellett a Champion annyira jó (defense és attack is), hogy a 3 build közül inkább azzal tolom.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #20863 üzenetére
úgy emlékszem a zerkernek sokkal nagyobb volt a sebzése, de sokkal sebezhetőbb is volt. Lvl90+ fölött egy-egy halál már sok mapnyi játékot nulláz le, ha a sebzés így is elég (bőven), akkor miért rongálja az ember az idegeit? A "nekem 123 millió dps-em van" nem tesz boldogabbá egy rip után.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #20390 üzenetére
Azok azok amiket már unveil-eztek. Én is beszívtam, csak nyomtam rajta egy ctrl+D-t kiraktam 1,5 ex-ért és rögtön 3 ázsiai betűs nick könyörgött, hogy adjam oda 2-ért. Na mondom inkább rákérdezek itt mennyiért megy, mert ezt max az fogja tudni, aki venni is próbált, nem csak eladni.
Régen legalább az unique itemeket be lehetett árazni poe ninjaval meg trade makroval.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #20187 üzenetére
szerintem alapvetően ott van a gond, hogy egy gyenge fegyvert próbálsz passzív pontokkal és cuccon lévő bónuszokkal ellensúlyozni.
- jobban járnál egy Impale nélküli 5L kialakítással és egy 360 pdps feletti 2H karddal. Ilyent már 1-2 chaosért lehet kapni.
- egy csomó leech node van, pedig hidd el, ennyi nem szükséges, főleg, hogy az overleech még nincs kirakva. Én szintén cyclone slayerrel egyedül az a hármas leech blokkot raktam ki, ami a duelist és a mara között van (neked is megvan) és gond nélkül mentek a T7-8-as mapok még egy Tabulával is. Ha nincs sebzésed, akkor annak akárhány százalékát akarod leechelni, kevés lesz.
- érdemes lenne elgondolkodni az egész resist struktúra átalakításán. A páncélt gondolom meg akarod tartani a 9% life miatt, a kesztyű és az öv is jónak néz ki. ez most ad 20F - 51C - 53L resistet, a többit (összesen 270 %-ot) kellene összeszedni négy cuccon. ez kevesebb, mint 70 total resist darabonként, nem nehéz feladat.- az egyik gyűrűre okvetlenül keressél -7 (vagy ennél jobb) mana modot, akkor mehet a kukába a mana flaska és jöhet helyette valami használhatóbb.
- én az infused channeling-et is lecserélném Rage-re. Igaz, hogy idő kell ahhoz, hogy felépüljön, de onnan kezdve szó szerint húsdaráló lesz. A bányában pl. megfizethetetlen.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #20187 üzenetére
Azért az abyssus mellé nem ártana valami rendes phys dmg védelem.
Ha a basalt flaskát állandóan aktívban tartod, akkor is csak 35% a phys dmg csökkentés, a Fortify-jal együtt. Ez éppen csak ellensúlyozza az Abyssust, vagyis innen kezdve semmi másod nincs, csak egy vacak 2000-es fix csökkentésed a Steelskinből, ami ráadásul az idő kétharmadában nincs is fent a cooldown miatt. Egy 5k-s phys sebzés ezzel már onehitel, az meg t7-es mapokon nem ritkaság.
Látom, hogy a Rigwald 6L, de a sebzése egy kalap szar már ezen a szinten. Szerintem sokkal jobban járnál akár egy 5L Terminus Est-tel vagy méginkább egy 6L páncéllal, ami mellett szabadon tudod cserélgetni a fegyvert, ha jön jobb.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #19684 üzenetére
phox kirakott pár kezdő buildet, van benne egy Bowzerker full phys is, ha távolságit akarasz játszani.
Engem inkább az Infernal Blow Slayer érdekel, már csak a csomó új skill kitapasztalása miatt is.
Ez meg egy lightning trapper tarketól, főleg a legion encounterekre specializálva. A Malachai Awakening sapka nagyon durva, én egy fire trappert játszottam vele pár ligával ezelőtt. Ráadásul az előző ligában volt egy elég erős ice trapper build, ami szerintem a mostaniban is nagyjából változatlanul üzemelhet, ha valakinek a lightning nem jön be.
Ez meg egy érdekes videó az Impale support hatásáról. Mindig bizonytalan vagyok benne, szóval nyugodtan javítson ki, aki pontosan tudja, de ha ez a hatás még a konverzió előtt számítódik mondjuk egy Infernal Blow vagy bármelyik phys to ... skill esetén, akkor az nagyaon durva lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest