- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz
Pro Koryak #6658 üzenetére
Olyan trükkök vannak, hogy elájulnál.
Bontottam ki olyan készüléket, amit elsőre, másodikra, és harmadikra sem mondtam meg, hogy 2 x esett már át javításon.
Minden értelemben, bontatlan, a kijelzőn buborékmentes fólia, a kiegészítők "szétszedés mentes merevségben" voltak -fóliázva, a doboza zsír új, ropogós, stb, stb...
Aztán rábaszol egy szerviz kódot a távra és jön a pofon, 600 óra a tévében, 500 softreset, stb..
Persze, ez nem minden esetben így van, tudom, de azért logikus, hogy a napi több száz hibás készülékkel, próbálnak a továbbiakban okoskodni, amennyire csak lehet. -
sting2
addikt
válasz
lancellott #6601 üzenetére
Fúú, banyek, először a spanomnak javasolnék egy szemészt....
-
-
sting2
addikt
Szerintem a Black Friday idején értékesített készülékek zöme, kézrátétellel is gyógyítható.
Égnek a fórumok a különböző User feedback-ektől.
Vagy nagyon "kasu" az átlag tévé tulajdonos, vagy nagyon nagy százalékban romlanak el a Kelet Európai piacra szánt gyártmányok.
De, ennyi szar tévéről már rég olvastam...
A Panasonic szerviz és az ott uralkodó állapotokról nem is nagyon kell kommentár, elég csak bemenni a " főhadiszállásukra" az Üllői útra.
A " lakótelepi audióvizuáll" Webshop-okban nagyobb színvonal és szélesebb választék van!.... -
sting2
addikt
válasz
N.YCityBoy #6412 üzenetére
A KS sorozat egy nagyon jól összerakott készülék a tudását tekintve.
Up neki! -
sting2
addikt
válasz
N.YCityBoy #6399 üzenetére
Nem valós 10 bit, és ne is higgyük hogy egyenlő a valós 10 bittel..
Illetve, hogy ne csak PSN-en morzézzunk :
-
sting2
addikt
válasz
Interceptor #6368 üzenetére
Attól még lehetne helyén kezelni a dolgokat.
A XE780 egy kiváló készülék, egy igazi All rounder, de a fizetett tesztek világában csak az, és akkor az igazi, ha az atyaúristen megmondó firkászok úgy akarják.. -
sting2
addikt
Nagyon sokszor kiderül, hogy a felhasználó kvázi "szétcsavarja" a panelt, lehetetlen beállításokkal és akkor még csodálkozik mellé miért nem az igazi a képe.
A Dinamikus beállítás pont egy ilyen, nagyon nem jó alap a további kalibráláshoz - kivéve ha egy tengerparton nézed tűző napon.. -
sting2
addikt
válasz
stilo18 #6291 üzenetére
Igen, 65 XE90 volt a versenytárs.
Nem zavaró az 500 nit fényerő, sőt, kiégeti a retinád ha úgy van, csak egymás mellett a két készülék esetén nem lehetett nem észrevenni, hogy lehúzott fényerővel (20-25 között) is mennyivel jobban mutatnak a Sony kijelzőjén a világos, villogó, fehér, világító tartalmak.
Taglalhatnám a különbségeket - Pro - Kontra, de felesleges, az EX780 egy tényleg jól sikerült készülék!
A Sony képminősége egy más dimenzió - feltéve ha kellően összelövi az ember!, de ennyi.
Minden másban bőven lenne mit másolnia a konkurenciától. -
sting2
addikt
Nem fogod.
Bitang kis készülék lett a 780, biztosan állíthatom - 1 hétig volt lehetőségem bőven kitapasztalni - game, film, youtube, MKV mindennel fullos volt.
Gyors a Firefox, gyors a menüje, átlátható, minőségi készülék.
Ebben az árban az egyik legjobb vétel.
A lábai, és az 500 nit miatt kellett mennie... -
sting2
addikt
Én a mai napig nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy jobb e, a XE9005 úgy összességében.
A fényerő ok az jobb, a fekete ok, az is jobb.De, minden másban a Pana megoldásai legalább ugyanolyan, vagy még jobb!!
Simán eltudom képzelni (ahogy ismerem magamat), hogy visszanyergelek újból a EX780-ra....
-
sting2
addikt
Azért kíváncsi lennék arra, hogy ki hogyan lövi össze az X700 - X 780 képét.
-
sting2
addikt
válasz
tomspice72 #5889 üzenetére
Akkor te rendesen kiismerted már a készüléket.
(Azért az eladó rám akarta sózni nekem is pénzért.
Persze elutasítottam mert tudtam, hogy van ez a lehetőség.) -
sting2
addikt
Köszönöm sikerült is.
Van valami perverz érzés abban, hogy a EDigitalban mindez komoly ezrekért megy (Gari bővítés), Én meg haza jövök és két klikkel 5 évre hosszabbítom az alap 2 éves periódust...A Pendrive-ot, amelyet telepakoltam Demó-kal, azóta sem látja egyik slotban sem, ez van majd szerzünk másikat.
-
sting2
addikt
Az eddig demózásra cipelt Pent nem ismeri fel, rádugtam egy 1000 éves HDD-t azt azonnal megjelenítette..
Nem értem... -
sting2
addikt
válasz
tomspice72 #5871 üzenetére
Vágom, de Usb 1 - 2 - 3 nem szerepel a képernyőn...
Csak ezt látom ilyenkor :
hdmi 1 - 2 - 3 -4, AV, tükrözés -
sting2
addikt
EX780
A kép beállítások sokaságának kitapasztalása is elég feladatot ad majd az utóbbi napokban, ezt már most érzem.
De, az meglep, hogy nem találom a bedugott pendrive-ot, vagyis érzékelte mert kiírta de nem tudom hol keressem.. -
sting2
addikt
Ma megrendeltem a 65EX780-at - Szerdán hozzák.
Megbékéltem. -
sting2
addikt
Nekem, a jelenlegi tévémnél (sharp 60LC 635) volt egyszer egy olyan időszak, mikor már majdnem visszaakartam küldeni olyan fehér felhők voltak sötét tartalomnál.
Aztán egy átfogóbb beállítás,a csúszkák (amely kiterjedt a helyes" színtartomány - megvilágítás erőssége - kontraszt - képjavítók, stb,) tüzetesebb összehasonlítása után, szinte teljesen homogén, az IPS panel határait feszegető képi világ lett a jutalmam.Fontos a kiegyensúlyozott beállítás!
4 évig makulátlan képet néztem, az utóbbi időben kezdtem felfedezni rajta egyfajta "panel öregedést".
Az Edge Led teknóból fakadó anomáliák elkezdtek itt, ott, látszani már pedig nem nyúltam a beállításokhoz vagy 2 éve.
Ezért is váltam meg tőle még viszonylag jó áron.. -
sting2
addikt
válasz
Piftuka #5819 üzenetére
Elfér a 65" is persze, de 2,5 méterre ülök tőle, ez most egy darabig marad is így.
Sajnos egyik készülék sem volt , talán 3 hét múlva, de addig annyi minden történhet - meg nagyon tetszett ez a kamatmentes(tényleg semmilyen költség nem rakódott volna rá.) 10 egyenlő részletes lehetőség, 10 %-os kedvezménnyel.
Az 58" ára a zsebemben, de már a 65" összege nem lett volna meg, sem most sem holnap..Nagyon haragszom a gyártókra, hogy eltűnt a 60-as méret.
Napok óta ezen dilemmázom mert jelenleg 60" tévét nézek és nem akarok már kisebbet. -
sting2
addikt
Ma megnéztem élőben a 780-at.
Ezzel az állítható talpal nagyon kellemes szobadísz.
Holnap reggelig azt kell eldöntenem (mert rendelésre hoz a MM), hogy 58" vagy 65"?... -
sting2
addikt
válasz
Pro Koryak #5775 üzenetére
Ha ma 380, akkor holnap az barátok közt is 342....
Pont 10 éve ebben a hónapban vettem az első plazmát (42PV60) mert láttam a Gears of War-t 720P kijelzőn.
Lehet a jubileumra tekintettel, holnap besétálok és pontosan ezt a metódust ismételve, hazjövök egy 58EX780-al...
Vesszen a perselyem. -
sting2
addikt
Sziasztok!
Olvasgatok, olvasgatok és azt veszem észre a nagy tudat tágítás közben, hogy ez a 58" EX780 egy kifejezetten jól sikerült tévécske, pláne ebben az ársávban.
Nekem csak a lehető legjobb PS4 Pro - Switch és tavasszal már XOX élmény teljes kiaknázására kell szinte.
Filmek, tévénézés, nagyon! nem szempont.
Akkor ez most a méltán híres" KS7000??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest