-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Azt kérik, hogy írj nekik újra, amikor neked megfelelő, és boldogan segítenek. De szerintem kérj meg valakit, aki tud angolul, mert a mailed eléggé a hémivahavermivamondmá stílusú volt. A pólókat az USA-ból küldik, nem Új-Zélandról, ott van supporter oldal alján: "The shirts are shipped from America."
Ja igen: az USPS elég szar, nekem több gondom volt velük, mint a magyar postával.
-
la_cc
addikt
Kb. no life. Mind reserved.
Ezt követem.
Mi ez a free service?
Más: über lab 4 skill pontot ad amúgy vagy, hogy kellene kijönnie ennek?
Mistress of Sacrifice (MoS) --> Normal (2 pont)
Commander of Darkness (CoD) --> Cruel (2 pont)
Spirit Eater --> Merciless (2 pont)
Minion damage, Chaos Resistance
Beacon of Corruption / Minion damage and Life + Minion damage, Chaos reistance -
pruzsi
őstag
-
-
Mr_no_Name
tag
Aztakrva..hogy a fenébe hoz össze 93-as karit ilyen cuccokkal? Ez sztem a liga eleje óta non stop játszhat
Nah, én meg szépen lassan 42es lettem a ligában, merc. fokozaton vagyok Act II-ben.
Elég durva dpse van a mineos firestormnak, de ahogy nézem lassan 60 körül már meg kell venni a 10-20-30 chaosba kerülő cuccokat is, pl ez egy alapfegyver lesz nekem.
Hogy tudnék a legkönyebben chaost farmolni? Olvastam, hogy elvileg ilvl 60 feletti sárga teljes szettekért a vendorok adnak 1-2 c-t, de ezen kívül nincs más megoldás? Mert ezzel ha napi 2-3 összejönne a tárgyaim meg kb 50-60ba fognak kerülni :/
-
simondr
senior tag
Demi teli van ilyen videókkal, szóval akit az end game krafting érdekel tanulmányozza ezeket (vagy irjon nekem, szerintem már én is igen tapasztalt vagyok).
már csak 5h50min és jön a bejelentés 2.6.0-val kapcsolatban
mod: valakinek jóképű shield? csináltam pár napja egy tűrhetőt. Mondjuk a suffixeket még kraftolom
-
-
Nordic
Közösségépítő
Le van írva az összefoglaló ban, hogy a divine max az adott bracketen belül képes változtatni az értéket. Azaz ha egy btacket 20-40 közé esik akkor sosem lesz belőle 70,csak 20 és 40 közötti érték.
Ebben az esetben 110 a közel max abban a bracketben, csak akkor menne 110 fölé, ha rá exaltolnál egy hybrid phys dmg-et.
-
-
simondr
senior tag
kipróbáltam az inquisitort critesként, nem annyira jó, flameblast critje 5.0 :/
Chieftan+ fáról fire pen + fire pen gem, én erre szavazok.ha már itt tartunk én is véleményeket kérnék:
mit szólnátok egy olyan buildhez hogy Chieftan + fireball, ele overload, blood magic, +3 fire staff, clear mind.
csatolok hozzá késöbb egy fát is, nekem nagyon szimpatikus igy látatlanban. -
kristof123
őstag
Doryani's Catalyst, az összes cast speed node és power charge-ok. Ezután már nem lesz probléma.
Valami ilyesmire gondoltam: skill tree.
Szerk.: Btw, egy Valyrium Moonstone Ring sem ártana, hogy ne stunolják minden egyes ütés után.
A skilltree-n később az explosive inpact-et tenném ki.(#8218) tocsek18:
Totem life-ot nem nagyon szoktunk kirakni. Ha egy FB-ot el tud castolni, a maradék hp-ja a moboknak leég, már ha marad. -
tocsek18
senior tag
kevés a totem life 1 passzív nudli
én mikor csináltam előző ligában scionbol lifeost
ott 3 life dmg red és egy allres volt és nem volt gond az életükkel
scion life nodektól balra ottvan a Totemic Mastery és balról még 1 life allres és 1 life dmg reduction amit előbb is említettem
ennyit tudok mondani
-
-
tibee77
őstag
Lättam hogy irtäl a forumba is a templar miatt.
Miert akarsz templart csinälni belöle?Csak a csukän levö strength miatt?Vagy nem szimpi a witch?Nagyon op ez a build, nekem sincs meg teljesen kesz, mert es cuccokat lehetne jobbakra cserelni, vagy shavronne-t 5l-röl 6ra cserelni, illetve a gemeket fejleszteni de mär igy is t11et lenyomom kb. mäsfel perc alatt.Persze csak akkor ha nincs ele reflect veletlen.
Eszmeletlen jo farmolos build lesz ebböl.
-
-
Har_melin
addikt
Azt is néztem, ez is egy lehetséges út, de az is lehet, hogy miután szinte ugyan az kell hozzá, mint egy Essence Drain karihoz, a végén az lesz belőle.
Plazmacucci: Az OK, kettőt már össze is szedtem (nagy reményeket nem táplálok, Mathil tapasztalatai alapján
), csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e valami trükk a breach "komplettálására". Egyszer azt hiszem sikerült, kaptam egy acsit, de nem igazán tudom, hogy mi a feladat. (azon kívül, hogy ha esik egy splinter, akkor azt fel kell kapni, mielőtt bezárul a kör.)
-
Nordic
Közösségépítő
A mjölner nerfet én sem értem, az már teljesen felesleges volt, viszont a többi nerf teljesen jogos, akár fáj valakinek, akár nem.
A GGG mindig is szét nerfelte azokat a buildeket, amik trivializálták a játékot. Ilyen volt a BVortex, a Cospri, a Warchief totem, és minden perma uptime-os flaska build, meg még a BF is ide sorolható. Remélem továbbra is megmarad ezen jó szokásuk. Szerintük nincs helye a játékban olyan buildeknek, ahol facetankolni lehet a shapert, és én teljesen egyet is értek ezzel a hozzáállással.
Aki meg pont egy patch előtt rak össze egy buildet 40ex-ért, azt meg megint nem tudom sajnálni.
Amit hiányoltam, hogy valamilyen módon balanceolják a life vs. CD-t, mert ráférne.
-
Mirman
őstag
900 armourt ad neki . Megnéztem a buildről a videóját és igen , ő nyomogatja a molten shellt mionden nagyobb pakknál , elitnél vagy rázósabb helyzetnél. CWDT-t is lehet használni csak ahhoz hogy a lwl 20 molten shell mentejn 20-as cwdt gem kell ami csak 3200 life veszteség után kapcsol be. Nem tudom mennyire jó a geared vagy ilyesmi , de ennyi life veszteség szerintem csak 8000 life körül elfogadható .
-
Har_melin
addikt
itt van egy Pathfinder kari
-
Ramos_
tag
a blight jelen pillanatban használhatatlan kb,
itt láthatóa blade flurry meg annyira túl lett húzva hogy nevetséges
elég egyértelmű hogy GGG leggyengébb pontja a balance team
förtelmes munkát végeznek -
tibee77
őstag
Ätvariältam a buildemet, meg nem teljesen olyan mint a tied de elegge hasonlit.Most mentem pär 72-75ös mapot.Hät nekem nagyon karcsu ez a sebzes.Nem ertem te hogy mesz vele 81-en.Okes neked 6 linkes a ruhäd, en azt meg nem engedhetem meg magamnak, meg a wandod is jobb de ez a 2 ennyit szämit?
Vagy szokäsosan valami fölött ätsiklok...
-
tibee77
őstag
Ahha, ahogy lätom te is a wand-shield komboval mesz.Nekem is van egy wand (särpac adta kölcsön) meg egy jobb shield felreteve ha a dupla doon kombo nem jön be.Ahogy olvastam akkor lesz jo ez a dualwield build ha megvan a 800 strength környeke.Hät nekem az sehogy nem jön össze.(680 körül vagyok)Nem talälok olyan sisakot amin van 3 resist meg strength is.Ilyen nem is letezik?Plusz ahogy nezem te nem hasznälod az orb of storms-flammability-curse on hit- increased critical strike kombot es ezzel együtt az elemental overload skill-t.Hogy van igy elegendö dpsed?Lättam mär nagoyn sok tiedhez hasonlo buildet, valoszinü hogy 1-2 nap es ätterek en is rä de nem ertem, hogy van eleg dps igy.
Ez a kari.
-
Mirman
őstag
Legegyszerűbb ha együtt mentek , te valami normális karival ő meg 0 szintűvel. Xp-t ő is megkapja majd és átrohantok a pályákon. Te segíted majd a dolgot azzal hogy waypontról waypontra teleportálsz és portalokat niytsz a városba ő meg azokkal utánad jön. Néha megálltok pár szintet húzni és mission done.
-
-
Har_melin
addikt
Kösz, de a gearem tudom, hogy milyen, az érdekelt, hogy van-e valami extra szívás a totemszerű izéken kívül. Pénzért meg soha nem vettem haladást, a mások sikerével büszkélkedő vérpistikéket a Dio1 óta utálom. Ha nem megy, akkor nem megy, azért játék, hogy megoldja az ember.
-
-
San398
őstag
-
-
Har_melin
addikt
Amíg a patch note-ok nem jönnek ki (szerdára jelezték), addig ködszurkálás ilyeneket tervezgetni. A Reach-et pl. 100%, hogy nerfelni fogják, de se a mértékét nem tudni, se azt, hogy az eddigiek megmaradnak-e legacynak?
Volt már olyan patch váltás, amitől szó szerint játszhatatlanná vált egy egészen addig überkirály build, egyszerűen szétestek az addigi szinergiák. A TS már elég régen vezet az íjász buildek között, nagyon erős, várható, hogy bele fognak nyúlni.
-
Har_melin
addikt
Ha vége a ligának, akkor összejön a pénz egy 6L Cospri-ra, ehhez a buildhez.
Tanácsot szeretnék kérni a hatodik linkre. A legjobb választás persze az added chaos dmg lenne a hatodik foglalatba, de az 5B1G-t kihozni egy full eva chesten elég macerás. (összesen van 200 chrome-om...)
Alternatívaként a Void Manipulation-t gondoltam, csak mivel a mostani chaos dmg is nagyrészt a fire konverzióból jön, félek, hogy ha az ele dmg-et 25%-kal lecsökkentem, akkor többet bukok összességében, mint amit nyernék a plusz gemmel.
A másik lehetőség a poison, csak az meg emlékeim szerint spell-lel nem működött régebben, bár a mostani leírásából ez már nem derül ki.
A harmadik opció az Added Cold dmg, ami a Vortex kiinduló sebzését buffolná.
-
Ramos_
tag
annyira nem nehéz rákeresni hogy mibe fáj
http://poe.trade/search/otarohunanomobde valahogy kétlem hogy van ennyid egy chestre
div cardból természetesen nem lehet legacyüberlabot farmolhatod egész nap juggernaut earthquake-el, ez occsó és rengeteg ilyen build van
über atziri más tészta, legjobban a broken poison buildek tudják farmolni, perfectre gearezve
vagy talán várd meg a jövő heti patch notes-t hogy mik változnak a játékban
-
Har_melin
addikt
Beleszámít, de kérdés, hogy érzékeled-e? A karakterlapon kiírja, hogy mekkora crit chance van a totemnek, ez azt duplázná meg. (Plusz a crit nagyobb sebzése). A korábbi ökölszabály az volt, hogy 50% crit chance alatt nem éri meg vele foglalkozni, szerintem ez most is így van.
-
Har_melin
addikt
Nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Megnéztem a cuccodat, szerintem olyan wandot, amelyik ennél nagyobb sebzést fog kicsiholni, keveset találsz majd. A cast speed a te wandodon nagyon magas, az szerintem bőven ellensúlyoz egy 20-30%-nyi spell dmg-et.
De egyébként is miért érdekes a tooltip? Ha gyakran meghalsz, akkor nézd meg, nem érdemes-e az amu és a prismatic gyűrű helyett olyan, ami nem mana regen-t, hanem life-ot ad - amúgy is blood magic-kal mégy, minek neked a mana regen?
-
Har_melin
addikt
Ez tévedés, bármi, ami "x dmg to spell" beleszámít. De ettől függetlenül olyan wand, aminek a cast speedje is ennyivel nagyobb és még %-os plusz flat spell dmg-ből is ennyit ad, nem nagyon van. Éppen azért van a +40% mana cost, hogy ne egy godlike cucc legyen - valamit valamiért.
-
Har_melin
addikt
Nem vagyok biztos benne, hogy jó választás volt az Iron Will helyett az Elemental Focus. Ezzel elveszted az összes extra burning dmg-et, pedig az én flame totemes emlékeim alapján az volt az, ami igazán amortizálta a mobokat. Lvl 20-on az IW ad 38% increased spell dmg-et, plusz nálad a 292 str-ből jön még újabb 58%. Igaz, az EF az nem increased, hanem 47% MORE, de nem biztos, hogy jó csere.
A másik a wand. Úgy látom Blood Magic-kal mégy, nem lehet az a gond, hogy túl gyorsan zabálja a +40% mana igény az életedet? A Chieftain-nek van ugyan egy decens life leech-e a totemből , de nem tudom, mennyire elég.
A fát nézve úgy látom, pontosan azt raktad ki, amit javasolt. Hiányzik még +25% life a Scion alatti blokkból, de attól még nem kellene gyengének érezned magad, ha amúgy is hátul vagy a totemjeid mögött.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest