- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
luigi106 #6886 üzenetére
Sajnos a Panasonic már hosszú ideje tartja ezt a 160 GB alsó limitet felvételnél, csak a felső határ emelkedett az idők folyamán. Erről olvashatsz itt a fórumban is.
Viszont ha már megvan a HDD, ugye tudod hogy hogy két módban használható? Egyszer csak simán felvétel-lejátszásra, vagy folyamatos felvételre mint a rögzítős set-top boxoknál, így tetszés szerint megállítható-visszahúzható-újranézhető az adásból valamely részlet, és persze emellett programozható sima felvétel is. -
sklopp
őstag
válasz
luigi106 #6883 üzenetére
Na most úgy tűnik, én figyelmesen olvastam a témát, ugyanis a felvételi lehetőségek között szó sincs flash memóriákról, kifejezetten csak HDD kerül említésre (146. oldal). Amiről eredetileg beszéltél, az a felvételre vonatkozott, itt pedig már lejátszásról van szó.
De hagyjuk a témát, nem akarok ezen vitázni. -
modflow
veterán
válasz
luigi106 #6873 üzenetére
A műsorújság az szolgáltató függő szerintem, és nem lehet állítani
A játék mód több dologtól függ, ha ideális a kapcsolgatás megjelenik.
Szóval nehéz leírni, mert nem fix a menü, ha valamit bekapcsolsz, megjelenik egy újabb opció, majd még újabb és így tovább...
4K Pure direct ne legyen bekapcsolva, mert ellenben tuti nem jelenik meg a játék mód.
Többit nem tudom, kísérletezz.Ha nagyon nem megy, csinálok holnap fényképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest